Felicitari Most!
Fir intins!
Bafta
Felicitari Most!
Fir intins!
Bafta
Nu fiti rai cu moderatorii!
Si eu am fost moderator si inteleg perfect prima reactive a fiecaruia dintre ei.Ideea este foarte clara si este aceea ca ei cunosc regulamentul si il aplica asa cum este normal : “del capo al fine”.
O stim cu totii ca incepem sa jucam acest joc pentru fun si destindere si de cele mai multe ori dam ok la regulament , nedandu-i importanta.Dar cum mereu exista un dar,chiar daca-l citim, nu toti sutem familiarizati cu termenii ce sunt etalati in acest regulament.De aceea consider ca multe formulari ar trebui expilicate si exempificate.
M-am hotarat sa scriu acest thread deoarece sunt convins ca Mao l-a banat pe BrandonHeat pentru a verifica toate acele disconformitati cu care s-a confruntat acesta.
Sunt lucruri care ma bucura foarte mult si acelea sunt ca BrandonHeat:
1.a facut tichet
2.a spus ce a folosit pentru a reusi sa se logheze astfel incat sa faca FS-ul
3.a adus jucatori noi si a ajutat in dezvoltarea acestora cu resurse
Toate aceste lucruri fiind spuse, dar si adaugand faptul ca BrandonHeata investit setimente in acest joc sunt convins ca Mao asa cum il stiu eu va modera aceasta situatie cu intelegere si intelepciune.
BUG-uri exista si vor exista.
Toate cele bune!
Forta fie cu noi!
Bafta
Display MoreMhm, nu mai știu cine este pe contul Jonny, dar să ataci unde nu ai lanx și să nu iei în considerare ninja, ținând cont că apărătorii știu jocul, e o mare greșeală!
Mă amuză tulanu, jucătorul fără habar în joc, care vorbește de trezit dragon și alte fabule. Jenant.
Felicitări pentru adunare băieți. Mă bucur să văd mai multe alianțe la treabă![]()
Acesta e omul Gusty.
Ma bucur foarte mult ca ai lasat rautatile si ca ne-ai demonstrat tuturor ca esti un tip Ok
Sanatate incununate de bucurii postman!
Frumoasa "bisericuta" si la mai multe dragii mei.....RESPECT ALL!
Forta fie cu voi!
Bafta
Ok Maestre
Ruthl3ss Kill3r
Respect
Bafta
noreply@gameforge.com <noreply@gameforge.com>
To:
Oct 29 at 12:00 PM
Contul tău OGame MacDack din universul s122-ro.ogame.gameforge.com a fost transferat cu succes în universul de destinaţie s120-ro.ogame.gameforge.com. De acum înainte poţi folosi datele tale de logare existente pentru a accesa contul tău de acolo. Te rugăm ţine seama că te afli încă în mod vacanţă. Odată terminată această mutare, va trebui să mai aştepţi 24 de ore pentru a putea să joci normal.
Mai ai posibilitatea până la 08.01.1970 să te loghezi pe vechiul univers s122-ro.ogame.gameforge.com, după acest termen, contul tău va fi șters.
Cu stimă,
Echipa OGame
Sunt interesat.
Multumesc anticipat.
Bafta
Salut Comandanti!
Joi si vineri (29-30 Martie), aveti sansa sa obtineti de pana la 9 ori mai multa Materie Intunecata in Expeditii (in cazul gasirii acesteia)! by Ogame
Cand?
Nu am luat nimic ce sa socializeze cu MI-ul.
Avand in vdr ca am trimis periodic - ce se poate identifica cu minim 8 evenimente(expeditii) in aceasta perioada -->> bzzz=0
Salut Comandanti!
Sambata (31 Martie), pe tot parcursul zilei (00:01 si 23:59 oraerverului), se va acorda un bonus de 30% la achizitionarea de Materie Intunecata.
Despre ce vorbim??
Bafta
- Editat, averisment verbal (nu suntem orbi).
Postare in zona gresita
Mao
La multi ani Mao!
Sa fii sanatos bucuros si la punga gros alaturi de cei dragi!
Bafta
La multi ani all !
Respect
Bucurii
Sanatate
Fir intins
Forta fie cu noi!
Bafta