Barba Neagra Student
-
salut frate, contul tau lam urcat dupa locul 29 pe locul 13, dupa care am preluat contul lui Andy care era rank 11 lam luat ca avea de 3 ori mai mult bagat in economie si contul tau il lasasem lui Android care a ajuns cu el in top 5, dupa care citro si vYxx au facut niste magari, vYxx cu citro erau in aceasi alianta si vYxx a bagat sa isi elimine contul si inaite sa se elimine de tot sia distrus flota in flota lui citro lundui si resursele, acolo eu cu Android neam prins de faza am facut o gramada de tichete si nu lau baneat pe citro, dupa care citro ia lasat contul lui Mihai, Android vazand ca nu ia masuri suportul ogame sa inervat maxim si a inceput sa se lase sa nu mai joace si la prins Mihai si ia rupt flota, si a bagat de a eliminat contul din cauza ca nu a luat nici o masura suporteri ogame, a zis ca nu mai vrea sa auda de ogame si nu a vrut sa lase contul la nimeni ca bagase o gramada de bani numa mie ca prieten imi bagase vreo 100 E, si aia sa intaplat cu contul tau, eu acum din rank 11 care eram cu contul lui Andy fara flota am ajuns top 3 cu top 2 in flota, nu sunt un noob , si o sa vina si razbunarea pe Mihai, oricum mersi mult ca cu contul tau am intrat sa joc iara ogame ;*
-
hulk69