Cont dat! Se poate închide
Posts by Replika
-
-
Cedez cont mercur rank 11. Cont de miner. Are colecționarul activat dar are și celelalte 2 categorii in inventar. Pm pe forum.
-
Nu e nevoie sa deschizi ticket pentru cedarea contului. Este suficient sa generezi un cont de cedare cont din Lobby.
Cedarea contului nu are voie sa aiba loc mai devreme de 15 zile de la ultima cedare- nu cred ca este cazul
Am uitat sa precizez că nu am înțeles de unde se cedează. Prin 2018 nu mergea decât prin email. Așa că am făcut tichet,ca-s noob. Câteva zile mai târziu am primit și răspuns
-
La mine a durat câteva zile sa pot ceda contul. Timp in care nu la mai vrut nimeni
Prin urmare
-
-
-
Felicitări! Bine ați revenit!
-
-
-
-
-
Felicitări!
Colegul dorea sa dea câteva ms-uri, mare mi-a fost mirarea când a spus că nu mai da,că nu mai are cu ce
. Macar de îi ieșea de-o luna
Ru!
-
Înseamnă că n-ai trecut pe la mine pe când jucam testos
.
instant am dat 20k lansatoare 15k lasere și vreo 2k grele.
Oricum n-are importanță. Cum i-am spus și lui gusty,n-am aruncat 1leu in cazul de față. Pur și simplu aveam acele iteme și am zis ca daca tot le am,nu ar fi corect sa nu le folosesc. Inițial am vrut sa arunc și niște materie sa va dau eu dauna totala. Dar am considerat că nu e fair-play . Am băgat instant și 1.6 k recuri pe care le-am trimis cu 2 min după atac tocmai sa nu iau mare lucru din cr,tot din fair-play. Daca prindeam atunci aș fi considerat că a fost greșeală voastră. Totuși ați calculat corect(adică ați trimis recurile cum trebuie și pe toate). Încă odată felicitări și va mai aștept
PS: Niciodată n-am băgat materie înainte de impact si sper că nu sunt singurul
Edit: mai sunt 16 ore până se termină tot ce am pus în apărare ,n-am sesizat asta
-
Felicitări!
Mi-am schimbat și numele doar sa dau bine pe forum
Și nu te gândeai că dai in țestoasă,inițial aveam jumătate din apărarea aceea. Pur și simplu aveam pentru șantier iteme pt 3 zile ,așa că am zis sa va fac și eu ceva pagube
.
Profitul rămâne profit oricum,deci felicitări inca odată și nu e nevoie de refacere pentru că toată flota aia a fost doar din expediții
-
Gelule,iar ai amânat alarma?
Felicitări pentru atac și refacere ușoară
-
-
Felicitări!
Puteai ataca și-n lumina zilei și tot reuseai
. M-am plictisit groaznic și uit sa intru efectiv
-
Felicitări pt captura!
Tare-mi e ca iese Hulk din Hulk și va tabara
Tin sa precizez ca eu sunt doar un amarat de miner care n-are timp și chiar de-ar avea tot praf ar fi
-
-