frumoasa lovitura baieti de cind o asteptam sint sincer onorat ca am zburat alaturi de voi si sint mindru cu voi prieteni , cit despre aparator sper sa nu mai revina ca si sa era in plus totu a fost o chestie de timp orcum erai noob mendis tiam spus de sute de ori pacat de bani care iai bagat in contu ala
Posts by rico 83
-
-
da gustere intro saptamina o sa fim 10000 am gresit eu pfffff taci .....
-
eu vorbesc din realitate dovada clara jucatori de pe toate servarele ro nu sint mai multi de 200 pe nici unu , asta daca eliminam inactivi si conturi multiple sau etc ramin cam 80 de jucatori activi deci ce tot vorbesti acolo gustere zi la baiat adevaru nu o lua cu ocolisuri nu ii da iluzi pfffff numa mincinosi pe ro.
-
pitbule e un caz freicit 200 de jucatori stai sa vezi citi ramin peste 2 saptamini iti vine ...........
-
te astept gustere sa ne fugarim un picccc
-
in sfirsit un univers pe gustu meu dabea astept
-
bai guspane eu in locu vostru as tace dracu din gura ca daca ma uit la conturile voaste cum cresc parca sint stropite cu resurs da de unde sa tot cada ca nu te vad cu atacur pe forum ori esti vreun magician , e valabil pentru toata gasca voastra acolo si mai vorbesti de baieti de pe orion norocu vostru ca va cunoasteti si va e permis sa faceti tot ce vreti ca legal nu prea va vad pe forum mama ei corecteta
Avertisment.
MotanuD -
salll as vrea eu contu mersi
-
-
-
-
-
bravo baietiiii ideia a fost ca il vom prinde pe mendis asa ca puteam inchide cu jocul asta dar se pare ca mendis ii e frica sa lanseze fllota la atac asa ca la impins pe prietenu lui la inaintare, noi nu am refuzat res lui si rezultatu e mai sus, mendis daca bagi bani in jocu asta nu inseamna ca esti fletter intra tata in vacanta asa am pot lasa si eu de o game
-
Iti urez multa bafta in realitate familia e mai importanta decit jocu ai facut o alegere importanta
-
-