daca jucam suntem abordati de AtotPuternicii de pe xalynth pe motiv ca ei fac regula in joc si pentru asta exploratorii nu au voie cu crawlar,pentru ca,cum adica sa faci profit din crawleri cand tu joci explorator
Poti sa joci si la explorator + crawler daca ai destule de schimbat clasa si sa tot refaci la ei.Si cand ai vandut flota ce a fost?
Ce trebuie sa va amintesc insa este ca voi aveti flote de vreo 3 ani de cand s-au plictisit adevaratii jucatori sa va mai alerge!
Care sunt adevaratii jucatori? Pentru ca eu unul cred ca am jucat contra la multi inca de pe vremea la U6 iar singurul care a fost mai fleeter strategic a fost VoyageR...
indiferent cat de sus am ajunge ne-am cobora la un nivel atat pe mic sa dam atacuri pe pe unu care n-are puncte in joc cat are atacantul in reciclatoare!
Hai sa-ti spun cum merge chestia asta cu punctele si atacurile ca exemplu in alta comunitate... pe Org Univers1 exista flote de zeci de milioane de interceptoare (+150M pe la unul din ei) care fac atacuri pe jucatori cu mult sub ei dar stii care e treaba acolo? fiecare stie ca asta este jocul indiferent de puncte si ca se gaseste activitate si ceva de facut in joc la orice nivel.
Joaca cum poti si cum vrei... ideea este sa ai ceva distractie in joc indiferent daca esti atacator sau aparator.
PS: Dr.Hyde vezi ca exista o sectiune pe forum care se pare ca nu multa lume isi permite sa "piarda" timpul sa o citeasca > "Postarea de mesaje personale sau discuții, fără consimțământul celor implicați. Această regulă se aplică tuturor sistemelor de comunicare oficiale sau neoficiale precum: mesaje personale, Email, Yahoo Messenger, MSN Messenger, Skype, IRC etc." Deci daca unii dintre voi nu aveti timp sa cititi regulamentul nu stiu cum de aveti pretentii la altii sa il respecte.