Posts by zackey

Eventual sa ii încarce cu respect. De când Valent nu mai apare pe firmament si cel care ar trebui sa se ocupe de forum a dispărut in loc de probleme administrative se explica reguli de hof ca sunt si multe sau ca nu avem dreptul la 2 comentarii la o postare, ca sunt si multe postări. Ne vedem la parastas ...putini câți suntem mai ținem jocul viu .

Asta s-a intamplat din vara lui 2022, de la sfarsitul erei lui Mao... Mao (Dumnezeu sa-l ierte) cel care a resuscitat aceasta comunitate ani la rand, si fara de care s-a ales praful...dupa cum se vede...
    Problemele astea sunt de mult timp, nu stiu ce va mira..

Asta a fost si motivul pentru care am plecat toata echipa atunci...odata cu plecarea lui, era de asteptat declinul care oricum ar fi fost iminent din cauza transformarii acestui joc intr un sistem pay-2-win si intr-o pacanea alternativa.

Comunitatea Romanesca este prea mica si se aduc prea putini bani din ea... este o minune ca exista si in ziua de azi, si ca nu a fost inca absorbita de ORG.

Felicitari Brandon!! Macar sa iti dea rank de staff, in opinia mea, cu aceasta postare ai demonstrat ca te ocupi mai mult decat ei...si nu stiu de ce dar sunt convins ca ai face o treaba mai buna :)) aproape o saptamana de la postare si nu s-a obosit nimeni sa zica nimic..

Reface usoara comunitatii romanesti!

In primul rand regulile sunt interpretabile... iar in al 2-lea, conteaza foarte mult cine le aplica..

In fosta conducere din care faceam parte, regula era ca resursele pe care le primesti, sa nu te ridice in clasament peste cel care iti trimite (dar ca sa fiu mai clar, tu daca primesti un transport de la cineva mai bine clasat, resrusele alea nu trebuie sa te arunce peste el in clasament... adica daca este diferenta de 1kk puncte (care inseamna 1kkk resurse investite) intre voi spre exemplu, el poate sa iti trimita maxim 999.999.999 de unitati, pentru ca daca ti ar trimite mai mult si ai sarii peste el in clasament.

Dar ca sa fiu inteles, limita se atinge in momentul in care tu il depasesti ca puncte in clasamentul general.. daca si el investeste resurse in contul lui in timpul asta, e cam greu sa atingi acea limita.

Sfatul meu ar fi sa deschizi un ticket (la care o sa astepti oricum mult si bine) deoarece de cand cu noua conducere s-a dus totul pe apa sambetei si oricum nu intereseaza pe nimeni nimic.. un motiv pentru care nici nu mai activam o gramada de jucatori vechi (Pe langa schimbarea dintr-un joc de strategie intr-unul de tip pacanele)

Dar cel mai imporatant de retinut e ca odata cu Mao, s-a dus si ce a mai ramas din OGame... succes la incercat sa dai de cineva dintre membrii staff-ului.. mai ales pentru un raspuns pertintent...mai multe sanse ai sa castigi la loto

O adevarata pierdere in ambele realitati

Ii vom simtii mereu lipsa, nu-l vom uita niciodata !

c , imediat ai inceput sa joci cu v mode , din odin ti ai schimbat numele in Ragnar , oricat ai incerca sa mananci c... n-ai sanse.

Ca deobicei, vorbesti din ce ai visat aseara :)) ori esti mitoman

Stiu ca nu prea te descurci tu asa, dar am sa fac pe prostul si am sa intru in jocul tau in care ma prefac ca habar nu avem faptul ca esti la curent cu site-ul mmorpg.ogame care iti arata statisticile despre toti jucatorii de ogame din toate comunitatiile.

Vorbesti de vrajeala ? esti cam ipocrit

Totusi vreau sa cred ca doar iti doresti atat de mult sa ma spargi incat ai ajuns sa te minti singur in subconstient .. ca doar ti-a zis si Reaper ca nu sunt eu ala =)) dar daca te face sa te simti mai bine, poti sa dai cu flota in oricare vrei si sa iti imaginezi ca ar fi altcineva (ca in cazul asta), si asa iti faci si tu palmares ! :thumbsup: ca altfel… Dumnezeu cu mila

EDIT: Pana una alta, o sa las aici un atac dat cu adevarat intre noi doi, ca sa iti aduci aminte cum e defapt sa te dai cu mine.. vise placute dragule !

[TOP1] zackey+formatia VS Spartan <- Click aici

https://ibb.co/18TTdSf <- Click si aici

GYLDA//Avertisment pentru insulta.

Pe langa faptul ca inca nu ai invatat sa postezi corect si nu inteleg cum de ai voie pe forum avand in vedere ca ai luat deja 3 ban-uri permanente si ai trecut si de a 4-a sansa :)))

Totusi, e bine sa visezi :)) eu nu mai juc de cateva luni… pe langa faptul ca eu joc cu numele de Odin, tu ai mai fost si cu noi in alianta dar bineinteles ca habar nu ai cine cum era..

Contul meu nu mai e de mult, da daca dezgeti destepul, te inunda..

pana una alta, lasa aberatiile tale de acolo si continua sa visezi ca m ai prinde vreodata :))

Glotr Ragnar

...am jucat ca si adversari,ai nota 2 stai jos!!

Esti vechi.. tu iei absenta azi, si maine sa vi cu parintii la ora.

Cat despre atac... felicitari Reaper, era de asteptat..

Totusi, este foarte posibila teoria Dracului din simplul fapt ca oricat de noob il stiu eu pe DOC, nu cred ca ar vorbii in halul in care a

vorbit aparatorul dupa reciclare... rivalitatea e rivalitate dar pe langa modul usor in care a fost prins, nu imi amintesc sa ii stea in caracter limbajul

de mediu rural...

Si daca asta este adevarata, comunitatea noastra are o mare problema cu imprumutatul nickname-urilor.. si a avut o mereu.

Aparator... No RU, si mai lasa-ne ca ai bazait de aproape ne-ai facut sa realizam ca esti si tu pe server

PS:stiu sa joc si in echipa,stiu s-o fac si solo....pe cand tu fara echipa nu ai fost niciodata pe nicaieri de cand te stiu :))

Ce-i drept el nu baga cum ar baga altii o eventuala indemnizatie de plicar trepadus in joc ca sa suplineasca lipsa unei echipe competente si a se putea afirma singur.. daca aia s-ar numii afirmare...

*Anto -Avertisment pentru nerespectarea regulilor.Te rog sa ai grija cum vorbesti cu ceilalti utilizatori.

Sa speram ca o sa fie toate universurile merged in Fidis, desii nu cred

Corect, toti jucatorii cred ca spera asta.. in special cei de pe Polaris si Oberon

De ce NU ai vrea sa iti arunci munca si eventual banii la gunoi, lasate in v mode din cauza ca ajungi de pe rank 10 pe 3000... make sense, nu?

Dorinta cea mai ascunsa a jucatorilor este sa se aleaga praful de munca lor

Curios... cum poti sa formulezi fraza asta facand referire la toata lumea !? :))

Daca ar fuziona Xalynth cu Fidis, ar fi exact la fel de multa bataie de joc precum la FISIUNEA precedenta... acum ca ai cont in rank 2-3 pe Xalynth poate nu te afecteaza asa mult dar pentru ce e in spate, ar fi de plans.

Pe langa diferentele de consum si viteza, mai e si diferenta mare de punctaj... acum e normal sa spuneti cum v ar placea, dar asta nu inseamna ca e si fiabil.

Cat despre fuziune efectiv, eu sunt de parere ca nu o sa vina la noi.. sererele si caracteristicile sunt foarte diferite, si pe langa asta, nu cred ca s au facut 2 ani de la ultima... sa nu mai zic de faptul ca nu vad de ce ar fi momentan.. pana anii trecuti trageam cate 40 de jucatori pe un server.. dar e frumos sa visam.

Ce sa zic, speranta moara ultima !

dar ce ma interesa pe mine(si altii) este faptul ca in alte comunitati au fost facute niste sondaje de opinie referitoare la fuziunea universurilor si cam ce ar dori jucatorii...cu privire la acest aspect cred ca nu ne poate raspunde nimeni....asteptam vestile de GF si vom fi pusi in fata faptului implinit si atunci, ca sa fiu in asentimentul Motanului, vom alege fisiunea sau fuziunea.

Pai daca de nimeni suntem condusi.. normal ca nimeni v a raspunde la intrebari.

Daca va incalzeste, puteti sa imi ziceti mie ce doriti :)) cred ca pentru mine ar conta mai mult.

Ce sa zic, fisiune placuta si tot asa.

P.s. Oricum multe variante de fuziune nu sunt la cum au avansat serverele in momentul de fata.. dar pentru chestia asta ar trebuii putina implicare, chiar daca uneori te lupti cu morile de vant

Blaa bla bla, blaa bla, bla bla

E din ce in ce mai greu pe la camin, este!?
    V-au taiat portiile de mancare de cand cu refugiatii astia si vorbeste stomacul fara tine acum.. dar nu iti face griji ca dupa ce termini faculatea asta poti sa mai faci una… nu te trimite nimeni inapoi in beciul de provenienta..

GYLDA//Avertisment pentru insulta.