Posts by Squaker

Un mic atac.Cumpar deuteriu.

La 10-12-2023 --:--:--, urmatoarele flote se intalnesc in lupta:

Atacator Squaker [NOOBS]

Interceptor 310.431

Aparator Zen [HIMERA]

Transportor mic 156

Transportor mare 568.867

Vanator usor 3

Vanator greu 20

Nava de Colonizare 2

Reciclator 4

Proba de spionaj 830

RIP 19

Reaper 2.342

Pathfinder 163

Dupa lupta ...

Atacator Squaker [NOOBS]

Interceptor 306.673 ( -3.758 )

Aparator Zen [HIMERA]

Distrus!

Atacatorul a castigat lupta!

Atacatorul a capturat:

161.003.325 Metal, 161.003.325 Cristal si 161.003.325 Deuteriu

855.774.047 Metal, 1.186.584.185 Cristal si 2.339.798.441 Deuteriu

213.943.512 Metal, 296.646.046 Cristal si 584.949.610 Deuteriu

53.485.878 Metal, 74.161.512 Cristal si 146.237.403 Deuteriu

8.060.394 Metal, 8.060.394 Cristal si 8.060.395 Deuteriu

Atacatorul a pierdut un total de 319.430.000 unitati.

Aparatorul a pierdut un total de 7.397.995.000 unitati.

La aceste coordonate in spatiu plutesc 2.675.271.900 metal si 2.640.446.200 cristal.

Atacatorul a capturat un total de 6.258.771.792 unitati.

Şansa ca o lună să fie creată din epave a fost de 20%.

combatreport.harvest.attacker.captured

2.675.271.900 Metal si 2.640.446.900 Cristal

Sumar al profitului/pierderii:

Sumar atacator(i)

Metal: 3.854.799.056

Cristal: 4.216.582.362

Deuteriu: 3.183.679.174

Atacatorul a facut un profit de 11.255.060.592 unitati.

Sumar aparator(i)

Metal: -5.001.344.156

Cristal: -5.348.201.462

Deuteriu: -3.307.221.174

Aparatorul(ii) au pierdut un total de 13.656.766.792 unitati.

Cu sprijinul Convertor OGotcha RL 5.0.0-beta

AM FILMARE FACUTA IN ULTIMELE 48 DE ORE IN CARE SE VEDE CATE ORE MA JOC SI SUNT ONLINE, ASTA M-AM PREGATIT DUPA CE AM LUAT A 2 OARA BAN LA CINE SA ARAT FILMAREA SA DOVEDESC CE CORUPTA CONDUCERE AVEM CARE DA BAN DUPA CUM I SE COMVINE ????????

Ti-am zis.Evita echipa de pe Ro ca nu ai cu cine.Deschizi ticket pe Germania sau pe Anglia/Org.Mai poti incerca pe Discord pe canal de Org(Anglia) / De(Germania).Ai pe Discord persoane "mai importante" in lista la ogame pe alte comunitati... lasa mesaje private lor sa te indrume ei cum procedezi.

Nu va este rusine a 3 oara primesc ban pt o regula inventata de catre blac_d

(((furthermore you have activities more than 20 hours a day and this is not humanly possible to do.)))

El face regulile dupa cum crede el.Daca el poate sta doar 1h pe zi si tu 2 inseamna ca nu este posibil si ca nu esti "om".Iti sugerez sa joci cu screen recorder si sa ii faci plangere pe Germania.

Nu iti mai bate capul ... ca pe Ro e jale.Nu ai cu cine.Iar ce echipa de GO avem... mai bine era fara ei.Deschizi ticket pe Germania pentru ca aici nu rezolvi nimic.Sa nu mai zic ca or sa apara cele doua mascote sa inchida topic-ul pentru ca nu se discuta pe forum.

Sper sa fie ultima data cand atrag atentia asupra acuzatiilor nefondate si asupra criticilor impotriva staff-ului.

Nu vad nici o acuzatie... ce a precizat Don_Crys este mai mult o afirmatie si daca tot vorbim de "atras atentia" pai putina atentie pentru ca persoana respectiva nu mai figureaza in staff.Remarcabil in calitate de BA sa nu stii care mai este prin echipa.

Continuati cu replicile in privat va rog.

Nu inteleg.Exista replici care au la baza jocul care toti il jucam (bine... mai mult ca sigur nu si tu) si ca d-aia intram pe forum si da exista si replici care teoretic se pot incadra in categoria de insulte.Acum la care replici ai facut referire?

atacatorul,si-a facut cont de la 0 in urma cu aprox. 2 ani....17.000.000bs peste noapte,50.000Rip peste noapte ,i-a umflat contul lui squiker :))

Nu ai nimerit nici macar 1 din 4.Contul nu a fost facut de la 0 / 17M bs nici alea n uau fost facute instant / 50k ripi au fost la inceput multa vreme intre 30-40k / mai mult ca sigur ai vrut sa zici "conturile" ... nu? rofl

cînd îi studiezi știi la ce să te aștepți de la ei...așa a fost și cu atacul de mai sus

Oooo ... afirmatie care o sa fie folosita pe viitor la fel ca aia cand ai zis ca da de baut nevasta.Sa ne lasi mesaj pe unde gresim si sa jucam mai bine.

squiker (asa imi place sa-i scriu numele) fara sa atace are resurse,doar resurse care probabil ar fi stranse in nu mai putin de 15-20 ani

Nu stiu... nu le mai gasesc.Am sa le caut sa vad pe unde le-am pierdut.

si in cele din urma alexander merita apreciat pentru efort...

De apreciat este ca nu se lasa de joc.Si cine stie poate mai doneaza ceva resurse iar pe viitor.Bafta la cheltuit Alexandr.

Las asta aici, cu multe semne de întrebare

Las si eu asta aici cu un semn de intrebare... mai plangi mult?

2. atacul nu e desenat de către Supervizori ca aici cu toate căș lag a fost în ambele cazuri și mare, doar că diferența a fost în ce a oferit serverul(timpii de atac, vedere generală și însăși atacul) si cifrele șterse de HalfOp

Eu zic sa te apuci sa faci jocul de la 0.Poate data viitoare nu mai e nevoie sa iti stearga cineva manual flota si o pierzi "live".

3. Sunt cîteva tickete în așteptare și nici un răspuns clar, doar mai multe întrebări fără de răspuns.

Vezi ca ai sticle de trimis... + responsabilitatea jocului.

4. salutări prietenilor, prea repede se uită...istoria se scrie, nu se șterge

Am cautat in dex "minion" si "cont support" nu intra la categoria prieten.

5. Multumim celor care continuă să joace Ogame și își lasă amprenta într-un fel sau altul

Iti multumesti singur?

6. To be continued....

Promiti ca data viitoare cand pierzi flota sa nu mai plangi si sa cauti alt joc mai pentru tine?

Legat de ce ai facut tu acolo cu ripii aia... ai mai incercat asa in trecut pe U1 cu resurse de pe la conturi amanetate (gen Mark Nemo).Felicitari de ninja si profitul facut.

PS : Sa nu uiti de colonie.

Pai daca zici că ai stat minim 20 ore pe joc și spui că e uman atunci ai deschis degeaba topicul:)))

Am jucat cate 10-15 min de joc si 20-30 min de somn pe Electra.org timp de 2 ani.Asta nu inseamna ca trebuie sa iti faca ei program cat si intre ce ore sa joci.

stai pe joc minim 20 ore pe zi,esti banat ca stai prea mult timp pe joc

Vezi sa nu stai mai mult de 2 ore fara sa ceri voie ca esti bot si nu mai putin de 5 min ca esti cont support.rofl

E ok.Ai gresit ca joci ogame pe Ro unde nu exista echipa GO formata din jucatori ci adunati de prin plantatii de prin Bolivia.Ca sa intelegi ca problema nu este la tine... am fost banat pe Xaly cu raspunsul ca am stat prea mult in joc.Nu iti bate capul cu ogame.ro pentru ca echipa care noi o avem ca GO aici nici macar ca Mod trial nu exista pe org.

Eu sper sa se inchida ogame.ro cat mai curand si sa joace cat mai putina lume aici.Asa poate avem si noi sansa sa ajungem pe org.Si mai sper ca la o eventuala fuziune sa am varianta de a merge pe Org... indiferent de univers.

Iti urez bafta la orice faci in timpul de 2 saptamani si daca mai ai curajul sa joci dupa vacanta sa te limitezi la shop.

Una din glume a fost sa le cer adversariilor "bir"

E joc de razboi si este teoretic si asta o tactica dar de ce in gluma cand poti face asta fiind serios? Din pacate in joc nu prea au mai ramas persoane care inteleg ce are la baza jocul si multi sunt emo care fac rapoarte la toate mesajele ce le primesc in joc.Ideea e sa nu mai folosesti sistemul de mesaje in joc ca si asa nu te ajuta si nu jovi jocul asta pentru socializare... pentru socializare exista alte aplicatii.

exista un delay de cateva zile

Probabil 365 de zile... undeva pe acolo (nici la mine nu mai revin alea pe xaly dar nici nu imi mai bat capul cu jocul).

Scuipãre vrei sa spui că nu ești tu ăla de frecventează cu același nume board-ul de pe org ?

Pe org am cont dar nu am mai mult de 5-6 vorbe scrise acolo... si alea fiind legate in mare parte pe discutii legate de problemele cu jocul si faptul ca mergea jalnic.

Nu ești tu ăla care este bazat pe discord și vorbește ca și cum utilizarea de proxy pentru cumpărarea materiei întunecate a fost o decizie proastă de a se pedepsi cu banul permanent ?

Abia deschid discordul si sincer nici nu mai stiam ce parola aveam la el... a fost necesara resetarea de parola.Legat de proxy... ce treaba am eu cu proxy? Stiu de pe Org ca a fost abuzat sistemul de materie pe Turcia dar eu am toate facturile de MI pe Ro.

Ești unul din persoanele care, cum spune și valent, a știut să se infiltreze printre regulile 'nescrise' aici, atâta timp, iar acum se plânge că jocul ce devenise afacere pentru inculpat nu este updatat prin lipsa membrilor staff sau a competenței lor ?

Nu cred ca am SCRIS nimic de lipsa membrilor staff sau a competentei lor.Cat despre faptul ce cred eu despre staff... ramane pentru mine.

Să-ți spun ceva GRATIS. Decizia ta de ban a fost luată în considerare de persoane mai mari decât SGO-ul de care toți sunteți nemulțumiți. Ești printre singurii și ultimii ghinioniști care au ajuns să fie banati pe ceva ce nu mai exista de ceva vreme, asta ți-e norocul, sau mai bine zis... Karma ?!

Ok... nu inteleg ce treaba are cu tine si de ce iti exprimi punctul de vedere cand nu a intrebat nimeni.

Persoanele ca voi au fost principalii care au profitat de 'incompetenta' ( cum o numiți voi ) a unor membrii din Staff, ducând comunitatea.ro unde este acum, iar acum tot voi va plângeți:)) aici aduc în discuție alții care se alăptează cu pachete și pe conturile altora sunt ultimele ferme, draqula Pulsar octavianx @cenzurat

Pentru a avea ogame .ro trebuie sa fie undeva si ceva profit.Legat de Staff... cand era Mao si echipa lui lumea tipa "comunism" si nu am avut nimic sa ma plang.Alta echipa acum iar faptul ca imi place sau nu mie nu schimba cu nimic echipa.Cand/daca am plangere deschid ticket.

Jucatorul X prinde si contul de suport nr.5 cu mai multe resurse decat poate sa care si ii da atac si pe luna dar si pe planeta simultan ca sa fie sigur ca pleaca cu ceva acasa. Aici contul de suport nr.5 poate sa fie sau sa nu fie online.

Parca am vazut episodul asta.. are final de ultimul sezon.

Comunitatea .ro este prea mica, toata lumea cunoaste restul lumii si toti joaca pe putinele noastre universuri. Este greu sa mentii un echilibru. Poate Sony vrea sa se intoarca.

Totusi un update la regulamentul jocului cat sa fie mai de actualitate si mai bine detaliat.Cred ca se poate face putin timp si pentru asta.

Daca tot ai primit avertisment... ce mai conteaza inca unul.Macar cu doau avertismente poti face ceva... nu e singur.

Nu stiu unde/ce sectiune sa deschid topic dar am zis sa incerc aici daca tot o sa fie citit si inchis.

Se poate ca echipa jocului/forumului valent   Madutza sa faca un update la regulile jocului sau daca unele din reguli mai sunt de actualitate. De exemplu: "Este interzisă lansarea oricărei misiuni către apărător cu cel puțin 20 de secunde înainte de atac" a fost anulata pe Org pentru ca a fost reparat jocul si probele de spionaj sa nu mai faca lag/rapoarte de lupta (cu foc rapid) in joc.

Avand in vedere ca doar ce s-a facut anuntul de deschidere al noului univers, voiam sa intreb daca este posibil ca sa votam la nivel de comunitate scaderea economiei pe universul Rhea si sa facem acel increase pe Xalynth. Avand in vedere ca aproximativ 80% din toata populatia de jucatori se afla pe Xalynth iar universurile noi ajung in moarte clinica dupa 1-2 luni, nu cred ca are sens sa irosim posibilitatea de x10 pe un univers nou. Din ce am inteles este posibil doar 1 singur univers cu economie x10 / comunitate, de asta am decis sa ridic problema

Nu am inteles niciodata de ce este greu sa explici la cateva persoane cum sta treaba cu GF si 10x eco.Pe Xaly nu o sa fie 10x eco (nici un univers vechi nu o sa aiba mai mult de 8x).Singura sansa sa joci 10x eco e pe noul univers sau la o viitoare fuziune sa ajungi pe un 10x dar si asa persoanele care joaca pe el acum o sa ajunga in final pe un 8x eco ca xaly la urmatoarea fuziune.

Poti cere --- 8x>4x viteza transport/stationare (e mica viteza 2x pentru misiuni pasnice) --- deuterium in CR --- zbor si deuterium redus/ignor ss inactive --- sisteme si galaxii liniare --- dezactivare capacitate probe --- 100% consum la flote --- si poate chiar 1x eco daca tot vrei sa ai o economie ce incepe cu 1 rofl

Se poate organiza un vot al comunitatii pentru modificarea caracteristicilor universului tinta. Asta insa numai dupa fuziune.

Da si la asta se exclude 10x eco pentru ca nu se modifica mai mult de 8x eco deci nu ramane de modificat decat % viteza si consum flota + % cr (si scos aberatia cu transport resurse la probe).

Si toate astea sa ajungem/jucam pe un xaly mort si obosit.

valent poate imi poti explica si mie ce e treaba asta cu fuziunea pe xaly... ce trebuie sa stau sa imi refac toate chestiile de pe cont si sa joc pe o balarie de univers cu probe transport activata + 50% consum deut redus?

Singura explicatie e ca au vrut sa sa stearga 10X de pe RO... nu se vrea modificare mai mare de 8x decat la univers nou.

Sincer sa fiu nu stiu faza de pe org, insa poti sa impartasesti si cu noi

10x doar la univ noi deschise.

nu neaparat insa cu siguranta ar incetini diferenta si asa substantiala din momentul de fata

Tinand cont ca a fost ca univers tinta la fuziunea trecuta... se pare ca asa au ales jucatorii de acolo sa joace.Pe Fidis nu este 50% deut redus + 70% cr si probe cu transport.

Propun o crestere a caracteristicilor pe xalynth din moment ce oricum o sa ajungem pe Fidis

La cum se misca GF... nu prea curand.... si nici nu este ceva sigur ca ajungi pe Fidis.

iar avand in vedere average-ul de puncte al conturilor de pe xalynth o sa existe o discrepanta foarte mare

Sa inteleg ca un +2x eco echilibreaza diferenta de puncte la mod general?

Prin urmare propun urmatoarea schimbare a caracteristicilor:

Economy speed: X10 (momentan: x8)

Fleet speed: x3 (momentan: x2)

Nu exista nici o sa sansa sa fie 10x eco.Prin unele parti unii nici nu au un univers 10X eco si cred ca ai citit pe org parerea GF fata de 10x eco.

Sa speram ca urmatorul anunt ne va include si pe noi.

Nu prea ai ce fuziune sa faci.Diferentele intre conturi pe unele servere fiind prea mare... sa nu mai zic de vechimea lor cand au fost deschise.Sansa mare fiind ca Fidis sa piarda 10x eco daca nu este target si sa fie deschis alt univers nou ca target de 8x eco.

Cat despre eco, automat X10 , cea mai maxima care se poate.

Maxima de eco este 8x.Ce este mai mai mare de 8x eco sunt considerate speciale/rare de catre GF si pana in momentul de fata nu toate comunitatile au un univers cu eco mai mare de 8x.Pe Org de mult timp se tot cere ceva mai mare de 8x si au fost refuzati.S-a cerut si un 20x eco cum a fost anul trecut de Craciun si au spus ca ce este mai mare de 8x aduce probleme tehnice cu serverul (stiu... balarii dar asta e motivul pentru care refuza ei).

Deci sansele sa fie mai mare de 8x eco sunt nule tinand cont ca nu or sa fie pe RO doua deschise cu eco mare.

cred că un x4 fleet X10-12 eco x5-6 peaceful fleet, x20 researching și df de minim 50%

Nu poti avea research mai mare de Eco x2

de exemplu pe fidis, activarea capacitatii de stocare la probele de spionaj, ar fi un inceput;

De ce ai avea nevoie de capacitate la probe pe fidis? Vrei sa primesti atac la 5 minute dupa colonie facuta in ss? Toate astea sa farmezi cativa inactivi? Eu as cere 60% cr si totul liniar ... sistem+ galaxie.

Viteza 4-6x war / 4x peaceful /eco 8 (viteza maxima acceptata de GF)/ reaserch x2 eco / 70% DF / 8 galaxii liniare / Sistem liniar / ACS on / DiDF 80% - pentru noul univers.

Pentru a migra catre o alta comunitate din universul cimitir trebuie sa nu te incadrezi in top 20 (si mai era o limita in care daca te incadrezi top 1 pe toate comunitatile te poti duce pe orice comunitate/univers alegi).

Peraoana respectiva a ajuns pe ro/fidis din cauza ca sistemul implementat de GF functioneaza ca oricare alt sistem GF... gresit si plin de greseli.Nu mai zic ca persoana respectiva a venit pe Fidis/ro nu sa joace ci sa activeze boostere de resurse fiind 10x eco apoi fiind banat de catre Valent si trimis in cimitir a plecat cu resursele si a scapat si de cele 60 de zile care trebuia sa le astepte sa ajunga in cimitir sa poate ajunge pe alta comunitate cu resursele care le are facute pe Fidis.Deci in principiu persoana respectiva a fost ajutata daca a fost mutat in cimitir cu resursele facute dupa ce a ajuns pe Fidis.Nu a fost niciodata intentia la persoana respectiva sa joace aici... ci doar pentru 10x eco.

Cat despre faptul ca a mai fost un cont venit in top20... este contul lui Inexisted care a ajuns in cimitir pentru inactivitate.Deci contul respectiv a apartinut de comunitatea ro/Fidis.Si eu daca las contul sa ajunga in cimitir ma pot intoarce pe Fidis fiind comunitatea/serverul unde am crescut contul.

Despre echipa forum... ce sa zic... inactivitate maxima.Daca deschide careva un post cu injuraturi or sa treaca ore bune pana sa fie cenzurat... asta fiind semi-inactivitatea moderatorilor.

Poate pe anul viitor care sunt de prin Bucuresti au timp de o bere cum a zis si Tommy

Cat despre Draq... persoanele care au jucat/prins vremurile Jupiter (si chiar si inainte de Jupiter) stiu ce smenarii a facut.

Vedem pe viitor poate avem o echipa mai activa.