Barba Neagra Student

• Male
  • Member since Jul 1st 2017
  • Last Activity:
Profile Hits
658
  • si am zis ca prima cand o sa public eu o sa til dedic tie si lui Andy, astia doua atacuri care leam facut nu am vrut sa le public, oricum o sa vina altele mai mari in 2, 3 saptamani
  • salut frate, contul tau lam urcat dupa locul 29 pe locul 13, dupa care am preluat contul lui Andy care era rank 11 lam luat ca avea de 3 ori mai mult bagat in economie si contul tau il lasasem lui Android care a ajuns cu el in top 5, dupa care citro si vYxx au facut niste magari, vYxx cu citro erau in aceasi alianta si vYxx a bagat sa isi elimine contul si inaite sa se elimine de tot sia distrus flota in flota lui citro lundui si resursele, acolo eu cu Android neam prins de faza am facut o gramada de tichete si nu lau baneat pe citro, dupa care citro ia lasat contul lui Mihai, Android vazand ca nu ia masuri suportul ogame sa inervat maxim si a inceput sa se lase sa nu mai joace si la prins Mihai si ia rupt flota, si a bagat de a eliminat contul din cauza ca nu a luat nici o masura suporteri ogame, a zis ca nu mai vrea sa auda de ogame si nu a vrut sa lase contul la nimeni ca bagase o gramada de bani numa mie ca prieten imi bagase vreo 100 E, si aia sa intaplat cu contul tau, eu acum din rank 11 care eram cu contul lui Andy fara flota am ajuns top 3 cu top 2 in flota, nu sunt un noob ;) , si o sa vina si razbunarea pe Mihai, oricum mersi mult ca cu contul tau am intrat sa joc iara ogame ;*
    • eram crios cum ai ajuns așa sus. că nu era cine știe ce contul de la mine. Oricum, felicitări. nu-mi pare rău că am dat contul indiferent ce s-a întâmplat cu el
  • Nu juca pe mai multe. axează-te pe un singur univers, dacă vrei să faci treabă. întradevăr, ganimed are viteză 1 la flotă. dar hiperion e cel mai nou. aici încă poți să te afirmi ca player
    ganimed, nu-l dau momentan
    dacă mă răzgândesc între timp, te anunț. ești în cap de listă
    • ok mersi,stiu ce zici sa ma axes pe unu dar am timp toata ziua, am inceput cu cont nou pe ganimed, si cand am timp dupa ce termin ce am pe hyperion trec pe celalant oricum pe celalant nu am multe, si mersi mult
  • tiam scris mai jos dar cred ca nu ai vazut mia zis the REAPER ca mai ai un cont pe Ganimed, daca vrei sa mil lasi si pe ala ca acum mam bagat in forta cu ogame
  • Salut,mai sunt interesat.
  • .
    • Editat
    • salut
      aici ai putea, mmi se pare ca ie mesaj daca nu bagama la prieteni daca ai fb hulk hulkyto ie fb meu ;) dar aici presupun ca nu vede nimeni sunt mesaje private
    • 612Z-63ZJ-P41A-HZCE-I9GT
    • te rog să schimbi nick-ul imediat ce-l preiei. contul nu a fost spart nici măcar odată, doar farmat de aprox 5-6 ori. am băgat vm că e sărac la expediții.Baftă!
    • SALUT DAMI NIKUL SI PAROLA CA NU STIU CE MIAI DAT ACOLO
      INTRA DACA VREI PE CONT SI VB PE SERVAR CA MIAM FACUT UNU CA SA VB CU TINE