succes in continuare reptila......
Posts by tkd
-
-
-
"fale"nu functioneaza tastatura cu liniuta , gramaticule......
-Warn
Spam, Offtopic
-zackey
-
felicitari ,ptr.atac .....te pupa cel banat
-
excelent....fale viata grea celor din mvp succes
-
-
sa ramana setarile actuale sa se oftice ruth...sa vada cum este knd ataca conturi mici si nu i-a nimic...:))))))))))))))
-
bun atac man....felicitari
-
-
-
felicitari de atac butulica
-
hulk... stai lin....daca te uiti in arhiva esti numai pe partea dreapta.....asa ca ...mucles
-
-
noul barym....
-
Da chiar eu cate înjurături mai am până la ban?
-
Auzi mai squaker.....de unde ai mai apărut și tu ?nici nu am auzit de tine in14 ani de orgame și ai inceput sa pupi lumea ? Zii sa -ti moara la intrare că nu-ți scoți un ochi de oftica când pierzi conturile in care ai băgat banu.,..normal sa nu te ataci knd joci cu o grămadă de conturi de suport...lasă gălăgia și joc de glezne până la fuziune
- Warned by Mao
-
Domnule Nevers daca am conturi pe mai multe uni ..de ce nu suntem lăsați sa optam ptr. Un uni unde nu am cont?de ce ne fuzionează cum vrea osul lor ?cred că asta ar fii soluția ce se tot kk pe ei atât?
-
Toți # ăștia care va mănâncă degețelele și le scărpinați de tastatura cum puteți scrie că sa avem un singur cont pe ro.atunci de ce drequ s-au mai deschis sv la distanță de o luna și sa virat euro ,că să facă orgame kilu mare acum face fuziune?
-
Stati lin...nu va mai agitați banii aceia așa putini cum vin de la noi ar trebui sa fie respectați......dar cum germania conduce Europa tot așa suntem tratați și la uniunea europeana
-