Posts by gamblers

  Am spus clar ca nu puteam coloniza , acolo , deci daduse clar cineva relocare acolo , nu am vazut cand a ajuns planeta acolo , de mult nu mai vroiam sa joc , dar tot mai gaseam cate un motiv , ba ca sa mai avansez un loc , ba sa mai maresc niste mine etc .
  Nu a fost o dorinta constienta de a pierde flota , am spus ca probabil la nivel de subconstient imi doream asta ca sa am un motiv sa ma las , altfel contul meu ( crescut de mine de la 0 ! ) ar fi inca destul de bun sa continui , daca vroiam nu am scazut decat un loc dupa atac , oricum nu pot spune ca totusi nu ma incercat o parere de rau , ca nu am mutat jucariile cand am vazut atacul , dar apoi imediat miam dat seama ca este mai bine asa , ca asa ma pot lasa .
  In rest ce crezi tu sau alti , putin in pasa , pentru mine este doar un joculet si atat .
  Ca tu ai fantezi cu tine ca ai spart niste cifre este doar problema ta nu stiu ce toti jedalai , ai eliminat tu cand mare parte din colegi sau lasat de plictiseala cu mult timp inainte sa preiei tu contul top 1 , fara sa fie sparti , dar daca te ajuta cu ceva sa crezi asta , fie !
  Numai bine tuturor , sper sa nu mai fie nevoie sa revin .

  Felicitari ! Inca o data v-am scris si pe chat inainte sa ajunga atacul , dar nu stiu daca au ajuns mesajele ca mie nu imi aparea nimic .
  Nu ma las pentru ca am pierdut flota , si am pierdut flota pentru ca vroiam un motiv sa ma las .
  De doua seri nu puteam coloniza la pozitia 10 , am realizat ca cineva a dat relocare acolo , aseara am vrut sa trimet resursele la alta lun a si sa portez flota , si atacul asta nu ar mai fi existat ma alegeam doar fara luna , dar ceva ma impiedicat , subconstientul meu probabil , pentru ca de mult vroiam sa renunt si aici , imi trebuia doar un motiv , jucam de luni bune doar din inertie , doar construiam mine , mutam resurse , si faceam fs , de atacuri nu aveam nici timp nici chef . Nu vreau sa intelegeti ca vin cu scuze , nu ! Este meritul vostru ca ati incercat ! Eu eram doar foarte plictisit .
  PS : Ati facut multe persoane fericite . :))))
  Felicitari inca o data , bafta la toata lumea . Si nu uitati , este doar un joc , nu il puneti mai presus de RL !

  Din start rog cersetori de conturi sa , se abtina !
  oferta este valabila pentru fosti colegi/prieteni , sau jucatori din alte ally alaturi de care am jucat pe alte univ si ii cunosc , contul nu va ajunge la vreun noob , mai bine il sterg .
  contul este rank 4 la economie cu : 15.897.978 pct , si 6 la general , urmeaza sa pierd flota in cateva minute :)))
  Contul este de miner 10 x planete , 3 x luna
  mai multe detali in pm .

  Sincer mi se pare cel mai bun eveniment de pana acum , de cand au aparut aceste evenimente pana acum : am cumparat , campuri de planeta , luna , am angajat geologul , am injumatatit o cercetare si inca mai am vreo 78 k ramasa deci , pentru mine a fost foarte benefic . Eu unul nu as fi facut toate astea fara acest eveniment , deoare nu bag bani in joc .
  Sper sa continue evenimentul .

  Felicitari atacatori ! Uite Future aici , te pot felicita cu adevarat , ai spart a doua flota de pe univers , apropiata de a ta , adica a presupus si ceva riscuri pentru tine . O desfasurare de forte foarte frumoasa .
  Ru koko , ai fost un jucator bun si atent , mi-ai parut si un om cu bun simt si echilibrat in cele cateva ocazi in care am vorbit .
  Tind sa cred ca flota ai pierdut-o pe fondul lipsei de motivatie si a plictiseli , universul fiind foarte mort de ceva timp .
  Bafta tuturor !

  2 x flota , 3x economie , 7 galaxi , 50 % cr , non acs , fara aparare in cr , ar fi un univers care ar incuraja toate stilurile de joc .

  Mai inteles gresit nu incerc sa aduc stralucire aliantei mele , Sunt prea plictisit ca sa ma preocupe asta , nu am zis ca am dominat noi sau shn , era un echilibru , cei din jedi cu experienta au renuntat majoritatea fara sa fie sparti , hituri mari pe jedi ati dat acum in urma pe jucatori care au facut flote mari fara sa le foloseasca si care nu stiu asa bine ogame sau cel putin nu ca fleeteri .
  Stralucire incercam sa aduc aliantei cand aveam chef de joc si dadeam atacuri , acum doar mineresc linistit .
  Felicitari inca o data si scuze stafului ca am raspuns aici .

  ~Avertisment~
  Nu e zona spam aici!
  Ahilles

  Nu vreau sa ma bag aiurea , nu am nici o legatura cu hitul , Dar simt ca trebuie sa spun ceva , dominati dar acum , cand universul este aproape mort , cand majoritatea celor cu un pic de skill si cunostinte de ogame sau lasat sau nu mai au chef , nu ati dominat mai pe la inceputuri cand exista concurenta , este usor sa castigi o cursa cand alergi singur .
  In rest tin sa va felicit pentru activitate si loviturile din ultimul timp , asta e meritul vostru ca voi sunteti cam singuri care mai misca pe aici .
  Felicitari & Ru .

  Interviul este reusit , ca majoritatea celor facute de tine .
  Mia placut prezentarea pe care sia facut-o ca persoana in afara jocului , una ce pare destul de reala , nu a incercat sa se laude ca ar fi nu stiu ce sau cine in rl cum am vazut pe la uni .
  Ca minus puteai alege pe cineva cu mai multe realizari/experienta etc .
  Ca jucator nu imi pot da cu parerea despre el , nu am jucat pe jupiter.
  Pe forum mia creat impresia unei persoane ce cauta sa creeze polemici si sa ii starneasca pe ceilalti jucatori .
  Din interviu lasa impresia unui om la ,, locul lui ,, .

  Felicitari pentru interviu .
  Mac este un tip pe care te poti baza , un camarad adevarat .
  Itodeauna dispus sa se implice si sa ajute , dedica mult timp acestui joc si aliantei jedi .
  Il cunosc de cand a inceput universul hydra ,si pot spune ca a evoluat mult si ca jucator .