Posts by Squaker

  Da da... e game over pentru spam si exploit la expeditii... 20M metal / 20M cristal.


  Debris Field from Expedition combats has now a limit.

  uite eu fac standard cu 1inter, 1path, 1 spy, 1 reaper si 1k transuri mari

  La ce puncte sunt pe univers acum ai nevoie de ~2k tr mari 1 path 1 dessy si poti trimite constant cate 2 expo zi de zi pe sistem fara sa fie nevoie sa schimbi locatia daca nu trimit si altii unde trimiti tu.

  https://expocalc.universeview.be/ simulator de expo


  Btw ati ajuns la 9 pagini de gibberish....

  îmi aduc aminte ca pe vremea mea, erau ceva moderatori ce imparteau "amenzi" pentru off topic

  Alti moderatori... alte vremuri...  Treaba cu ruth e ca baga banii care ii baga in joc acolo unde trebuie... in expo (mai exact sloturi de expo... tinand cont ca a sters nr de expo trimise... si da conteaza si ce trimiti in expo in functie de eco la univers si ce puncte are nr1 la clasament).

  Eu unul nu am inteles niciodata de ce unii cred ca pot gestiona mai bine banii altora sau faptul ca nu sunt folositi de ei unde cred ca merita investiti.Sa nu uitam ca ogame.ro e inca in viata (nu pentru mult timp... urmatoarea fuziune ajungem pe org mai mult ca sigur) pentru ca mai sunt persoane care baga bani si astfel mai avem jocul asta pe ro tinut in viata.


  Felicitari de atac si ru la cine are nevoie.


  Edit:

  ruth...parca ai zis mai sus intr-o postare ceva de xp......sa stii ca a fost regele ogame.ro.....pe unde te prindea te radea .....asa ca ,ciocul mic si joc de glezne

  Lasa si pe XP ca pe unde juca si el nu o facea regulamentar... si stiu ce vorbesc (mai mult de atat nu conteaza).

  sunt încă persoane care joaca de plictiseala și persoane care joaca în disperare.

  Da... si alte persoane minion... tu pentru cine joci?

  P.S.: Sinn sa te pregatesti!

  Peste 2-3 ani.

  nu consider că se mai merita sa revii cu ambitiile din trecut pentru o concurenta intre 4, maxim 5 jucători cu flote.

  Pai ce rost are sa joci la flota daca nu o poti pastra?

  Probabil un univers unde MI nu exista o sa fie mai "vizitat"

  Da... toti vor asa univers dar sunt sigur ca si acolo pentru unii strugurii sunt acrii.

  Acum totul se reduce la card, poti face cata flota vrei și sa spargi toate flotele de pe un univers, ca apoi sa vina unu sa pună cardu' la înaintare și sa ramai fără flota.

  Nu poti cumpara (no)skill cu cardul.In momentul de fata nu a fost bagat nimic in joc sa poti cumpara si sparge flotele in FS (sau vmode daca il poti considera si pe asta FS).Orice pierdere de flota porneste ca prima greseala de la aparator... nu atacatorul trebuie sa faca ceva "bine" e nevoie ca aparatorul sa faca ceva gresit.Pe de alta parte intotdeauna persoanele care s-au plans de acest aspect au avut flote cargo...


  Felicitari de atac... ai cules ceva resurse.

  Ru ap.

  Din ce am vazut pana acum (am facut azi cont pe serverul de test), noile implementari nu aduc nimic nou, nimic game changing.

  Pai cat de "game changing" crezi ca devin flotele pe desfasurare cand poti modifica viteza la trimitere in FS ca apoi dupa sa modifici iar viteza sa nu apara la spionaje pe ce ai trimis?

  Poate asa or sa joace si persoanele care au skill in a face FS cu vmode.


  Tinand cont ca poti altera cum vrei si chiar random (random fiind faptul ca poti avea cercetare din alta clasa cu sansa de 25% sa nimeresti ce doresti) mai multe aspecte din joc pe fiecare colonie imi pare destul de game changing tinand cont ca foarte multe conturi nu or sa mai fie identice... gen 70% expo / 29% miner / 1% jucarii.


  Update-ul imi pare ok... poate asa devin conturile mai active fiecare cont/colonie in parte avand alte cercetari/cladiri...

  No troll intentions, dar mi s-a intamplat si mie acum vreo 13 ani, undeva, candva pe un server org... skag poate confirma, am pus vmode si am plecat la Padina, iar cand m-am intors aveam inboxul plin de produse din carne...Vmode nu se activase, si nu se juca cu teamviwer cum o practicati azi multi dintre voi...

  Alte vremuri... alta interfata si alta joc...


  Aici este vorba de cersetor (multi nu il stiu pe aparator de pe vremea U1 cand era 1x si ce colindator era... nu erau colturi de strada cate maini avea el...) si de faptul ca asa joaca el... amanetare flote si cersit resurse.

  Am fost surprins ca a fost lasat in echipa jocului si ca inca mai este tinand cont ca el ca om nu are coloana vertebrala sa nu mai zic ca jucator.


  Felicitari de atac... ai facut pe el un profit foarte bun.

  Vmode placut aparator.

  Edit : vYxx a durat ceva timp sa vezi cu cine ai facut treaba.

  dupa multi ani(sigur peste 10 ani) de ogame neintrerupt

  ok...

  -in primul rand, dezamagirea cu privire la deciziile GF referitoare la fuziuni...din cauza ultimelor doua fuziuni am fost sau sunt nevoit sa inchid conturi luate de la zero, aduse in top, pentru ca atunci sa apara fuziunea si conturi mult mai vechi si mult mai dezvoltate sa te dea la o parte,

  Pai in 10 ani de ogame cum de ai avut mereu conturi dezvoltate in top si ca apoi la fuziune sa nu ai nici unul vechi "dezvoltat" in top ... 10 ani de ogame a?

  toate conturile mele au fost in top incepand cu U1 si pana la acesta, ultimul Fidis, pe care ma vedeam inca 10 ani, dar fuziunea l-a dat peste cap

  Ok... inteleg ca esti genul de persoana care "in top" inseamna multe dar "chestii" dar daca se poate sa joci singur ... 10 ani de ogame pe Fidis fara fuziune cand ai zis ca s-au facut fuziuni in trecut? ... te minti singur.

  imi pare rau ca resursele si flotele mele nu au ajuns in reciclatoarele si transportoarele celui care se vrea a fi justitiarul universului(lui i se cuvine totul, daca te bagi peste el, porneste cu amenintari si apoi vezi rosu in fata ochilor

  D-aia se numeste ogame... simulatoare de farm gasesti pe facebook.Eu unul intotdeauna am iubit concurenta ca d-aia joci cat mai multi "razboinici" cu atat mai bine... dar aici fiecare cu gustul lui in materie de ogame.  Cat de urare din partea mea... drum bun si nisip in clepsidra.

  Va dat teroare Draqula in direct si in reluare...va terorizat in toate modurile posibile de va scos ogame din cap.Pai ninja,pai retur,pai dfw etc etc...oare mai are cineva din MVP glas acum ?!

  O zici de parca are si contra la cine sa joace rotfl


  Asa se intampla cand esti prea lacom pentru ceea ce poti face si cu cine joci in echipa.

  RU la cine are nevoie.

  Nu se poate de toate...

  Viteza flota mai mica + consum redus...

  Viteza flota mare + consum 1

  Viteza flota mare + consum 1 + 60%CR

  Viteza flota 1 + consum 50 sau 60% si CR 60-70%...


  Mai mult de atat nu o sa se modifice... viteza 4x sau mai mare cu consum redus sigur nu se aproba atat de aproape de fuziune.

  Se poate cere totusi reucere viteza flota si consum redus sau CR mai mare.


  te-ar ajuta consumul de 0.5 ca nu te-ai mai risca atat de mult sa faci fs cu colonizare,musamalizand lunile cand pleci...

  Pfff ce de oameni ingrijorati de flotele si FS-ul altora =)))

  In ritmul asta se poate la fel de bine sa bagati vacanta si nu mai e problema cu FS-ul daca tot se vrea binele flotelor. :-j


  Ruthl3ss Kill3r daca doresc si eu 8x flota si 50% consum ma lasi sa fac FS cu aparare la tine? =))))

  Consumul sa fie redus.

  Viteza flotei sa fie marita.

  Desigur... 25% consum pentru tine... mergi pe general si te plimbi gratis peste tot (o sa poti trimite toata flota in expeditie) ... e ok?

  Vrei viteza la flota... de 12x? un fel de mai bine ataci direct decat sa mai spionezi... ajungi la flote sateliti/aparare mai repede asa.

  Un 80% cr din aparare sa fie si el acolo in caz ca gresesti FS-ul si ataci din greseala unele colonii...

  Toti vor viteza si redus de consum... ai ratat multe lansari si te costa mult deut eh?


  ar imbunatatii situatia intr-un fel

  Pentru cine?


  Eu iti zic sigur ca nu se modifica nimic pentru mai bine de 6 luni.

  In urma update-urilor recente, stanga a devenit dreapta, dreapta a devenit stanga (swipe in dreapta te duce un sistem in stanga, etc; pe mobil nu folosesc extensii).

  Totul functioneaza cum trebuie... jocul este intretinut de o mana de amatori... sunt curios unde sunt ingropate persoanele care au lucrut la joc in vremurile lui bune...