FAQ despre stergerea conturilor si migrare catre / din Cimitir

 • Detalii privind stergerea conturilor

  1. Mutări în cimitir


  Contul eligibil pentru a se muta în cimitir trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  Trebuie să se autentifice cel puțin o dată in joc de la data inregistrarii contului.

  Ultima conectare este mai veche de 60 de zile

  Jucătorul a cumpărat materie neagră si aceasta nu a fost cheltuita in totalitate ( materia neagra cumparata se cheltuieste prima )

  Jucatorul nu este administrator

  Jucătorul este în modul vacanță

  Jucătoru nu este setat să fie șters  2. Ștergerea contului


  a) În ceea ce privește ștergerea, sistemul are de fapt mai multe condiții. Următoarele condiții sunt SAU (trebuie să îndeplinească una dintre următoarele):

  - Jucătorul este inactiv timp de 7 zile și nu are nicio clădire construită, nu are niciun ofițer în funcțiune, fără materie întunecată, și jucătorul nu este banat momentan

  - Inactiv timp de 14 zile și nu are puncte, niciun ofițer care functioneaza, fără materie întunecată cumparata și jucătorul nu este banat momentan

  - Jucătorul nu s-a autentificat niciodată, niciun ofițer care rulează, nicio materie întunecată, nu are nivel de administrator

  - Inactiv timp de 35 de zile, fără ofițeri activi, fără materie întunecată cumparata, nu este banat pentru plata

  - Jucătorul nu are nicio planetă (ei bine, este o condiție....)  b) Dacă oricare dintre acești jucători care îndeplinesc aceste condiții de mai sus, ei sunt ignorați de scriptul de ștergere daca:

  - au ORICE articol în inventar care a fost cumpărat cu MI

  - au ORICE Buff (ofițeri, sloturi pentru flotă, personal de comandă...)  c) Jucătorii care îndeplinesc această condiție sunt șterși indiferent de articole și avantaje:

  - Jucătorul dorește să fie șters, -daca ștergerea la..... sa fie setată de jucători- este mai mică decât data curentă și nu este banat pentru plată


  ******************************************************


  Intrebari si raspunsuri despre cum functioneaza universul Cimitir ( update 8 mai 2023)  Î: Unde pot muta un cont din Cimitir?

  R: Odată ajuns în Cimitir, meniul de migrare vă permite să alegeți un server din ORICE comunitate de limbi, atâta timp cât nu sunteți în primii 20.


  Î: Cum calculează serverul unde mă pot muta?

  R: În meniul de migrare, selectați o comunitate (de exemplu: EN). Scriptul verifică apoi dacă sunteți în primii 20 pe serverele EN (nu la nivel mondial) și vă oferă opțiunea de a selecta serverele în care contul dvs. se află sub primele 20.


  Î: Scenariul calculează doar punctele generale?

  R: Nu, scenariul trece prin puncte generale, puncte economice, puncte militare ȘI puncte de cercetare individuale (punctele Lifeforms excluse). După aceea, ia și numărul de resurse necheltuite din cont, îl transformă în puncte (raport 2,5-1,5-1) și îl însumează la punctele generale pentru a oferi apoi opțiunile țintă.


  Î: Dacă am un cont care este în top 20 în fiecare server RO , va afișa sistemul toate serverele ROchiar dacă am opțiunea de a trece la un server EN unde nu aș ajunge în primele 20?

  A: Din pacate da. Scriptul nu calculează TOATE serverele din întreaga lume înainte de a vă oferi opțiunea, ci doar lista de servere selectate într-o anumită limbă a comunității. Asta înseamnă că, dacă sunteți în top 300 în general pe toate serverele din Marea Britanie, dar sunteți printre primele 20 în general în toate serverele din RO , sistemul va afișa toate serverele RO dacă selectați acea comunitate ca țară țintă.


  I: Se pot schimba conditiilet?

  R: Nu se poate pentru moment. Acest lucru face ca scriptul să verifice fiecare rang la nivel mondial, ceea ce face ca instrumentul de migrare să nu se încarce pentru jucători (motiv pentru care a trebuit să facem transferurile manual pentru toate conturile până la versiunea 8.3.0).


  Î: Ce fac în cazul în care un cont de top 20 ajunge în comunitatea mea?

  R: Creați un bilet de asistență și trimiteți administratorului local de joc un mesaj privat pe forum. Dacă migrarea nu este permisă, vom ajuta jucătorul să găsească un server mai potrivit. Este ÎNTOTDEAUNA posibil să reveniți la serverul inițial pe care se afla contul înainte de a fi fuzionat cu Cimitirul, dacă este mai vechi de 1 an.


  Î: Înseamnă că încalcă regulile trecând în primele 20?

  R: Conform scenariului: NU. Conform regulilor de migrare: DA. Amintiți-vă, scriptul nu verifică fiecare univers din întreaga lume, ci verifică NUMAI ținte posibile din comunitățile selectate. Restricțiile sunt acolo pentru a încerca să protejeze echilibrul universurilor cât de bine putem, așa că dacă există o țintă mai potrivită pentru cont, vom ajuta jucătorul să găsească cea mai bună soluție.


  Î: Tocmai m-am mutat în Cimitir și nu îmi pot muta contul înapoi pe serverul meu original. Ce trebuie să fac?

  R: Creați un bilet de asistență și vom investiga problema. Cea mai probabilă cauză a acestei probleme este că contul dvs. trebuie încă să treacă prin procesul de ștergere de pe serverul original, care durează 7 zile. Putem oricând să solicitam Gameforge pentru a investiga problema, dacă este necesar.


  Î: Contul meu de pe Graveyard se află în primele 20 ale fiecărui server din comunitatea mea originală, dar nu este în top 20 la nivel mondial. Pot alege orice univers din comunitatea mea ca țintă de migrare?

  R: Nu. Un cont este permis să se mute în top 20 numai dacă acesta a fost universul său anterior . Nu este permis să te muți într-un univers diferit de cel pe care îl jucai înainte chiar dacă este în aceeași comunitate.


  Î: Am un cont care este în top 20 la nivel mondial. Mă pot muta în orice comunitate și univers aleg, nu?

  R: Nu. Puteți muta contul numai în universul în care jucați înainte de transferul Graveyard. Rețineți că, pentru a vă muta într-un alt univers, contul trebuie să fie în afara topului 20.


  Î: Contul meu a fost fuzionat cu Cimitirul dintr-un univers care avea mai puțin de 1 an. Îmi este permis să îmbin contul meu înapoi în universul original?

  R: Din păcate, pentru moment, restricția de vârstă suprascrie orice posibilitate de a te întoarce. Vă rugăm să vă asigurați că, dacă universul este mai mic de un an, contul nu ajunge la Cimitir, altfel va trebui să așteptați ca universul să ajungă la 1 an pentru a-l transfera înapoi.


  Î: Contul meu a fost transferat în Cimitir dintr-un univers care nu mai există. Pot selecta una dintre țintele sale din fuziunea globală? Și se aplică regula top20?

  R: Da, puteți selecta una dintre ținte, iar regulile Global Merge vor fi luate în considerare în acest caz în mod excepțional. Aceasta înseamnă că, de exemplu, dacă contul dvs. s-a mutat în Graveyard din Quantum.EN, dacă universul țintă pe care îl doriți este Uni1.EN, sau Perseus.EN sau Quadrantids, restricția top20 nu se aplică numai pentru acele universuri.  Î: Îmi pot migra contul într-un univers haos?

  R: Vă puteți muta într-un univers haos (unde regulile nu se aplică sau nu se aplică parțial), dar odată ce un cont se află într-un univers haos, nu se va muta înapoi în Cimitir. Conturile din universurile Haos care s-au mutat în Cimitir în trecut au voie doar să se transfere înapoi în universul Haos.


  Î: Conturile au permisiunea să se deplaseze între universuri cu și fără extensia Lifeforms activă?

  R: Nu, conturile din universuri cu Lifeforms activate au voie doar să se mute în universuri cu Lifeforms activat, iar conturile din universuri care nu sunt Lifeforms pot fi mutate numai în universuri care nu sunt Lifeforms.