Dezactiveaza AGO si o sa poti desfasura probe/ataca cu probe,ect
Am incercat pe leo....cu AGO nu merge sa dau desfasurare la probe,
dar daca il dezactivez..merge sa dau desfasurare la probe
Am incercat deja si nu merge , mate
Dezactiveaza AGO si o sa poti desfasura probe/ataca cu probe,ect
Am incercat pe leo....cu AGO nu merge sa dau desfasurare la probe,
dar daca il dezactivez..merge sa dau desfasurare la probe
Am incercat deja si nu merge , mate
Disable AGO.
Dar la ce iti mai trebuie sa trimiti probele din meniul flota cand acum poti spiona totul direct din galaxie?
Disable AGO - Nu merge
Aia cu galaxia merge , mersi .
Dar problema e urmatoarea ,daca vreau sa fac CR trebuie sa trimit 25 de spy-uri ca sa vad din care am noroc sa imi pierd probele
Astazi eram sa uit gazu pe luna din cauza ca nu mai incarca si gazu automat.Dupa mine numai chatul din dreapta este o buna modificare..in rest totul sa dus pe apa sambetei.
Schimbati frate la normal ,ce inseamna prostia asta , sa scada numarul in special .
Ati zis sa fim diferiti fata de englezi, cu ce ?
Tipic romanesc , sa ne facem de ras primii ![]()
se poate inchide
Univers: uni1
Nume cont: vincent
Rang: 70
Contul are 10 planete , 10 luni cu portale ,cercetari bune , miner
Nu șterge acest mesaj:
Atenție pentru cei interesați de acest cont! În ultima perioadă au existat persoane care au susținut că au fost păcălite sau cărora le-au fost furate conturile.
Aveți mare grijă când preluați un cont, apelați la ajutorul unui operator în momentul în care doriți să preluați sau să oferiți un cont.
Conturile sunt gratuite, dacă încercați să tranzacționați un cont, riscați să rămâneți fără bani și fără cont, echipa OGame.ro nu vă va ajuta în acest caz.
Sfatul echipei OGame.ro este de a vorbi doar prin intermediul forumului și de a nu accepta nici un fișier trimis de persoanele necunoscute, acestea putând fi fișiere de tip keylogger.
inca il dau
Chiar daca ti se pare ceva " normal " pentru tine un asa hit , este top10 care merita intotdeauna o poveste . Zi-ne cum l-ai prins , nu cred ca ai dat doar spy & fly pe o asa flota
Univers: MIZAR
Nume cont: viNcent
Rang: 50
Dau contul unei persoane de incredere , degeaba veniti cu PM-uri daca nu aveti un CV complet
Nu șterge acest mesaj:
Atenție pentru cei interesați de acest cont! În ultima perioadă au existat persoane care au susținut că au fost păcălite sau cărora le-au fost furate conturile.
Aveți mare grijă când preluați un cont, apelați la ajutorul unui operator în momentul în care doriți să preluați sau să oferiți un cont.
Conturile sunt gratuite, dacă încercați să tranzacționați un cont, riscați să rămâneți fără bani și fără cont, echipa OGame.ro nu vă va ajuta în acest caz.
Sfatul echipei OGame.ro este de a vorbi doar prin intermediul forumului și de a nu accepta nici un fișier trimis de persoanele necunoscute, acestea putând fi fișiere de tip keylogger.
sunt multi romani pe org , din cate am vazut exista alianta NoSkill si ROM , in fiecare sunt 15+ membrii
Data trecuta,cineva spunea sa notez in calendar ziua cand l-am prins dar se pare ca s-a inselat
Pacat ,cu gandul asta se confrunta multi ,deja devine o suferinta
ru def
^formator 7-8-9?
eu unul colonizez pe slotul 8 nu pe 1. nu am de ce sa fac formatorul pana la nivelul spus de tine. dar fiecare joaca, bineinteles, cum vrea.
^formator 7-8-9?
eu unul colonizez pe slotul 8 nu pe 1. nu am de ce sa fac formatorul pana la nivelul spus de tine. dar fiecare joaca, bineinteles, cum vrea.
ma scuzi ,dar pe uni1 inca am planeta pe pozitia 12 , cu 289 campuri fara nici un formator . Deci , daca esti doar un nou-venit care cauta atentie nu mai veni cu astfel de acuzatii , doar daca ai fi jucat inca de pe atunci cand erau posibile colonii si cu 350 campuri ai putea deschide gura .
- Comentariu total pe langa subiect; avertisment trolling.
Mao
Univers: Andromeda
Nume cont: iskander
Rang: top 115
Nu șterge acest mesaj:
In atentia oricui ar avea impulsul de a-i ceda contul - acest individ (care tot schimba numele - sRs, Necuratul, etc) tot cere conturi in stanga si-n dreapta cu scopul de-a le ciocni intre ele. Face asta de ani de zile, dupa cum chiar el a spus.
Va indemn sa nu ajutati la incalcarea regulilor jocului cedandu-i conturi!
Multumesc,
În atenţia oricui vrea sa il asculte pe individul de faţă,nu-mi cedati mie contul , cedati-le lui . Astfel , aveti garanţia ca o sa dea iar vina pe servici cand vi le sparge .
~Avertisment~
Trolling- Daca nu raspundeai de avertisment scapai!
Ahilles
Caut un cont pe nekkar top 300 , vreau sa ma reapuc sa joc . Cine doreste sa ma ajute -> PM .
Display MoreDaca nu bagi in economie pe ogame.ro nu ai sanse sa ramai in top.
Mie mi-a placut ce a scris Tommy si consider ca e un lucru ft important sa poti sa-ti intimidezi adversarii. Insa de multe ori jucatorii confunda intimidarea cu aroganta si apar probleme.
Cel mai rau ce se poate intampla e sa incepi sa crezi si tu ca esti invincibil sau prea bun. De cele mai multe ori, ogame, reprezinta un bun exercitiu psihologic.
Sfatul meu pt incepatori e sa nu se grabeasca sa ajunga in top. Sa gaseasca un jucator mai vechi pe care sa-l bombardeze cu intrebari legate de joc si sa acumuleze experienta.
Fiecare trebuie sa-si gaseasca stilul de joc in functie de calitatile personale si timp.
P.S.1 - nu va rusinati sa intrebati... de cele mai multe ori cei din top is dornici sa-si imparte din experiente
ei la randul lor tot au invatat de la cineva.
P.S.2 - nu invatati doar de la prieteni, cautati sa invatati si de la adversari.
Recomand ! Am cules si eu cate ceva de la MarihuanaPEACE in trecut ![]()