Xalynth este off?

 • Tor, ca si alt mijloc de anonimizare, este interzis.

  Unde este stipulat ca browserul Tor este interzis sau ca orice alt mijloc de anonimizare este interzis?


  Update: Tocmai am citit TC si regulamentul jocului, nu exista vreo regula care sa interzica acest lucru.

 • Folosirea unui program ca interfaţă între jucător şi joc este interzisă.

  Utilizarea oricăror programe, boti, macro va fi tratată drept utilizare de scripturi dacă acestea nu au fos declarate ca tolerate de către Gameforge în mod explicit.

  Termeni & Conditii


  3 Atribuțiile generale ale utilizatorului:


  [...] 3.2.5 Nu este permisă folosirea serviciilor ‪Gameforge‬ prin intermediul serviciilor de anonimizare sau cu alte mijloace similare capabile de a suprima sau a ascunde adresa IP reala sau originea utilizatorului.

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

 • Mao Nu aveam la cine sa apelez la 4 dimineata sa imi intre mie pe cont sa ma bage in vacanta. Nici eu nu aveam cum sa intru Xalyth cu ip-ul pe care il aveam. Singura posibilitate a fost sa folosesc Torul ca sa pot sa dau fs-ul. Problema mea este reala si tu iti bati joc de ea. Puteai sa ma deloghezi fortat dupa joc sau ceva de genul, pt ca singurul ip pe care il foloseam era blocat in server si eu nu ma mai puteam conecta.
  + nu am stiut ca nu am voie sa folosesc Tor.

 • Foarte tare:)))))sa banezi un jucator care a adus cel putin 10 jucatori noi pe Ogame.RO,pe care i-a ajutat cu resurse:)

  Acel jucator se numeste Brandon heat.

  Felicitari pentru implicarea de pe ro.

 • First off, BrandonHeat , faptul ca nu stii regulamentul nu te scuza de nimic.

  Mi-e teama ca nu veti intelege vreodata ca nu cu noi va luptati pentru problemele astea. Noi suntem doar extensia si ochii GF in astfel de probleme, si in general.

  Nu e nimeni patron pe joc, din staff, asa ca nu va putem ajuta mai mult decat o facem, si nu ne puteti cere sa nu aplicam regulamentul, chiar daca e vorba de "eroi ai jocului si comunitatii", or whatever.


  Pe de alta parte, va rog sa nu va folositi de sanctionarea unui jucator pentru incalcarea T&C, ca prilej de a calca in picioare si regulamentul forumului - iar asta este unicul avertisment pe care vi-l ofer, si ma refer la ultimele 3 thread-uri pe tema asta, nu doar la acesta.