Ruthl3ss Kill3r Intermediate

  • Male
  • Member since Jun 26th 2009
Posts
265
Likes Received
9
Points
1,721
Profile Hits
1,204
  • Esti un jucator foarte bun,dar arogant.Omul arogant are tupeu, este agresiv în conduită și pune în centrul universului persona proprie, considerându-i pe ceilalți oameni simple obiecte decorative cu existența efemeră. Arogantul este înfumurat, este mândru, are o vanitate disprețuitoare, este trufaș și are un orgoliu nemăsurat. Dintr-o altă perspectivă, un om arogant poate fi educat sau needucat, poate fi inocent ori lipsit de inocență.

    Un sfat...nu mai da din gura,ai fost spart,de doua ori,se mai intampla oricui ,razbunarea ti-a luat mintile..ce poate fi mai nefericit decât un om mereu stăpânit de mânie?

    Oamenii,sunt extrem de rautaciosi ,rau voitori,se vede din comentariile,de ,pe forum.Sunt multe nedreptati si in lumea reala,nu numai cea virtuala.Daca vrei,razbunare fao cu stil,taci si faci.Fara amenintari,fara a da sfoara in tara ca.....etc.Nu trebuie postat ,pe forum toate atacurile,vrei sa-ti stie de frica? Dimpotriva,va fi exact inversul,reactiei.Ai vazut ce s-a intamplat a doua oara.Taci si faci,fao in liniste.Fara sa afle lumea ,ce ai de gand sa faci.Surprinde-i,pe toti,fa-le cate o surpriza,dar in liniste,sa nu afle nimeni.Deci,nu mai posta,nici un atac,prefata,ca nu-ti pasa de victoria lor. Refacere usoara si spor la joc.