GYLDA dam si noi cu tamaie?
Posts by Mao
-
-
V-au taiat portiile de mancare de cand cu refugiatii astia si vorbeste stomacul fara tine acum.. dar nu iti face griji ca dupa ce termini faculatea asta poti sa mai faci una… nu te trimite nimeni inapoi in beciul de provenienta..
Da-mi Doamne maini inde-ajuns, sa-mi tin burta!
GYLDA //Avertisment pentru Nerespectarea Regulamentului.
-
Nu uita: Te-am batut peste tot pe unde te-ai intrecut cu mine, si asta asa va ramane forever.
Word!
Nu intram pe aici, dar mi-a sunat alarma de drac (Doamne iarta si pazeste!) in biserica...
Oh wait, nu mai e biserica de mult, acum are si leduri. Rosii, desigur.
-
Excepții care nu sunt considerate HoF-uri
Luptele în care RIP-urile formează flota atacatoare majoritară sunt permise
când creează pierderi de minimum 100 milioane, acestea sunt permise doar
când atacatorul este prins într-un ninja.
Atacurile asupra jucătorilor suspendați în momentul impactului.
Atacurile asupra jucătorilordebanați de mai puțin de 30 de minute.
Atacurile asupra jucătorilor inactivi.
Atacurile la sateliți sau spargerile de graviton.
Șansele de lună. -
-
-
-
jucatorul a omis sa bifeze vmode (funny enough - si acel jucator credea ca a pus vmode. Nu inteleg cum poti sa crezi ca ai pus vmode fara sa apesi butoanele alea, dar mnah, fiecare cu ale lui). Si vreau sa va amuz si pe voi, povestindu-va ce-a urmat:
No troll intentions, dar mi s-a intamplat si mie acum vreo 13 ani, undeva, candva pe un server org... skag poate confirma, am pus vmode si am plecat la Padina, iar cand m-am intors aveam inboxul plin de produse din carne...Vmode nu se activase, si nu se juca cu teamviwer cum o practicati azi multi dintre voi...
Anyway, GG & FR, whatever...
-
Salutare dragi Comandanti!
Asa cum titlul topicului o spune, a sosit timpul. Eu impreuna cu mare parte a echipei am hotarat ca este timpul sa ne vedem fiecare de viata personala.
Nu vom face nici bilanturi, nici previziuni, vrem doar sa va comunicam ca Mao , WildChild , MotanuD , Tommy , DrDeath si zackey , AndriPopa va spun ''La revedere!''.Multumim colegilor, multumim jucatorilor pentru sprijin si pentru critici, dar in primul rand ii multumim managerului comunitatii HalfOp pentru suportul oferit.
Echipa mea va asigura interimatul pana in data de 15.04.2022, oferind ragaz pentru CoMa sa refaca si reorganizeze stafful administrativ.
Va multumim pentru atentie!
-
Updateul versiunii nu are legatura cu extensiile.
Ca sa va functioneze OGame cu extensiile folosite, asteptati ca dezvoltatorii acestor extensii sa isi faca update la noua versiune de joc.
-
Pare stabil, incercati misiuni pasnice si lasati un feedback.
Daca e stricat, de vina e MotanuD ....
-
Caracteristicile acestui univers sunt asumate de echipa .ro.
Cand vom avea personal voluntar, vom cere univers cu caracteristici maxime.
-
Nu, inca nu din pacate.
-
-
Hai nu o dati in penibil...Alta treaba nu are stafful decat sa va puna pe voi in lag si sa va fure numere virtuale.
Ramaneti tehnic pe subiect, sau ...Promit!
-
Squaker vorbind ca si jucator, pot spune ca am avut aceeasi problema cand s-a updatat la v8.0.0. Nu am avut alta solutie decat vmode.
Din pozitia de reprezentant GF, amintesc ca orice versiune noua poate fi instabila. Rabdare, tutun, si perseverenta. -
Salutare!
Cateva precizari:
1. un poll unde voteaza 3-4 insi nu este reprezentativ;
2. caracteristicile nu se pot schimba deodata la toate serverele unei comunitati;
3. vor veni si randul celorlalte, la timpul potrivit;4. oportunitatea si momentul schimbarilor tin de administratori si companie;
5. pentru Ganimed s-au colectat dorintele, si se va tine cont in viitor. Deocamdata este un univers tanar.
Multumesc, spor la joc!
-
Ai noroc ca activitatea staff-ului e proportionala cu cea a jucatorilor. In alte vremuri apareai in lista pentru multicont...
Inteleg ironia, altii poate ca nu. Ca sa lamurim, vYxx nu are 2 conturi in acelasi univers, altfel era banat de mult de catre portocalele preferate de MotanuD .
-
Echipa OGame Romania va doreste sarbatori luminate!
-
Echipa OGame.ro va ureaza sarbatori frumoase si linistite!