Schimbari caracteristici servere - sondaj

 • Salut, va invit sa va spuneti opinia despre ce anume schimbari ar trebui sa facem la caracteristicile serverelor.


  Va precizez ca nu se aplica celor recente.
  Astept cu interes feedbackul vostru.

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

 • Discutăm punctual despre schimbat parametrii tehnici (fleet speed, eco speed, etc)?


  Xalinth: Deuteriu in cr
  all: viteza flotei injumatatita (viteza actuala / 2, rotunjire prin adaos)
  all: limitarea drastica a modului vacanta, in maniera in care sa nu mai fie folosit ca fs.
  all: deut consumption 100% (strategie, nu lansari multe si proaste)

  Quote


  final.jpg

  The post was edited 2 times, last by vYxx ().

 • elimină bre v-mode-ul ca să jucăm și noi ogame.

  MotanuD: nu-l ai pe MotanuD in lista de Y!M, nu existi!
  Nu faci fs albastru, nu existi.
  -----------------------------------------------------------------

 • Propunerea ca jucator atat pe servere vechi cat si noi.


  Chiar daca am avut o fuziune recent trebuie sa ne prefatim de una din nou, fie peste un an peste 1 an jumatate. Discutam stric de U1, Pegasus, Taurus in ordinea formarii lor. universul mai vechi sa scada in viteza economica, pentru a da sansa celorlate 2 universuri sa se aproprie denivelul punctelor de pe U1.


  Astfel am avea:
  U1 Acs x4 si Eco x3 sau chiar x2.
  Pegasus: x5
  Taurus x6.


  De asemenea Zagadra trebuie sa isi mareasca viteza, deoarece ramane in urma fata de celalate universuri cu, care probabil va fuziona in viitor


  SiriusRo rank 1: 30.07.2017 - 23.10.2018(fuziune).
  111 HOF (5 TOP 10 SOLO si 5 TOP 10 ACS).

 • Zagadra deja e mult in urma antares.( Rank 1 Zagadra are punctaj de loc 40 pe Antares; rank 10 pe zagadra nu intra in top100 antares). O fuziune Zagadra - Antares ar fi o bataie de joc pentru oamenii care au investit timp ( si poate bani) pentru a fi in top pe Zagadra. Totusi nu ar fi nimic deosebit, e ogame.ro deh...

 • Eu propun creșterea vitezei flotei pe Xalynth! În prezent este de x1 și propun x2!

  Sunt atât de inteligent, încât niciodată nu înţeleg nimic din ceea ce spun. (Oscar Wilde)

 • pe toate universurile mai vechi de 6 luni cu viteza flotei mai mare de 3x,nu sunt mai mult de 10 jucatori activi(si aceia cu acorduri intre ei)
  oare cand o sa realizati ca nu toata lumea are timp non-stop de joc ?
  un server cu viteze mai mari de 3x la flota/eco, dupa 6 luni este deja dezvoltat atat din punct de vedere economic cat si a deplasarii flotei incat sa nu mai timp sa mergi la baie cu flota jos.
  Logic vorbind,trebuie sa stai doar cu flota in zbor(asta daca ai destul deuteriu sau dealeri buni).
  In ceea ce priveste U1,este deja exagerat de dezvoltat pt a avea viteza pe care o are la flota(hiper 17/18 duce consumul de deuteriu la recuri la niste cantitati care sunt greu de produs cu mine 36/37 la deuteriu)
  deci acolo mai sunt cativa jucatori care nu au alta viata doar ogame(cel mult 10) restul care nu au Vmode,ori sunt protejati (n) , ori sunt conturi de suport.
  antares deocamdata este prea tanar sa i se schimbe ceva .
  zagadra ,deschis inainte ca antares ,este de 5x mai putin dezvoltat decat antares,incepand de la locul 1 pana la ultimul loc...
  si Betelgeuse deschis de 25 de zile ,este deja la jumatatea punctajului de pe Zagadra (in ceea ce priveste dezvoltarea) deci peste o luna,o sa-l depaseasca,cu toate ca zagadra este deschis de 130 de zile
  Deci ce ar fi de facut (din punctul meu de vedere)
  U1 : sa revina la vitezele care erau pe Mizar.
  Zagadra: eco +x2 sau chiar x3, flota nu trebuie schimbat nimic sau cel mult +x1
  in felul asta ultimele 3 servere deschise,se dezvolta cat de cat in acelasi mod
  daca analizati un pic ultimele fuziuni,o sa va dati seama ca jucatorii care au venit de pe un server mai slab dezvoltat,incet incet au bagat vacanta toti...adica,s-au lasat....ori nu mai joaca deloc,ori au inceput pe servere noi.
  P.S. Am adus in discutie doar cele 4 universuri deoarece doar acolo joc sau am jucat,dar in ceneral,parerea mea este ca toate universurile trebuie sa aibe viteze la eco in asa fel incat sa se dezvolte la fel.Nu poti deschide un server 2x eco/flota si dupa o luna deschizi altul cu x7 eco pentru ca acela cu 7x eco,intr-un an este de 10x mai desvoltat si in caz ca vreodata vor fiuziona (odata si-o data o sa fuzioneze) jucatorii care vin de pe server x2 eco , pe un server 7x eco,nu o sa poata face fata la cat o sa fie de dezvoltat...este ca si cum ti-ai face acum cont pe U1 si incearca sa concurezi cu top 50....nu zic mai sus pt ca deja este aberant.
  si asta o demonstreaza statisticile  Betelgeuse
  -online-34  Zagadra...viteza prea mica la eco si se dezvolta foarte incet
  -online-6  Antares
  -online-25


  U1....foarte dezvoltat si viteza flotei prea mare
  -online-9

 • Cred ca am fost clar, NU vom schimba setarile universurilor cu vechime mica, mai putin de 6 luni. Zagrada, Antares, Betelgeuse raman neschimbate.

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

 • Xalynth x2 la flota si ACS, cred ca ar mai anima un pic universul, de altfel este cam mort.


  Pe u1 micsorata viteza flotei la x3 sau daca nu se poate asta, marita eco la x5. Universurile noi deja au x7, aproape dublu...deci am putea sa strangem decalajul intre ele, din moment ce nu vor exista universuri din cele mai noi (cu x7 eco) care sa fuzioneze prea curand cu x1, deci in cativa ani se vor echilibra de la sine.

 • Cred ca am fost clar, NU vom schimba setarile universurilor cu vechime mica, mai putin de 6 luni. Zagrada, Antares, Betelgeuse raman neschimbate.

  E echipa jocului multumita de starea in care e zagadra? Univers vechi de 128 zile, cu 8 jucatori online(conform launcherului), si un total de 143 de jucatori, din care 20-30 activi? Daca nu se schimba viteza economiei universului, in cateva luni iese din discutie o eventuala fuziune cu orice alt univers. Daca are echipa un plan pentru universul Zagadra, foarte bine, ma bucur, dar in momentul de fata nu vad cum acest univers poate sa supravietuiasca altfel decat prin marirea vitezei la eco.
  ( ca o paranteza, zagadra e vechi de 130 de zile, dar inca nu are nici macar un avansat sa apara la rubrica de top1. Cele mai mari hituri au TD de maxim 35M)

 • Xalynth fuziune cu Yakini sub o viteza de x7 eco, 2-3 flota, Acs sau nu (puteti sa dati cu banul).

  recomandarea mea e sa micsorati viteza flotei peste tot si sa eliminati complet vmode. Sa invete lumea si strategie, ca "împușcatelea" stiu toti.

  Sunt de acord si cu ideea ta, nici eu nu folosesc vmod-ul.