Posts by viNcent

M-ai facut sa ma supar ,ce sa mai :))

- Avertisment pentru offtopic.
    Mao

Cand va vad ca stati o zi intreaga sa scrieti niste aberatii de cuvinte gasite in DOOM 2 ma ia cu frisoane .. Tactica de joc e aia pe care ti-o faci tu si cu care te descurci cel mai bine , nu exista una anume cu care toti pot triumfa .. daca ar fi asa ,ar fi toti egali :)

!Avertisment!
    Abtine-te de la flame te rog!
    Ahilles

Te salut voinicule , vezi .. doar ce s-a deschis de cateva zile Orionu` , baga-te si tu ca nu e pierdere

Am 39/33/34 X12 cu 30kk puncte economie.

Iar cristal 34 X12 inseamna 4,7kk puncte, asa ca lasa-ne cu cristal 38 la viteza 1X si la 38kk puncte economie. Mai bine vorbeste in numele tau :))

Ma bucur ca a incercat unul sa se afirme . Il poti intreba direct pe el noob . Nu am spus ca are 12x 38 .

Warn
    Vali

De pe uni 1 :

Am gasit resturile dintr-o armata. Tehnicienii s-au dus direct catre majoritatea navelor aproape intacte si incearca sa le repare.

Urmatoarele nave fac acum parte din flota:
    Proba de spionaj 625
    Transportor mic 200

[/cTare noua varianta , doar ca am o mica problema , mai multi prieteni inclusiv eu , le merge foarte greu jocul de cand a aparut 4.0. Mie imi merge greu doar cand intru la magazin/comerciant , in rest ok , dar la cativa prieteni le merge tot site-ul greu...kre o fi cauza ?? :S