Posts by valent

  Dragi jucatori,


  Marți, 12 decembrie, la ora 10:00 CET vom actualiza OGame Lobby la versiunea 4.13.0.

  Această versiune aduce:

  Optimizare suplimentară pentru utilizarea lobby-ului în browser pe mobil.  Va avea un timp scurt de nefuncționare și sesiunea de conectare va fi expirată, ceea ce va necesita o nouă autentificare.


  Echipa OGame.ro

  Întrebări frecvente despre forme de viață

  sursa :Lifeforms FAQ , realizat de catre RiV-

  Nov 6th 2023  Î: Ce sunt formele de viață?


  R: Forme de viata este o espansiune a jocului original. Au propriile lor clădiri și cercetări. Există 4 rase: Oameni, Rocktal, Kaelesh și Mecha. Puteți selecta o rasă pe fiecare planetă. Speciile în sine nu oferă bonusuri, chiar dacă textul din joc ar putea sugera asta.

  Construiți clădiri pentru populație pentru a debloca sloturi de cercetare . Populația are nevoie de hrană. Consultați tabelele de mai jos pentru un ghid despre cum să deblocați fiecare slot la cel mai mic cost pentru fiecare formă de viață.

  Fiecare planetă are 18 sloturi de tehnologie Forme de viata (cercetare Forme de viata). Fiecare slot are 4 posibile tehnici, fiecare corespunde unei specii. Trebuie să fi descoperit specia in explorari pentru a putea beneficia de tehnologiile specifice ei.
  Î: Există vreun alt beneficiu pentru populație?


  R: În afară de deblocarea sloturilor de cercetare, nu există altă utilizare pentru populație. Nu aveți nevoie de populație sau hrană pentru a juca „restul jocului”.
  Î: Tehnologiile formei de viață la nivelul întregului cont sunt ca și cercetarea normală?


  A: Nu și da. Nu sunt la nivelul întregului cont, deoarece puteți alege aceeași tehnologie pe toate planetele și trebuie să le dezvoltati individual pe toate planetele. Dar bonusurile oferite de tehnologiile formelor de viață se cumuleaza si se aplica pe toate planetele.
  Î: Trebuie să am o specie stabilita pe o planetă pentru a-i putea selecta tehnologiile?


  R: Nu. Trebuie doar să găsiți specia.
  Î: Am doar oameni. Cum găsesc alte specii?


  R: Trebuie să deblochezi primul slot tehnic cu Humans și să actualizezi tehnologia Intergalactic Envoys la nivelul 1. După aceea, vei zbura misiuni de descoperire din vederea Galaxiei (pictogramele ADN violet). Acestea costă o cantitate mică de resurse, dar dacă abia sunteți la început, acest lucru ar putea fi prea scump.
  Î: Trebuie să țin oamenii pe o singură planetă pentru a zbura explorari?


  R: Nu. Trebuie doar să aveți tehnologia Intergalactic Envoys pe o planetă la nivelul 1. Puteți obține această tehnologie cu fiecare apecie.
  Î: Ce specie ar trebui să aleg?


  R: Puteți combina tehnologiile de forme de viață din toate speciile, astfel încât specia pe care o alegeți să nu conteaza pentru tehnologiile formelor de viață. Cu toate acestea, fiecare specie are clădiri diferite cu diferite bonusuri. Alegeți o specie în funcție de clădirile pe care le oferă. În general, alegeți o specie și puneți-o pe toate planetele, nu amestecați.
  Î: Nu, într-adevăr, ce specie ar trebui să aleg?


  R: Dacă ești Collector, alege Rocktal.


  Dacă ești Discoverer și nu ai o viață, alege Mecha.


  Dacă ești Discoverer și faci peste 100 de expediții pe zi, alege oameni.


  Dacă esti Discoverer și faceți mai puțin de 100 de expoziții pe zi, alegeți Rocktal.


  Dacă esti general, alegeți Mecha pentru o economie scăzută sau ai planetele pe slot 15; alege oameni dacă ai o economie solidă și ai planetele pe slot 8.
  Î: Când ar trebui să încep să investesc în Lifeforms?


  A: Depinde. Dacă sunteți Discoverer și efectuați o mulțime de expediții, veți obține mai multe resurse decât puteți cheltui oricum, așa că ați putea la fel de bine să începeți să modernizați clădirile Lifeform și să zburați descoperiri. Nu investiți în Lifeforms până nu puteți zbura expediții. Dacă sunteți Collector, aveți nevoie de o economie solidă înainte de a investi în Lifeforms. Începeți să vă gândiți la forme de viață după ce aveți câteva colonii în funcțiune, aș spune după Astro nivelul 9.
  Î: Cum aleg tehnologiile din alte specii?


  R: Când deblocați un slot tech, vi se prezintă o alegere. Puteți fie:


  alege tehnologia speciei tale locale (specia pe care ai ales-o pe planetă)

  pariază pentru o tehnologie aleatorie din cursele pe care le-ai deblocat

  plătiți cu artefacte pentru a alege tehnologia pe care o alegeți  Î: Ce sunt artefactele și cum le găsesc?


  R: Când zburați descoperiri, găsiți ocazional o monedă numită artefacte. Această monedă este folosită pentru a alege o tehnologie la alegere pentru un slot. Pentru o tehnologie de nivelul 1, plătiți 200 de artefacte. Artefacte de nivel 2, 400 și 3 600. Puteți avea un total de 3600 de artefacte în inventar.
  Î: Pot schimba tehnicile individuale cu artefacte?


  R: Nu, nu puteți „schimba” sloturi individuale. Trebuie să resetați întregul nivel și să alegeți din nou toate tehnologiile din acel nivel.
  Î: Îmi pierd tehnologiile și clădirile dacă trec de la o rasă la alta pe o planetă?


  R: Nu pierzi nimic definitiv. Nivelurile tale de clădire sunt păstrate și restaurate atunci când revii la specia pe care ai abandonat-o. Tehnologiile pe care le-ați ales sunt, de asemenea, păstrate și sunt restaurate atunci când reveniți. Nivelurile de tehnologie sunt păstrate, de asemenea, veți avea în continuare același nivel dacă alegeți aceeași tehnologie într-o specie diferită. Dacă treceți la o specie pe care nu ați construit încă nicio clădire, trebuie să deblocați din nou sloturile de tehnologie și să alegeți din nou tehnicienii, eventual cheltuind din nou artefacte.
  Î: Ce se întâmplă când resetez un nivel?


  R: Când resetați un nivel, selecția tehnologiei este resetată, ceea ce înseamnă că trebuie să alegeți din nou tehnicile. Nivelurile tehnologice sunt păstrate. În funcție de câte tehnologii ați avut active, se aplică o perioadă de timp pentru următoarea resetare gratuită. După resetarea unui nivel, aveți 60 de minute pentru a restabili selecția anterioară.  Î: Îl am pe Kaelesh și am construit Modificatorul bio. Ce se întâmplă cu câmpurile planetei când trec la altă specie?


  R: Veți pierde câmpurile bonus de planetă. Dacă numărul de câmpuri utilizate depășește noul dvs. max. numărul câmpurilor, nu veți putea crea nimic până când nu veți fi din nou pozitiv câmpurile. Nu pierdeți nicio clădire sau producție, clădirile nu sunt dezactivate sau ceva de genul acesta.
  Î: Nivelurile mai mari de trimisi intergalactici cresc șansa de a găsi artefacte/forme de viață?


  R: Nu. Aveți nevoie doar de Trimiși Intergalactici pe nivelul 1 pe 1 planetă. Nu investi mai multe resurse în această tehnologie, este o risipă.
  Î: Există o limită pentru zborurile de descoperire?


  R: Da, există o limită a numărului de zboruri pe care le puteți face în total. Puteți vedea această limită în vizualizarea galaxiei. Limita începe de la 50 și crește cu 50 în fiecare zi, ceea ce înseamnă că puteți efectua în medie 50 de zboruri de descoperire pe zi.
  Î: Ce sunt Nivelurile Formei de Viata și cum funcționează?


  R: Fiecare specie are un nivel și îl crești câștigând experiență atunci când îi găsești din nou în misiunile Discovery. Nivelul oferă un bonus prin care tehnologia crește. De exemplu, dacă aveți o specie la nivelul 10, tehnicile Lifeform sunt mărite cu 1%. La nivelul 50, bonusul este de 5%; iar la nivelul 100, este de 10%. Nivelurile sunt limitate la 100.


  De exemplu, dacă aveți Rocktal la nivelul 50, toate bonusurile oferite de toți tehnicienii formelor de viață de pe planetele Rocktal sunt mărite cu 5%.


  De exemplu, dacă aveți Rocktal pe o planetă, iar nivelul Rocktal este 50 și aveți un bonus total de 10% la producția de metal de la tehnicienii formelor de viață de pe această planetă, acest bonus este crescut cu 5% la 10,5% (10% * 1,05).


  Dacă aveți oameni sau Mecha pe o planetă și aveți clădiri care măresc bonusurile acordate de la tehnicienii formei de viață (de exemplu, Metropolis, transformator de înaltă performanță, producție în masă de cip), bonusul de la aceste clădiri și nivelul formei de viață sunt însumate împreună.


  De exemplu, dacă ai oameni pe o planetă, iar nivelul tău uman este 50 și ai Metropolis la nivelul 10 pe planeta respectivă, bonusul total acordat tehnicienilor de forme de viață de pe acea planetă este de 10% (5% de la nivelul formei de viață, 5% din Metropolis).


  În ultimul an, am fost încântați să urmărim jucătorii pe Discord și pe forumuri, ascultând discuțiile despre configurațiile formelor de viață. Urmărirea aceste discuții și analiza datelor pe care le colectăm în mod regulat ne-a ajutat să îmbunătățim și mai mult actualizarea Formelor de viață. După cum mulți dintre voi ați observat deja, am adăugat o serie de îmbunătățiri ale calității vieții pentru Formele de viață în ultimele două săptămâni. Odată cu viitoarea lansare globală a actualizării de conținut Forme de viață, am dori să introducem câteva modificări mai mici la unele dintre clădirile și tehnologiile specifice pentru a le aduce mai mult în conformitate cu celelalte opțiuni și selecții. În următoarea prezentare generală, vom trece peste diferitele modificări și, de asemenea, vom oferi o scurtă privire asupra potențialelor schimbări viitoare ale Formelor de viață Hadeți să începem:


  Oameni

  Clădiri:


  Scut planetar


  - Bonusul de bază al clădirii crescut de la 1.5% la 3%

  - Bonusul maxim al clădirii crescut de la 80% la 90%

  - Scalarea costului clădirii redusă de la 1.2 la 1.15

  Deoarece protejarea formelor tale de viață este o situație de nișă, am vrut să oferim o opțiune mai puternică jucătorilor care decid să meargă în această direcție. Maximul total pe care îl puteți proteja a fost crescut la 90%, iar bonusul construcției a fost dublat, ceea ce ar trebui să permită jucătorilor să atingă mai ușor noul maxim.


  Tehnologii:


  Ascunzători Orbitale

  - Costul de creștere al tehnologiei redus de la 1.4 la 1.3

  Una dintre rundele noastre de echilibrare PTS a crescut factorul de cost pentru Ascunzătoarea Orbitală. Cu toate acestea, după analizarea datelor, considerăm că factorul de cost inițial al Ascunzătorii Orbitale a oferit un compromis decent pentru protecție în raport cu producția. Ascunzătoarea Orbitală împarte un slot de tehnologie cu opțiuni relativ puternice, așa că am decis să revenim la valoarea inferioară pentru a-i reda puterea anterioară și pentru a o alinia puțin mai mult cu celelalte tehnologii din acest slot.


  Supercomputer

  - Valoarea bonusului tehnologiei crescută de la 0.1% la 0.3%

  - Factor de creștere al costului tehnologiei redus de la 1.3 la 1.2

  Supercomputerul este tehnologia de nivel 18 a oamenilor și trebuie să concureze cu tehnologiile de clasa 18 ale celorlalte forme de viață. În general, Supercomputerul se află într-un punct relativ slab, deoarece reducerea la Astrofizică împărtășește o limită maximă cu tehnologiile de reducere a cercetării din alte sloturi. Ca prim pas, am dori să facem tehnologia mai puternică și mai ieftină în general. În plus față de aceste modificări, obiectivul nostru propus într-o actualizare viitoare ar fi să separăm Supercomputerul de celelalte opțiuni de reducere a cercetării și să îl avem ca opțiune de sine stătătoare, care ar permite reduceri suplimentare ale Astrofizicii.


  Rock’tal

  Rock’tal în starea lor actuală este cea mai frecvent aleasă formă de viață. Drept urmare, nu dorim să le aducem nicio modificare pentru moment.


  Mecha


  Tehnologii:


  Producția de Masă de Cipuri

  - Bonusul de bază al construcției crescut de la 0.3% la 0.4%

  Deocamdată, adăugăm doar un mic bonus la una dintre clădirile tehnologice ale Mechas. Cu toate acestea, una dintre potențialele schimbări viitoare pentru Mechas va fi o modificare de a oferi acestei forme de viață un bonus de construcție care adaugă o a 2-a listă de construcție nave la șantierul naval atunci când Mechas sunt forma de viață activă. Acest lucru ar trebui să ofere un stimulent unic pentru a le avea active pe planetele voastre, prin urmare nu dorim să le facem mai puternice cu alte modificări în această etapă, până când nu vom aplica această schimbare și vom vedea care este impactul general.  Kaelesh


  Clădiri:


  Condensator de Antimaterie

  - Scalarea costului de construcție redusă de la 1.21 la 1.20

  Schimbarea la condensatorul de antimaterie ar trebui să aducă costul total pentru specia Kaelesh de a ajunge la populația necesară pentru ultimul slot de tehnologie în conformitate cu toate celelalte forme de viață. Aceasta și celelalte modificări ale clădirii vor muta Kaelesh pe primul loc pentru „cea mai ieftină formă de viață pentru a debloca slotul tehnic de nivel 18”, împreună cu Mechas.


  Laborator de Clonare

  - Costul de bază al construcției cu deuteriu redus de la 20.000 la 5.000

  Laboratorul de Clonare a suferit doar o modificare minoră a costurilor resurselor sale. Unul dintre planurile noastre pentru această formă de viață este să adăugăm un nou efect clădirii, care va crește bonusul tehnologiilor specifice Kaelesh. În general, noul bonus de clădire va funcționa ca și clădirile tehnologice pentru Oameni și Mechas, dar adaptate tehnologiei Kaelesh. Cu această nouă adăugare, Kaelesh ar trebui să poată stimula și mai mult tehnologiile de descoperire, cu compromisul că nu au nicio clădire care să stimuleze producția de resurse precum oamenii.


  Camera Vortex

  - Cost redus pentru cristal la construcția de bază de la 20.000 la 15.000

  - Cost redus pentru deuteriu la construcția de bază de la 30.000 la 15.000


  Modulator Psionic

  - Scalarea costului clădirii redusă de la 1.5 la 1.4

  - Bonusul de bază al construcției crescut de la 1% la 2%

  - Bonusul maxim al construcției crescut de la 25% la 30%

  Această modificare a bonusului de construcție și schimbarea condensatorului de antimaterie ar trebui să funcționeze mână în mână pentru a reduce costurile totale pentru Kaelesh.


  Cuvinte finale

  A fost o adevărată plăcere să urmăresc și să citesc toate discuțiile despre cum jucătorii își dezvoltă formele de viață și ce strategii le place să urmeze. Scopul general pentru expansiunea Forme de Viață a fost acela de a crea o experiență diversă în care, chiar dacă nu urmând întotdeauna calea optimă pentru progresul jucătorilor, jucătorii au opțiunea de a-și adapta experiențele OGame după cum le place să joace. Sperăm că modificările de mai sus nu fac decât să adauge la această experiență și că actualizările viitoare al formelor de viață pot crea un mediu și mai divers.

  Dacă doriți să vă împărtășiți opiniile, ideile sau feedback-ul, nu ezitați să vă alăturați forumurilor noastre sau Discord. Feedback-ul jucătorilor este una dintre sursele majore de inspirație care ne ajută să îmbunătățim în continuare jocul și experiența generală.


  Salutări,

  Echipa OGame

  Mâine, 7 decembrie, vom actualiza serverele live cu cea mai nouă versiune de joc: 11.5.0

  - la 10:00 CET OGame.org Undae

  - la 13:00 CET restul universurilor


  Jurnalul modificărilor:

  - Pagina de bonusuri Lifeform Player reelaborată (Resurse > Setări de resurse > Bonusuri Lifeform Player) pentru o prezentare detaliată.

  - S-a remediat butonul de pradă hrană care nu afișează „Pornit” și „Oprit” în toate limbile.

  - S-au adăugat pictograme noi la pagina de bonusuri pentru jucători cu forma de viață.

  - S-a adăugat un buton de informații la antetul bonusului clasei de caractere de pe pagina de bonusuri pentru jucători cu formă de viață.

  - S-a adăugat un link către imaginile fiecărei forme de viață la pagina de gestionare a formei de viață de pe pagina de bonusuri pentru jucătorii cu forme de viață.

  - S-a remediat pagina de informații a cercetărilor formelor de viață pe pagina de gestionare a formelor de viață afișând întotdeauna nivelul 1.

  - S-a remediat cache-ul care nu se reîmprospăta imediat când o formă de viață a fost eliminată de pe o planetă.

  - S-au rezolvat planetele care nu se deblocau corect în unele cazuri.

  - S-a remediat faptul că jucătorii în afara legii nu erau atacabili.

  - S-a remediat afișarea experienței formei de viață care nu începea din partea de sus.

  - S-au remediat mai multe butoane care nu puteau face clic corect pe pagina de bonusuri pentru jucători cu formă de viață.

  - S-a schimbat numărul maxim de zecimale afișate la 2 pe pagina de bonusuri pentru jucători cu formă de viață.

  - S-au remediat limitele lipsă din pagina de bonusuri pentru jucători cu formă de viață.

  - S-a remediat o secțiune de informații generale care lipsea din pagina de bonusuri pentru jucători cu formă de viață.

  - S-a remediat un buton de informații care lipsea din reducerea consumului de combustibil de pe pagina de bonusuri pentru jucători formați de viață.

  - S-a ajustat locația indicatoarelor pictogramelor din secțiunile de navă și apărare ale paginii de bonusuri pentru jucători cu forme de viață.

  - S-au remediat unele valori de bonus la nivelul formei de viață care erau afișate cu mai multe zecimale decât este necesar pe pagina de bonusuri pentru jucătorii cu forme de viață

  - Am re-elaborat informațiile despre tehnologia formei de viață din rapoartele de spionaj.

  - S-au schimbat locația și ordinea pictogramelor navelor și apărării de pe pagina de bonusuri pentru jucători cu forma de viață, pentru a fi în conformitate cu paginile de informații detaliate ale navelor și clădirilor de apărare.

  - S-a remediat bonusul de clasă generală pentru a combate viteza navei care lipsea pe pagina de bonusuri pentru jucători cu forma de viață.

  - S-au afișat valori procentuale fixe pentru valorile care ar trebui să fie afișate ca numere întregi pe pagina de bonusuri pentru jucători de formă de viață

  - S-a remediat tehnologia formei de viață Slingshot Autopilot care lipsea din pagina de bonusuri pentru jucătorii cu forme de viață

  - Mai multe remedieri și îmbunătățiri ale back-end-ului care ar putea duce la probleme de front-end care pot fi remediate cu o reîncărcare hard (pentru Chrome Ctrl+Shift+R (ștergerea cache-ului in browser). Pentru Firefox, Internet Explorer și Opera GX utilizați Ctrl+ F5. Pentru Opera Ctrl+Shift+Del.).


  Vă rugăm să rețineți că timpul este o estimare și poate fi ajustat dacă este necesar.

  Dragi jucatori,


  Pentru a sărbători Sfântul Nicolae, cunoscut și sub numele de Moș Crăciun vă vom oferi echipa de comandă pentru 7 zile prin evenimentul de login cu recompensă, activ pe toate serverele.


  Cum functioneazã?

  - Când vă conectați la contul dvs., veți primi 100 de tritiu.

  - Evenimentul are 2 niveluri.


  Evenimentul începe pe 6 decembrie la ora locală 00:00 și se încheie pe 8 decembrie la ora locală 14:00.  ************************************


  Nivelul 1 - 7 zile echipa de comandă + (dacă echipa de comanda este activa): potentiatoare de metal, cristal și deuteriu 40% (toate cele 90 de zile).

  Nivelul 2 - Un nivel de clădire (fie mină de cristal sau sintetizator de deuteriu sau uzina de naniți) + (dacă echipa de comandă este activa): +3 sloturi de expediție (90 de zile), +3 sloturi pentru flotă (90 de zile), 1 pachet complet de resurse, creștere de energie + 80% (90 de zile) și un articol platină pentru campuri de luna  Echipa OGame.ro

  In jurul orei 14.00 se va aplica un hotfix cu versiunea 11.3.6

  In acest fel se vor rezolva probleme legate de blocarea flotelor.


  Echipa OGame

  Joi, 16 noiembrie, vom actualiza rundele de joc live cu cea mai nouă versiune ( 11.3.0 )

  - la 10:00 CET universul OGame.org Undae

  - la ora 13:00 CET toate universurile live


  Jurnalul modificărilor:

  - S-a remediat Vederea Imperiului care nu lua în considerare bonusurile de producție de resurse de formă de viață pentru valorile de producție de resurse afișate;

  - S-au remediat cercetările privind bonusul de resurse de formă de viață care nu au fost adăugate sau eliminate corect atunci când cantitatea necesară de populație a fost pierdută sau câștigată;

  - S-a remediat activitatea care nu a fost afișată pe toate planetele și lunile la ieșirea din modul vacanță;

  - S-a rezolvat o problemă care a cauzat blocarea misiunilor de spionaj în unele cazuri;

  - S-a remediat pagina de informații privind construcția sateliților solari care nu ia în considerare bonusurile de energie pentru forma de viață la cantitatea afișată de producție de energie;

  - S-au remediat avantajele clasei de colecționar care afișau informații învechite;

  - Nu este posibil să mutați un cont din Graveyard într-o rundă fără Forme de Viață dacă veniți dintr-o rundă care le are activate;

  - Mai multe remedieri și îmbunătățiri ale back-end-ului care ar putea duce la probleme de front-end și care pot fi remediate cu o reîncărcare tare

  (Pentru Chrome utilizați Ctrl+Shift+R (ștergerea memoriei cache a browserului) - Pentru Firefox, Internet Explorer și Opera GX utilizați Ctrl+F5 - Pentru Opera utilizați Ctrl+Shift+Del).  Echipa OGame

  OG_NewServer.jpg


  Dragi jucatori,


  Vineri 17 noiembrie se va deschide universul Uriel.


  Economie x8, Flota x6, Cercetare x16, 5 Galaxii, DF 70%, GiDF 30%, 0.5 consum deuteriu, sonde de spionaj cu capacitate de transport, SAL, deuteriu in campul de ramasite, ignorare sisteme goale si inactive ( consum si durata de zbor)


  Specific univers: Fleeter


  Echipa OGame.ro va ureaza joc placut

  Dragi jucatori,


  Miercuri, 18 octombrie, vom actualiza serverele live cu cea mai nouă versiune de joc.

  Această versiune aduce o introducere nouă a jocului și primii pași pentru noii jucători care urmăresc o integrare mai bună atunci când încep să joace OGame.

  Mai multe informații aici.


  Versiunea 11.0.0 va fi aplicată cu o întreținere în 2 faze:

  - la ora 10:00 CEST pe OGame.org Undae (11 ora Romaniei)

  - la 13:00 CEST toate celelalte universuri (14 ora Romaniei)


  Notă: Vă rugăm să rețineți că în timpul întreținerii sunt așteptate mai multe deconectari din joc. Se știe că se întâmplă și lucrăm deja la o soluție pentru asta.  Echipa OGame.ro

  2023-01-13_OG_Immersive-Player-Introduction_TNT_library_client_banner_1920x620.png


  ÎNALȚĂ-TE CĂTRE STELE CU NOUL GHID SPAȚIAL


  Explorează cele mai îndepărtate zone ale spațiului cu noul mod Cadet, deoarece te ghidează interactiv prin joc cu o selecție de misiuni diferite. Afli mai multe despre mecanica jocului și faci progrese mai rapide în construirea imperiului tău. Finalizează misiuni pentru a aduna resurse, a construi laboratoare de cercetare și a crea mine de metal și câștigă recompense grozave!  Cum funcționează


  Lansează jocul și alege cu ce mod dorești să începi: Cadet (jucător nou) sau Veteran (jucător cu experiență). Poți comuta oricând între cele două din opțiunile de joc. Apoi găsești un nume impresionant și începe cariera de stăpân intergalactic!


  Cadet: În acest mod, vei primi sfaturi utile despre cum să joci, o introducere în mecanica OGame, precum și diverse recompense pentru finalizarea misiunilor.

  Veteran: În acest mod te poți scufunda direct în joc fără indicii. Cu toate acestea, veți primi aceleași recompense ca și modul introductiv atunci când finalizezi oricare dintre misiuni (pur și simplu rulează în fundal).
  Modul Cadet


  Dacă alegi Modul Cadet, Primul Ofițer Nova te va însoți pe măsură ce te aventurezi în primele tale misiuni în spațiu. Vei vedea o prezentare generală a misiunilor disponibile pentru tine., împărțită în mai multe capitole. Misiunile sunt concepute pentru a-ți prezenta toate aspectele jocului. După ce le-ai finalizat, poți colecta recompensele cu un simplu clic. Fiecare misiune include, de asemenea, informații utile despre mecanica jocului și sfaturi despre cum să-ți accelerezi progresul.
  Distracție plăcută!

  Echipa OGame.ro

  Dragi jucatori,


  Aplicam versiunea hotfix 10.4.1 pentru a remedia problema cu articolele din inventar care nu pot fi utilizate:

  - 18:30 CEST pe en_185

  - 18:45 CEST în toate celelalte runde live  Ne cerem scuze pentru neplaceri.

  Miercuri, 11 octombrie, vom actualiza rundele de joc live cu cea mai nouă versiune de joc: V 10.4.0

  - la 10:00 CEST universul OGame.org Gaspra

  - la ora 13:00 CEST toate universurile live


  Jurnalul modificărilor:

  - Părți ale interfeței de utilizare (bara planetei, bara de resurse și caseta de producție) vor fi acum reîmprospătate automat când o construcție este terminată pe aceeași planetă. Acest lucru funcționează în mai multe tab-uri.

  - Comenzile din lista de construcție (șantier naval, construirea, demolarea, anularea unei construcții/tehnologie) sunt modificate de la reîncărcarea completă a paginii la apel ajax

  - S-au remediat valorile afișate pentru consumul de energie și producția reactorului de fuziune, centralei solare și cu crawlers, care sunt incorecte atunci când nivelul actual de energie este sub 0.

  - S-au remediat valorile afișate individuale, non-totale, pentru producția de resurse, care sunt incorecte atunci când nivelul actual de energie este sub 0.

  - Acum pachetele de resurse acordă întotdeauna valoarea exactă a unei producții zilnice

  - S-a corectat bonusul resurse acordat de ofițer care era afișată numai în pagina de setări a resurselor după ce a fost declanșată o actualizare, de exemplu, pornind o comandă de construcție

  - S-a remediat bonusul de producție al minei care nu era afișat în pagina de setări a resurselor când factorul de producție este < 100%


  Nota


  Cu această versiune toate articolele vor fi afișate în magazin, chiar și cele care de obicei sunt disponibile doar în timpul unor evenimente de joc (Krakens, newtrons,...). Chiar dacă acele articole sunt vizibile, nu este posibil să le achiziționați.

  Nu se schimbă modul în care funcționează magazinul în sine , este o problemă vizuală care va fi rezolvată într-una dintre următoarele versiuni.

  Dragi jucatori, azi, 6 octombrie se deschide universul Tarazed


  OG_NewServer.jpg


  Economie x8,

  Flota prietenoasa x4,

  Flota SAL x2,

  Flota ostila x2,

  Cercetare x16,

  Galaxii 5, DF 70%, DiDF 0%,

  1.0 Consum de deuteriu,

  +25 Câmpuri,

  Sonde cu încărcătură ON,

  Deuteriu pe câmpuri de resturi ,

  Timp de zbor/consum ignoră sistemele goale

  Timp de zbor/consum ignoră sisteme inactive ,

  Categorie: miner


  Echipa OGame.ro va ureaza joc placut si scuze pentru intarzierea anuntului ( sunt in vacanta)

  pai muncesc mai putin sa introduc participantii in software-ul de extragere castigator. Hai baieti, poate nu ati inteles tactica mea, scoateti conturile din V-mode cat mai aveti timp.