OGame RO
Recent Activities
-
GYLDA
Posted the thread Event: 20% Reducere la Articolele din Magazin.ThreadSalut!
In perioada, 21-23 Ianuarie, toate articolele din Magazin (Shop) vor beneficia de o reducere de 20% la cumparare!
Toate cele bune,
Echipa OGame.ro -
Brandon Heat
Replied to the thread Strategie expeditii.Post -
BigBrain
Replied to the thread Strategie expeditii.Post(Quote from Squaker)
tot am vazut ca recolteaza multe resurse ca si camp de ramasite si nu inteleg cum le gaseste :)) -
vLd-
Replied to the thread Strategie expeditii.PostSqueaker când te transportUezi și tu pe forum cu vreun atac ceva și nu doar cu explicații de... 🙄 -
Squaker
Replied to the thread Strategie expeditii.Post(Quote from BigBrain)
Sigur colegul de alianta este si el invizibil astfel are abilitatea de a comunica cu fantomele din gaurile negre si sa bage in buzunar si ceva resurse.
Odata pierdute navele... ele sunt sterse nu se mai recupereaza nimic de pe urma… -
GYLDA
Posted the thread Event: Licitatii.ThreadSalut!
In perioada, 20-22 Ianuarie, vor fi obiecte la licitație pe tot parcursul zilei.
Toate cele bune,
Echipa OGame.RO. -
BigBrain
Replied to the thread Strategie expeditii.Postreferitor la lifeform am mers pe kaelesh doar cercetarile de resurse si nave, restul am ales doar boost la productia de resurse.
momentan fac doar ceva teste pe o singura planeta sa vad cate resurse am nevoie sa deblochez t3 la cercetari, la nivelul meu… -
Brandon Heat
Replied to the thread Strategie expeditii.PostAm deblocat tot -
Toboltoc Daniel
Replied to the thread Strategie expeditii.Postla forme de viata cat de departe esti ? eu cel putin la toate planetele am dezvoltat . dar in fine ai dreptate. -
Brandon Heat
Replied to the thread Strategie expeditii.PostNu-ti recomand. Exploratorul are de 50% sa nu aibe intalniri ofensive + ultima cercetare din Life form ti-ar creste procentul.
Cat despre gaurile negre, eu pe xaly nu am nici 1 pe luna asta, pentu a evita inconvenientul poti sa-ti iei cercetarea din T1…