Posts by DejaVu
-
-
-
Băăăă, chiar nu disper ! De cand nu mai joci, parca e putin ozon in joc ! Daca-ar fi dupa mine, ti-asi da ban permanent pest e tot ! Nu glumesc ! Din cauza ta si a altora s-a stricat jocul. Ati intrat pe ogame si apoi intrebarea a fost : Dar boti, boti unde gasim ??? Plosnite...
-Avertisment Verbal
Spam, offtipic
-zackey
-
Felicitari Cucusor ! Cu aceeasi problema ma confrunt si eu pe Izar, unde Draqula si alianta MVP au multiple conturi, schimburi, etc. Cea mai imputita joaca pe Ogame ce am putut sa vad ever, un haos total !!! Pe langa joc, libidinosii mai apar si pe forum, unde a drepturi ! Se futu" la vie ! Vina nu consta in ce face Mao sau altii, vina e de la Gameforge, unde se fac ca nu mai vad regulile ce trebuie aplicate !! Ca sa eradicam raul ce exista in ogame exista doar o singura varianta : sa ne lasam de joc si sa ramana doar trisorii cu programe si programele !!!....
-Warn
Acuzatii Nefondate
-zackey
-
-
atat poti!
ti-am spus si in privat,si te-ai ofticat...fara mizeriile ce iti tine contul activ si alarma de care dispui nu ai rezista 2 saptamani,si app....daca jucai de la inceputul univ. asa erai demult albastru atat tu cat si si alti 2 colegi...singurul care s-a dovedit dintre voi ca a jucat corect a fost andy,s-au este in continuare,fiecare dupa cum percepe.....tu stii numa sa vorbesti de altii,sa faci acuzatii altora,fara ca tu sa respectii ceea ce zici...nu cred ca exista om pe jocul asta ,inafara de tine si deja vu care aveti comportamet de 2 lei,cat despre boot si alarma sunt multi care folosesc,dar doar cativa stiu si cand sa puna stop :))
ai plans luni de zile , plangi in continuare....
draqula am vazut ca m-ai mentionat in commentul tau, ca as avea ,,comportament de 2 lei". Doresc si eu sa stiu de unde ai tras concluzia asta, atat timp cat nu ne-am jignit niciodata noi doi in mesaje sau joc. A fost odata o discutie sa-ti vand gaz si-am bagat rata mare pentru gaz, deoarece nu vand la nimeni in joc, asta ca sa te ,,lecuiesc" de o ,,alianta" intre mine si tine. Nu vand si nu am vandut nimanui gaz ! Nu ti-am farmat bubulina, nu te-am atacat nici pe tine, nici pe Reaper, Joc ca si miner, nimic altceva... Astept un raspuns competent.
Cat despre lovitura... nu-i vad rostul pentru a fi postata ! O balacareala facuta in joc si pe forum. Nu stiu daca ati jucat pe universurile vechi, dar de asa ceva nu-mi amintesc . Daca-asi fi admin v-asi bana permanent pe amandoi ! E un joc aici unde butonati !!!
-
felicitări de profit
Mișca el deja cât tot universul
Pai el are buzunarele mai mari decat sosetele tale !!!
Sa zici mersi cand termini cu ratele de la o Cola !!! Squaker a bagat vreo 800 euroi sa-si ia o scara pentru un loc mai bun... Cat te costa pe tine o Cola in rate ? tzilindru, nu ne baga in seama, resursele sunt ale tale, da-i iainte cu spor !!!
-
-
-
Mai mare scarmaz n-am vazut niciodata pe un server. Unul cu bani pistonati in joc(Draqqula) si altii cu nervii la maxim (alianta MVP). Am mai spus-o unora, banii in joc fac legea, dar nu vor sa inteleaga !!! Cand s-a dat Ban pe server la conturile dubioase, cam jumatate din server era BANAT. Push peste tot de-o parte si de alta fara echivoc. Daca era dupa mine va banam permanent pe toti, mare balacareala!!! Pentru cei ce se retrag: felicitari pentru decizie, faceti-o , ar fi timpul !!! In rest... vreau un server curat ! Cat despre lovitura... un amalgam de cifre fara rost si timp pierdut ! Nu urez bafta nimanui, mi-e greata de ce vad !
Daca se uita Ruth, Sharky, Cucusor sau alti ,,batrani" in joc la lovitura asta, nu dau o besina pe lovitura asta !!!!
-
Dumnezeu Sa-l odihneasca !
-
O gramada de ,,sarmale" ti-ai facut, bravos Acid ! Spor maxim pe mai departe !!!
Aparator... esti ,,tocat" ! Spor si tie, asta-i jocul, mai castigi, mai pierzi....
-
Cr din flota e de 60%, nu 70% cum e mentionat !
-
toti infumuratii v-ati adunat gramada....
am pus o intrebare si am felicitat,aroganta venind mai tarziu din partea reaperului...daca stau si ma uit in top10 5/10 sunt date de mine deci nu ma pot oftica la o lovitura de genu ...doar am felicitat....dar fiind de minte scurti nu aveti cum intelege ...pentru reaper,unu care da atacuri doar la sateliti sub lanx e ceva nou...de asta am si felicitat,cand a pierdut unu din voi a fost exclus din alianta si farmat,exemplu hulk odata,apoi a fost acel Vlad Tepes,sa nu se confunde cu Vlad care este acum....si povestea poate continua...
diferenta e:
jumatate din jucatorii din MVP aveti activitate 24/24 si alte magarii ....ceea ce nu prea este decent...a spus reaper la un momendat ca a urmarit activitatea...evident,a urmarit-o pentru ca blue nu joaca cum joaca o parte din voi,va stiti care..si la noi se vad exact timpii cand suntem off...asadar felicitari de hit si vedem ce va urma....bafta tuturor!
si tu figurezi cu activitate non-stop. Nu mananci, nu bei, nu te kci ! Nu mai folosi degetul spre altii ! Contul Jaga e contul tau de sustinere, e vizibil. Bafta tuturor !
-
Whoa ce declaratie lacrimogena !!! E un joc pe care ai ales sa-l joci, deci sa te distrezi. Daca te-ai plictisit de joc, asta e !
Multa sanatate, poarta masca !
-
-
-
Felicitari ACID, frumoasa lovitura. Ai urmarit tinta, calculat pe repede -nainte, ceva stres din partea colegilor cu eventuala aparare ACS si profit bun.
Foarte fain l-ai lucrat pe punisherl !
punisher... refacere rapida, sa te mai curete ACID caci o meriti ! Tu ai fost la butoane, nu jocul ti-a jucat o farsa!
-
Se ,,cruceste " vulpea cand vede ca a ramas fara cruci. Lasa vulpe ca refaci...
La mai multe atacator, bun profit !
-