Posts by Mao

  Hai nu o dati in penibil...Alta treaba nu are stafful decat sa va puna pe voi in lag si sa va fure numere virtuale.

  Ramaneti tehnic pe subiect, sau :adminbat:...Promit!

  Squaker vorbind ca si jucator, pot spune ca am avut aceeasi problema cand s-a updatat la v8.0.0. Nu am avut alta solutie decat vmode.
  Din pozitia de reprezentant GF, amintesc ca orice versiune noua poate fi instabila. Rabdare, tutun, si perseverenta. :)

  Salutare!

  Cateva precizari:

  1. un poll unde voteaza 3-4 insi nu este reprezentativ;

  2. caracteristicile nu se pot schimba deodata la toate serverele unei comunitati;
  3. vor veni si randul celorlalte, la timpul potrivit;

  4. oportunitatea si momentul schimbarilor tin de administratori si companie;

  5. pentru Ganimed s-au colectat dorintele, si se va tine cont in viitor. Deocamdata este un univers tanar.


  Multumesc, spor la joc!

  Ai noroc ca activitatea staff-ului e proportionala cu cea a jucatorilor. In alte vremuri apareai in lista pentru multicont...

  Inteleg ironia, altii poate ca nu. Ca sa lamurim, vYxx nu are 2 conturi in acelasi univers, altfel era banat de mult de catre portocalele preferate de MotanuD . :thumbsup:

  Salut Comandanti !


  Vineri, 6 Noiembrie, va fi lansat noul server Ganimed. Caracteristicile lui sunt:


  • x1 fleet speed
  • x8 eco speed
  • x16 research speed
  • 70% DF
  • 1 Deut consumtion
  • 6 galaxies
  • +30 fields
  • capacitate transport probe activat
  • NON ACS
  • 25.000 DM dupa activare cont
  • categorie: miner
  • universul va avea Marketplace dezactivat la start, si va fi activat dupa o perioada de timp
  • universul va avea Comerciantul activ  OG_NewServer.jpg
  Speram sa va bucure si va dorim tuturor succes !

  Echipa OGame.ro

  Salut Comandanti !


  Miercuri si joi, 30 septembrie - 1 octombrie, intre orele 00:01 si 23:59 (servertime), se va rambursa 15% din Materia cheltuita in aceast interval.

  Rambursarea va fi facuta in urmatoarele zile dupa eveniment.  2016-01-27_OG_Announcementbilder_Events_Cashback.jpg  Echipa OGame.ro

  Salut Comandanti!


  Azi si maine, 28-29 Septembrie, intre orele 00:01 si 23:59(ora serverului), vom avea 50% reducere la oricare relocare ce este initiata in intervalul acestui eveniment.  OG_Relocation.jpg


  Echipa OGame.ro

  Buna dimineata, cafea? ☕


  Va multumim pentru feedback, opiniile voastre sunt importante si, oricat de imposibil vi se pare, acestea sunt contorizate si se tine seama de ele intotdeauna.

  V-am lasat libertatea de a va exprima pasul, aproape ca nu s-a intervenit cu moderare (doar unde a fost cazul in mod evident), am intalnit opinii pertinente dar si aberatii SF. Inteleg faptul ca suntem intr-un joc cu nave spatiale, dar am rugamintea sa ne mentinem luciditatea, si sa ne pastram intr-o realitate imediata, cea de zi cu zi.


  Aveti perfecta dreptate, jocul sufera, buguri, instabilitate, serverele cad, etc. Sunt foarte multe neajunsuri, toate sunt raportate companiei producatoare si se asteapta rezolvari pozitive. Dar, trebuie sa intelegeti si o alta fata a realitatii, bugurile si neajunsurile sunt inerente, ele apar pentru ca OGame este un joc dinamic, in plin proces de schimbare si dezvoltare a caracteristicilor. Ca ne place sau nu incotro se duce, conteaza mai putin.


  Aveti dreptate, stafful sufera. Avem nevoie de personal, cei care fac voluntariat acum sunt oameni in fata carora ma plec recunoscator, multumindu-le ca isi rup din timpul lor liber. Toti sunt oameni, toti au joburi, familii, activitati. Nu suntem roboti, stiu ca toti doriti sa vi se rezolve problemele instant, insa va spun sincer si sec: nu se poate. Si nu se poate pentru ca fiecare problema ridicata de voi trebuie verificata, analizata, raportata, un lant intreg care inseamna timp, timp pe care uneori nu il avem, sau timp de care au nevoie altii pentru a decide intr-un fel sau altul.


  Veti spune, ''PLECATI, daca nu aveti timp!'', si va raspund raspicat: CU DRAG!

  Dar inainte va invit sa veniti si sa ne luati locul.

  Comunitatea sufera, haterii de serviciu apar la orice topic unde cineva se plange pe un motiv intemeiat sau nu, haterii spun prezent, reluand aceleasi subiecte, aceeasi retorica anti-Mao (apropos, ii cer public managerului comunitatii, HalfOp , sa ma ''elibereze din functie'' daca nu imi fac in mod corect treaba din fisa postului).

  Va rog veniti, aplicati, inlocuiti-ne! Dar va cer seriozitate! Acum ceva timp, unul din haterii cu multipla personalitate si droaie de conturi, dorea sa devina membru staff, s-a prezentat la interviu in mod caraghios, dovedind grave carente in cunoasterea regulamentelor si stiinta dinamicii jocului. Dar, cand posta pe forum o facea ca fiind Dumnezeul OGame atotstiiutor!


  Ce vreau sa va spun este ca lucrurile nu par deloc ca sunt ceea ce altii va manipuleaza sa credeti ca ar fi.

  E cazul si topicului de fata, topic deschis de o persoana ce nu are nici o legatura directa cu intamplarea in sine, dar in schimb ne cearta cu inversunare, necunoscand nimic altceva decat ce i s-a povestit, adica vorbe.


  Va multumesc pentru atentie, va doresc luciditate si un weekend minunat!

  Salut Comandanti !


  Vineri si sambata, 11-12 septembrie, intre orele 00:01 si 23:59 (servertime), se va rambursa 15% din Materia cheltuita in aceast interval.

  Rambursarea va fi facuta in urmatoarele zile dupa eveniment.  2016-01-27_OG_Announcementbilder_Events_Cashback.jpg  Echipa OGame.ro