Posts by Tommy

Ai dreptate, dar nu ma agit. O fac din principiu, ca nu e o miza nici pentru mine, nici pentru draq daca echipa isi face treaba si il trimite inapoi in ban. E vorba despre ce e corect.

Pentru cine nu stie, atat GYLDA cat si Madutza au fost in echipa forumului condusa de Mao si mai apoi de mine, si au fost date afara pentru lipsa de activitate.

LE: Dam si o bere. Un ultim meeting OGame ar fi bine primit, inainte sa dispara definitiv.

Atitudinea asta de functionar public care raspunde sec si pe langa subiect din spatele ghiseului nu-ti sta bine, Valent. Esti partinitoare, cum ai fost mereu cu fiul tau spiritual, draqshoru

Va recomand sa il intrebati pe HalfOp despre draqshoru, ca poate el sta mai bine cu memoria.

Pe de alta parte, ar trebui sa tineti macar minte cine sunt eu, daca nu cine a fost draqshoru, si sa stiti ca eu nu renunt usor. draqshoru stie mai bine, ca tot eu l-am ejectat si cand era BA. Nu va jucati. Eu mereu fac dreptate :)

Echipa de administratori cu experienta trebuia sa se sesizeze singura, sau macar sa ia masuri in urma sesizarii mele in mesaj privat. N-ai nevoie de ticket ca sa iti faci treaba.

Cand eram eu BA verificam periodic conturile noi ca sa ma asigur ca nu revin persoane banate.

Eu nu-s cazut din cer pe aici. Degeaba incerci sa te eschivezi sau sa iti scuzi colegele cu asta cu ticketul.

Daca deschid ticket si nu primeste ban cum procedam? Va dati demisia?

GYLDA a primit mesaj privat de la mine legat de aceasta problema si nici macar n-a catadicsit sa imi raspunda, iar Madutza mi-a zis ca aberez, si ca am inventat eu ca draqshoru avea ban permanent.

Eu tind sa cred ca ai inteles exact la ce ma refer, Valent, dar pot sa o spun si cu subiect si predicat:

Draqshoru a primit ban permanent pe forum pentru abuzuri comise din functia de Board Admin, da? Pentru magarii de genul: utilizare de proxy anonim, utilizarea datelor protejate de DPA (Declaratia pentru protectia datelor), membri ai echipei dati afara fara motiv si banarea lor, si a fost banat permanent de Community Manager (Paci la vremea respectiva), insa imediat ce echipa condusa de Mao s-a retras, draqshorul a revenit, iar don'soarele care ocupa acum functia de Board Admin refuza sa ia masuri.

HalfOp Ai vreo parere despre asta? Mai existi?

Sa-l puna pe draq admin, ca vad ca oricum ii dau voie pe forum. Banul permanent dat de community managerul anterior nu cantareste nimic in ochii conducerii forumului

Bruh, tu esti ala care revine din an in an pe aici sa imi zica mie ca n-am luat bacu' - o fi oare pentru ca asta e singura ta victorie pe planeta asta?

We mad? Eu am plecat de aici cu capu' sus si am ramas cu prieteni dupa ce mi-am adus contributia la aceasta comunitate. Tu ai plecat pe usa din spate, si am banuiala ca asa pleci de peste tot si in viata - in suturi.

Iti dau un sfat: Oamenii sunt cea mai importanta resursa, iar asta nu inseamna sa te folosesti de ei.

Mao, Wildchild, mult spor,
    Motanule, ai timp să termini tura aia de Manager 2018 ce ai început-o de vreo 8000 de ore

Tommy, Zackey, poate acuma aveți timp să luați bacul :)

GGWP

Tu ai facut 15 ani de facultate degeaba.

N-am avut nevoie sa iau bacul ca sa am o cariera, pentru ca nu-s basic, asa cum esti tu :)

Nu uita: Te-am batut peste tot pe unde te-ai intrecut cu mine, si asta asa va ramane forever.

Succes la urmatoarele 2 facultati. Poate nu mori de foame pana termini :lol:

GYLDA//Avertisment pentru insulta.

Salut Comandanti!

Luni si Marti, 11-12 Aprilie, intre orele 00:01 si 23:59(ora serverului), vom avea 50% reducere la oricare relocare ce este initiata in intervalul acestui eveniment.

OG_Relocation.jpg

Echipa OGame.ro

Salutari!

Evenimentul cu recompense la logare se va desfasura intre 8-15 Aprilie.

Vor exista 7 niveluri - pentru deblocarea fiecaruia este necesar 100 tritium, pe care il veti primi la logare.

Echipa OGame.RO

Salut Comandanti!

De Vineri pana Duminica, 8-10 Aprilie, jucatorii vor fi rasplatiti cu de pana la 9 ori mai multa Materie Intunecata din expeditii, in cazul gasirii acesteia.

2016-01-27_OG_Announcementbilder_Events_Expedition_mehr_Dunkle_Materie.jpg

Echipa Ogame.ro.