Posts by EuRopeanu

  O sa-i fie mai usor daca nu bagi tu vacanta si continui sa-i cedezi 100% din productie cum ai facut in ultima luna in timp ce ai stat linistit in alianta cu Ruth.


  pasted-from-clipboard.png


  0 puncte intr-o luna... impresionant!

  FakeNews, toti putem falsifica si interpreta data fara dovezi. Sa nu deraiem de la discutie aici, asteptam raspunsul lui Unbreak. O poveste mai lunga, @ruthless, alta decat ceea ce Ares ne-a pictat, cu namolul?

  Miroase a push pe fata, vor confirma Operatorii de joc. Prea batator la ochi asa profit. Foarte suspect cum brusc Unbreak si-a pierdut flota. In vorbele lui Ares, si-a luat pensia Ruthless si i-a cumparat flota la Umbreak. Oricum, daca hitul e valid, atunci e un hit bun. Mega profit. Personal ma astept ca contul de pe locul 1 sa fie banat pentru insistenta majora. Vom vedea.

  Mi-ai spart flota de cargo de 2 ori si gata-s ferma? Si ce...fermele n-au voie sa-si exprime opinia? Te-ai ofticat si tu si liviu ca am dat 2-300mil la licitatie decat sa vi le dau voua? Pai unde ii satisfactia mea atunci? :) Atata te iei de Ghost ca e noob ca e prost, hai mah...cu ce esti tu mai bun ca el? A dat la sateliti, vezi doamne si tu ai dat, aveai flota mai mare ca el, ce era sa iti faca? Vorbesti de corectitudine dar doar cand se aplica la altii, la tine nu. Hitul asta e tradare pe fata, ati facut planul sa isi dea Bob cu Ghost in zid(tu fiind zidul de data asta).

  A fost frumos? Nu. Vezi ceva similar acum cateva luni pe Antarez cand Ruthless si-a pierdut flota. A fost corect? Probabil, GOs valideaza, nu noi. A fost tradare? CLAR. Si cum ai zis si tu, intr-un joc de razboi virtual, totul e permis.

  Urat hit, reflecta nivelul jucatorilor din univers care lovesc flote mari cu astfel de masinatii. Pe de alta parte, era clar faptul ca e o cursa, nu inteleg cum ghost si bob au avut incredere. Nici unul nu ati cerut teamviewer la liviu sa monitorizati atacul, ati trimis resurse asa degeaba, parca ati dat credite cu buletinul.


  Mă, o să fie destul de sucky situația pe Betel dacă tot așa continuă...Adică sunteți acolo primii la flotă și radeți tot ce îi în preajmă cu 1kkkk și apoi treceți la 20-60 top și rămâneți singuri pe univers...

  În locul tău de dragul jocului îl anunțam că îs on și îi dădeam pace...Până la urmă erai cu cel puțin 3kkk puncte peste el..

  Dap, s-a dus in cap universul, dar crezi ca le pasa? Sunt oameni cu doua fete, din experienta mea. De exemplu devil rank 1 se plangea ca e plictiseala ca n-are ce sparge acum cateva saptamani, apoi el cu liviu planifica distrugerea dualitatii. Cand or ramane sa joace solo, s-or plange ca e jocul de rahat, ca e mort etc, cand ei au fost printre factorii care au facilitat declinul. Dar nu este prima oara si primul univers care trece prin asa ceva. Pacat de Bob. Omul ala chiar traia jocul asta si baietii veseli din nomercy, l-au jumulit ca pe curcan la taiere.

  Frumosii mei RIPi, sa se odihneasca in pace. Mai 50 d-aveam, faceam egal cu tine si nu pierdeam nici unul. N-a fost sa fie. O conjunctura la job m-a impiedicat sa imi astept Ripii asa cum faceam zilnic. Voi reface. Felicitari pentru hit si pt profit. M-ai prins, tot respectul.
  N-am suportat pe nimeni pe acest univers. M-am suportat pe mine, ba chiar am cumparat deut in alianta, nu stiu de ce ai impresia, @incepatoru ca in NoSkill toti traiesc sa produca si sa vanda deut la Ruthless.


  Ar fi fain sa am o poveste interesanta pentru hitul asta dar nu am. Nici macar nu stiu de ce l-am spart, poate pt ca am scanat 2 galaxi si nimic pe univers, cu o mana de flote si contul asta era plasat exact sa il vaneze pe Wepwawet. Ce sa zic, refacere grabnica Wep. Erai on mai devreme, poate ai adormit. Am fost in vmode vreo 3-4 zile sa nu dau de banuit, am iesit sa vad cine doarme pe lauri.
  N-aveam deut suficient pt toata flota, am lansa cu cea mai buna combinatie. A venit Wep online imediat dupa hit si a sarit cu recuri sa recicleze. Posibil sa pierd tot CRul.


  La 13-06-2019 --:--:--, urmatoarele flote se intalnesc in lupta:  Atacator EuRopeanu [HORUS]
  ________________________________________________


  Crucisator 5.512
  Nava de razboi 2.084
  Interceptor 1.469

  _________________________________________


  Aparator Wepwawet [Piratii]
  ________________________________________________


  Transportor mic 5
  Transportor mare 1.273
  Vanator usor 14.171
  Vanator greu 1
  Crucisator 1.298
  Nava de razboi 984
  Reciclator 1
  Proba de spionaj 165
  Interceptor 516

  _________________________________________  Dupa lupta ...
  Atacator EuRopeanu [HORUS]
  ________________________________________________


  Crucisator 3.579 ( -1.933 )
  Nava de razboi 1.984 ( -100 )
  Interceptor 1.453 ( -16 )

  _________________________________________


  Aparator Wepwawet [Piratii]
  ________________________________________________


  Distrus!
  _________________________________________  Atacatorul a castigat lupta!


  Atacatorul a capturat:
  0 Metal, 3.000 Cristal si 9.009 Deuteriu


  Atacatorul a pierdut un total de 63.417.000 unitati.
  Aparatorul a pierdut un total de 212.715.000 unitati.
  La aceste coordonate in spatiu plutesc 89.768.500 metal si 41.075.500 cristal. - reciclat de aparator
  Atacatorul a capturat un total de 12.009 unitati.


  Şansa ca o lună să fie creată din epave a fost de 20%.
  Agresorii au capturat epavele.
  Sumar al profitului/pierderii:
  Sumar atacator(i)


  Metal: 46.128.500
  Cristal: 25.407.500
  Deuteriu: -4.096.991
  Atacatorul a facut un profit de 67.439.009 unitati.  Sumar aparator(i)


  Metal: -135.897.000
  Cristal: -66.483.000
  Deuteriu: -10.347.009
  Aparatorul(ii) au pierdut un total de 212.727.009 unitati.
  Cu sprijinul Convertor OGotcha RL 4.2.0

  Se pot face cateva upgrade-uri la technologia gravitationala insa nu trebuie sa fie game breaking si aiba in impact major in functionarea jocului.


  Acesta este nivelul 1.


  Lansand un flux concentrat de gravitoni se creeaza un camp gravitational artificial, care poate distruge nave sau luni.  Nivelul 2 ar putea fi:


  A. O sansa mai redusa de a se distruge death-starul cand acesta este trimis intr-o misiune de distrugere a lunii. Momentan, sansa este de peste 50% cand trimiti 1 RIP. Logica: avand o technologie gravitationala mai avansata, RIP-ul poate face manevre evazive si nu trebuie sa moara odata cu luna, misiunile acestea ne trebuind sa fie get kamikaze.
  Acest upgrade ar putea merge pana la lvl 5 si la max level sa reduca cu 5% per nivel.
  Nivel 1. 45^%, nivel 2. 40%, nivel 3, 35%, nivel 4, 30%, nivel 5, 25%. Cine face Distrugere de luni constant, sigur ar gasi utilitate in acest upgrade. Totusi, energia necesara ar trebui redusa deoarece daca costul se tripleaza la nivelul 2, e mult prea scumpa sa isi merite valoarea.
  B. O sansa mai mare de a distruge luna cand un RIP este trimis in misiune. Momentan sansele sunt de 7% per RIP, pot creste in functie de cati RIP-i sunt trimisi. La fiecare nivel, se poate adauga un procent in plus, sa zicem:


  Graviton Nivel 2: Creste sansa de distrugere a lunii de la 7% la 9%
  Graviton Nivel 3: Creste sansa de distrugere a lunii de la 9% la 11%
  Graviton Nivel 4: Creste sansa de distrugere a lunii de la 11% la 13%
  Graviton Nivel 5: Creste sansa de distrugere a lunii de la 13% la 15%


  Trebuie luat in seama ca acesta technologie este una avansata si doar o mana de jucatori vor putea vreodata sa o dezvolte la niveluri maxime, din cauza costurilor majore si a riscului de a face atatia sateliti care...pot fi reciclati.
  Acum, putem adauga extra elemente la ceea ce deja avem din descriere sa o imbunatatim.


  1. Fiecare nivel peste nivelul 1, reduce timpul de constructie al RIP-ului. (aceasta idee totusi reduce consumul de materie pentru a injumatatii timpul de constructie fiind un model mai putin bun de monetizat. GameForge s-ar putea sa nu aprobe.)
  2. Fiecare nivel peste sa imbunatateasca viteza RIP-ului. (Nu cu mult, dar cu siguranta s-ar merita ca merg foarte incet. Chiar si cu 10% per nivel, s-ar merita. De ce? Pentur ca pe universurile mai vechi, multa lume farmeaza testosi cu RIP-uri si ei ar vedea valoarea acestui upgrade).
  3. Fiecare nivel peste nivelul 1 sa permita o noua functie doar pentru RIP-uri numita Propulsie gravitationala. Aceasta functie necesita materie intunecata pentru a fi activata, sa zicem 5000 sau 10000 si pentru urmatoarea ora, RIP-urile lansate pe acea planeta au viteza de deplasare crescuta. Trebuie sa afecteze doar RIP-urile nu si alte nave. Astfel se poate monetiza aceasta schimbare si cu cat se dezvolta technologia gravitationala mai mult, cu atat viteza e mai mare sau costurile de activare sunt mai reduse.
  4. Protectie planetara. Nivelul 2 al technologiei graviton adauga o valoare de aparare fiecarui satelit de pe planeta, pe langa functia lor de a creea energie, li se adauga si o valoare defensiva. Aici sunt 2 variante. A. Fie se adauga o valoare fixa la fiecare satelit in parte, iar cu cresterea nivelului se imbunatateste aceasta valoare. B. Fie se adauga un scut planetar care poate fi activat cu materie intunecate pentru o perioada: 24h sa zicem. In aceasta perioada, satelitii creaza un scut in jurul planetei care poate fi distrus doar de nave capitale: RIPI sau Distrugatoare. Exista valoare majora in a upgrada aceasta technologie atat pentru GameForge, necesitand materie intunecata, cat si pentru mineri, care saracii sunt farmati de 10.000 interceptoare de catre fleeteri cu pierderi minime. Ei bine, activezi scutul si faci egalitate chiar daca interceptoarele iti curata planeta. Fortezi fleeterii sa se adapteze, sa trimita Distrugatoare pentru a farma.
  5. Relocare. Fiecare nivel de Graviton peste nivelul 1, reduce timpul de relocare, reduce costul(sau nu, iarasi GF decide deoarece are un impact financiar), reduce timpul in care JumpGate-ul poate fi folosit dupa relocare. (De ce ar fi acest lucru unul excelent? A creste numarul relocarilor in universuri. E greu sa iti stergi planete si sa ti tot timpul o mobila. Relocarea e complicata si nu prea existe element surpriza din cauza blocajului de 24h pentru jumpgate. Ar face lucrurile in univers mai dinamice si ar promova in sine relocarea. De asemena, mutarea unei planete in univers are logica folosing puterea gravitatiei).


  6. Valori generale adaugate. Ce inseamna acest lucru? Fiecare nivel peste nivelul 1 at technologiei Gravitationale, adauga timp redus pentru toate cercetarile si bonus pentru productia de resurse. De exemplu:
  Graviton Nivelul 2. Reduce timpul cercetarilor cu 5%. Adauga 3% bonus resurse pentru toate timpurile de mine.(avand mai multi sateliti, cercetarile sunt mai rapide, informatia circula mai repede, resurcese sunt extrase mai eficient, are logica.)
  Graviton Nivelul 3. Reduce timpul cercetarilor cu 8%. Adauga 6% bonus resurse pentru toate timpurile de mine.
  Graviton Nivelul 4. Reduce timpul cercetarilor cu 10%. Adauga 9% bonus resurse pentru toate timpurile de mine.
  Graviton Nivelul 5. Reduce timpul cercetarilor cu 13%. Adauga 12% bonus resurse pentru toate timpurile de mine.  Nu am propus modificari in valorile de atac si aparare ale RIP-ului deoarece acesata este deja o nava puternica, balansata, si ar duce la instabilitatea universului.


  De asemenea, nu am propus introducerea unor noi nave cu dezvoltarea acestei technologi, tot din acest motiv si din cauza ca introducerea unei noi unitati necesita mult timp pentru testing, balansare a valorilor etc.


  Daca mai imi vin idei, le adaug mai jos.


  Mersi,


  EuRopeanu :bye: