Posts by Squaker

Am propus ca Fenrir să devină un x10, complet diferit.

Nu ai sanse la 10x eco nici macar 0.01% mai ales pentru ca o sa fie deschis unul 10x eco ... cum ti-am zis ca or sa faca.

Ogame.TR are 4 universuri x10 și în curând va avea un al cincilea

Ei platesc in lira turceasca si diferenta intre o cumunitate pe euro si una pe lira turceasca este de 8-9x. Aia este la ei ... pot avea aia si 20 de 10x eco.

Totusi daca tu stii o comunitate care are ca plata in euro si sa aiba si mai mult de 2 10x eco deschise sa imi zici si mie.

Edit: Daca tot vrei 10x eco de ce nu iti faci cont pe Xalynth? BigBrain a facut cont de la 0 pe Xalynth si are acum aproape de 3x contul tau.... o sa primesti si resurse cand faci contul.

chiar aveam asteptari mai mari din partea ta tinand cont ca esti jucator vechi si ai habar cu ce se mananca

Nu pune la suflet ... noi jucam pe 30% si dupa primul atac nu se mai putea face lant de atacuri cu flota facuta instant din CR reciclat.

Am sa imi las si eu umila mea parere aici ... se stie ca aparatorul este sub statut de "casual" care tinde mai mult spre "mediocru" pentru ca daca juca pe o versiune veche de ogame in care nu cumpara resurse se afla in situatia sa fie farmat si de inactivi. /sarcasm

Totusi se vede clar ca e atat de noob si nu are experienta incat a impartit flote pe un univers 6x viteza si 70% cr si toate astea pentru o amarata de productie (dupa ce a "investit" atatia bani in cont) care cu 60 de pachete pe luna era recuperata si o putea tine pe 0 cu aparare 0.

Acum intrebarea mea este urmatoarea ... este motiv de lauda si mandrie cand ataci un jucator guraliv si mediocru? Pare mai mult ca si cum ai fura carje de la persoane cu picioarele rupte.

Totusi felicitari pentru atacuri si aparatorul sa invete ca exista si vedere generala pe langa shop.

din ce am inteles de la un coleg de alianta, in momentul in care prinzi o gaura neagra se genereaza camp de ramasite dar este invizibil pentru tine, alt coleg il vede si il poate recolta

Sigur colegul de alianta este si el invizibil astfel are abilitatea de a comunica cu fantomele din gaurile negre si sa bage in buzunar si ceva resurse.

Odata pierdute navele... ele sunt sterse nu se mai recupereaza nimic de pe urma lor.Iti recomand sa te limitezi la transportuare mari si 1 pf (si un dessy sau reaper daca vrei sa iti bati capul cu ce gasesti in expeditie desi suma navelor/resurselor din expeditie e la fel si cu sau fara reaper/dessy).

man, CARNIVAL 775 e cel care a atacat, nu inteleg ce vrei sa spui...

Eu zic sa mai citesti ce am scris. E nevoie totusi de ceva "skill" de baza la persoana care ataca incat sa iti poti permite tu insuti ca jucator de ogame sa consideri ca e ninja...

Aproape 3000 de ripi pe mocangeala...

Nu mai sunt ce au fost... nici jucariile nici jocul si mai ales jucatorii.

Este mentenanta de ore bune iar sistemul de logare a fost trecut pe modul "administrator/admin".Pentru ca astia de la GF sunt atat de incompetenti incat nu pot sa modifice ceva fara sa dureze ore sau sa strice altceva...

Tot ce trebuiau sa faca este sa bage block atac de 1 zi si aia era nu mai interesa pe nimeni...

candva mai stateam sa imi bat capul cu toti prostii dar acuma nu imi mai arde sa dau explicatii, oricum o sa mai fac o exceptie ptr tine.se vede ca esti frustrat si cauti atentie in orice mod si in felul asta speri sa iti faci si tu un nume dar nu e chiar asa, cand ai sa depasesti etapa de noob sa iti pui si tu numele tau pe universele care joci sa arati la lume ce mare jucator esti. Eu stiu foarte bine ca ai fost o ferma pe unde ai jucat cu mine si ai bagat vmode ca nu faceai fata si din cauza asta tot te freaca grija de mine. si ca sa inchei o sa iti las si un print butulica sa vezi ptr ce am fost banat si iti doresc acelasi lucru si tie sa te vad atunci ce ai sa mai zici,eu joc de atata timp si multa lume ma stie, cand o sa ajung eu sa folosesc scripturi tu ai sa devii un mare jucator ( adica niciodata) https://prnt.sc/fVoEZ0Kyj2HV candva o data se mai verificau banurile dar se pare ca acuma se dau la ochi...nu mai are importanta acuma ca nu ai cu cine sa te certi dar era de ajuns sa verifice contul sa vada miscarea flotei si se intelegea clar ca eram eu si nu ce ar fi dat ei de inteles dar e o munca in plus si prea grea ptr unii. hai ca iara ti-am dat prea multa atentie si prinzi grai pe aicea.

Se stie... nu esti singurul banat pentru activitate dar adevarata problema este ca banul se da pe banuiala si nu dovezi.E ca si cum ai baga pe careva la puscarie pentru ca stii si nu pentru ca poti sa dovedesti...

2QhhddTGwaDSAYLanVG1wkiNeC51vQjW4WdnLpvWq2otSyJ2FoW1Sq55WcU46czN68kbDLgBVuZiP2qbi1f3.gif

Am spus ce am avut de spus pentru ca am avut ceva de spus,ca-ti convine tie sau nu asta nu ma priveste!Te deranjaza ca esti expus pentru cuvintele aberante?

Cuvinte aberante...

Ai fost si esti in continuare jucator,dar doar de expo si minerit,la sectia atacuri poti posta linitit alaturi de fratele blue sateliti si crawleri!

Daca se dau atacuri... ca e diferenta prea mare de puncte ... daca nu se dau atacuri esti jucator de expo si minerit.Sa faci un tabel cu limite de puncte si flote sa stie lumea cand sa joace (la ce ore avem voie si intre ce puncte si ore se pot da atacuri)... eventual bagam 5-6 ani vmode si ne anunti tu cand sa revenim, da?

Hai ca imi pierd timpul sa dau raspunsuri la afirmatii aberante.

Zanka-no-Tachi pe viitor sa le postezi la zona spam sa fie zona de discutie.

Bafta la toti.

daca jucam suntem abordati de AtotPuternicii de pe xalynth pe motiv ca ei fac regula in joc si pentru asta exploratorii nu au voie cu crawlar,pentru ca,cum adica sa faci profit din crawleri cand tu joci explorator

Poti sa joci si la explorator + crawler daca ai destule de schimbat clasa si sa tot refaci la ei.Si cand ai vandut flota ce a fost?

Ce trebuie sa va amintesc insa este ca voi aveti flote de vreo 3 ani de cand s-au plictisit adevaratii jucatori sa va mai alerge!

Care sunt adevaratii jucatori? Pentru ca eu unul cred ca am jucat contra la multi inca de pe vremea la U6 iar singurul care a fost mai fleeter strategic a fost VoyageR...

indiferent cat de sus am ajunge ne-am cobora la un nivel atat pe mic sa dam atacuri pe pe unu care n-are puncte in joc cat are atacantul in reciclatoare!

Hai sa-ti spun cum merge chestia asta cu punctele si atacurile ca exemplu in alta comunitate... pe Org Univers1 exista flote de zeci de milioane de interceptoare (+150M pe la unul din ei) care fac atacuri pe jucatori cu mult sub ei dar stii care e treaba acolo? fiecare stie ca asta este jocul indiferent de puncte si ca se gaseste activitate si ceva de facut in joc la orice nivel.

Joaca cum poti si cum vrei... ideea este sa ai ceva distractie in joc indiferent daca esti atacator sau aparator.

PS: Dr.Hyde vezi ca exista o sectiune pe forum care se pare ca nu multa lume isi permite sa "piarda" timpul sa o citeasca > "Postarea de mesaje personale sau discuții, fără consimțământul celor implicați. Această regulă se aplică tuturor sistemelor de comunicare oficiale sau neoficiale precum: mesaje personale, Email, Yahoo Messenger, MSN Messenger, Skype, IRC etc." Deci daca unii dintre voi nu aveti timp sa cititi regulamentul nu stiu cum de aveti pretentii la altii sa il respecte.

Un sistem e depleted la vreo 12-15 expediții ( nu e nimic exact ),

La 6 expeditii pe ss in 3h o sa ai redusa sansa sa gasesti nave sau resurse.De luat in calcul este si viteza la nave.Daca era 1x viteza nave se putea trimite 3 expeditii pe ss (dar asa cu 3x viteza am luat in calcul ca 2 valuri pe ss eviti complet orice sansa pierdere de resurse).

alte optiuni se mai folosesc sau este necesar sa le testez eu?

Te poti baga sa faci teste iar daca ai si add-on gen Traker sau infinity o sa vezi pe fiecare zi care metoda este mai buna.

Eu sunt convins ca Blue si Carnival sunt unul si aceeasi persoana care joaca de pe Ip-uri diferite... ori sunt doua persoane care joaca pe aceste conturi.

Esti convins de ceva cu doua variante? wtf

Cum se face ca daca intra on Blue intra si Carnival, daca blue placa la somn pleaca si carnival, daca blue baga vancata baga si Carnival ?

Poate din cauza la frica de intuneric si sa doarma fiecare singur rofl

Cum se face ca e on la ora 2 dimineata si da spionaje, la ora 4 da atacuri, la ora 6 iar spioneaza si isi incepe activitatea pe licitatii pana la ora 23 cand se termina licitatiile. este inuman sa fi activ atata timp.

In viata trebuie sa intelegi ca alte persoane au alt "fus orar" sau alt mod de viata si asta nu inseamna ca este ceva gresit... d-aia nu esti/suntem roboti (ok... unii mai gresesc si la intrebarea google daca esti robot ... ce sa faci).

Acest univers o sa devina mort cu acest specimen de jucator , mai bine de 70-80% au conturile in vacanta.

Da dar vezi tu ca persoana respectiva nu poate baga conturile in vacanta... dar persoanele atacate cum au putina activitate deja sunt pe forum ... asa ca voi.

Deja am eu facut tichet pe tema asta pentru ambele conturi. Conturile sunt puse sub observatie deja. Insa daca tot se vorbeste pe aici nu or sa mai joace cu teamviewer de acum.

Da ... bun... dar nu o sa rezolvi nimic pentru ca pe fiecare cont joaca alta persoana.Numai din ce stiu eu contul Carnival a fost "cumparat" de alta persoana... dar totusi ... bafta la tickete.

R.u la cine are nevoie.

pe vremea mea,crucisatorii nu aveau foc rapid asupra ripilor!!!

Nu au avut foc rapid si nu au nici acum.Si in trecut se putea face crucisator vs rip daca ai atac mai mare de 1% la crucisator decat scutul rip-ului ( 1701 atac crucisator pentru 170.000 scut rip ca exemplu).

Felicitari de atac. Profit mai mult din ce resurse avea adunate ... la cr de 30% nu prea ai ce sa faci.