Felicitari pentru noul nr 1 si pentru activitatea din ultimul timp, un jucator de nota 11
, la mai multe lovituri de genul
Posts by Firewalker
-
-
Mie mi-au placut mult ,
Never back down 1,2Blood and Bone
Pain & Gain
Undisputed 2,3
-
-
Cand a intrebat cineva ,daca sloturile o s-ar ramana la fel s-a raspuns :"DA" .acum ce face-ti??! inseamna ce a zis xp_delete,sa ne daramam planetele pentru altele mai bune ...ce oameni..
-
LOL si mie mi-au disparut sloturi de pe fiecare planeta,va rog frumos remediati problema!,adica aveam 5 planete peste 200 acum mai am una cu 200...
-
pfff ,felicitari de atac predator,ru prietene!
-
felicitari xp,frumos profitul. Cred ca melodia asta ti se potriveste! https://www.youtube.com/watch?v=2ho014-ukFE
Asa ca :" Xp Pune-i la pamant!!"
-
W0W ,-1 unionist, oricum nu mai reprezenta pentru tine o amenintare cei din union :P,la mai multe
,super-mega profit
pentru un univers mort ,ai foarte mare dreptate ,dar drumul tau nu cred ca se sfarseste aici.
-
-
ogame pierde un greu,mult succes in RL ,ogame este doar un joc .Daca pe ogame ai pierdut te refaci ,dar in rl e mai greu sa repari .
SANATATE SI SPOR IN RL ALATURI DE CEI DRAGI!
-
Zbor de 3 ore din cauza plictiselii. Consum 5kk deuteriu. Am simulat, lansat cu 10 % si m-am bagat la somn 2 ore . Cum am mai zis, nu exista aparare care sa reziste !
Scuze ca te contrazic dar exista un testos pe care nimeni nu poate sa il doboare solo cu flota fara ipm poate si in acs dar nu o sa iasa pe profit.Dai un spy la Xmediastudio si ai sa vezi imediat cum sta treaba!Felicitari de atac,la mai multe se pare ca spamezi zilnic forumul.
-
-
LOL felicitari ,saptamana asta (mai bine zis weekendul asta) sau dat numai topuri 10 cat nu s-au dat intr-o luna, se pare ca alianta mac mac domina Jupiter si nu cred ca o poate opri cineva
tineti-o tot asa baieti .
-
Felicitari de atac , pacat de flota aceea Ru MOTNAU CERTARET.
-
-
frumos ,la mai multe se pare ca ai trezit bestia din tine aici pe jupiter ,feritiva din calea lui Berzelius daca nu ascultati treaba voastra o sa regretati!
-
@Future:Nu stiu de ce te bagi tu sa strici hiturile oamenilor,in fine sa zicem ca baga DM te intereseaza?uni isi permit ,uni nu!Si despre softuri ilegale de care zici tu ,parerea mea e ca era banat de mult de un membru de sus cum si-a luat-o BOND de la comagf.
Xp felicitari de top+MD la mai multe,nu asculta de gurile rele.
Cred ca este posibil ,dar nu imposibil sa scapi cu o parte din flota ,luata pe retur la 2 secunde.Orice lucru nu este imposibil. -
Mda...Cred ca nimeni nu mai intelege nimic inafara de voi :\
downloadeaza lightshot daca vrei sa faci vreun print.
-
Nu-l credeam pe Malchnoka in stare de asta,glotr byla.
-
Doar pe un cont joc, nu stiu de ce zici.