Posts by viNcent

Univers: Nekkar
    Nume cont: viNcent
    Rang: 38
    contul este fleeter , mai multe detalii -> http://www.ogniter.org/ro/580/player/100278

Nu șterge acest mesaj:

Atenție pentru cei interesați de acest cont! În ultima perioadă au existat persoane care au susținut că au fost păcălite sau cărora le-au fost furate conturile.
    Aveți mare grijă când preluați un cont, apelați la ajutorul unui operator în momentul în care doriți să preluați sau să oferiți un cont.
    Conturile sunt gratuite, dacă încercați să tranzacționați un cont, riscați să rămâneți fără bani și fără cont, echipa OGame.ro nu vă va ajuta în acest caz.
    Sfatul echipei OGame.ro este de a vorbi doar prin intermediul forumului și de a nu accepta nici un fișier trimis de persoanele necunoscute, acestea putând fi fișiere de tip keylogger.

Am intrat si eu pe aici...o adevarata surpriza de Crăciun ar fi urmatoarea:
    Contopirea universului Leo cu Jupiter din care sa rămână 70%DF si 4X flota....asta ar fi un cadou frumos.

Ba uite ca sunt de acord cu el , daca nu aici , atunci unde , cand si cine va vedea ?
    Ca tot e la zi discutia in thread-ul asta , vin si eu cu sugestiile pentru "promovari"

Implicati-va in fuziuni noi , doar asa puteti sa mai animati jocul , din 11 Univers-uri active , 7 sunt moarte
    Veniti cu propuneri , luati pareri/opinii ca doar de-asta aveti functia de STAFF in comunitate , nu doar sa anuntati din joi in paste informatii aduse de la GF

- Offtopic :adminbat:
    Mao

Plin de jucatori din universurile vechi si aici pe forum... Nu v-ati lasat de ogame, mosnegilor? Motanu, citro, cucusor, gusty ip man...... :))
    Sincer nu am mai intrat pe aici de cand am jucat pe hydra parcam dar discutam cu un fost ogamer sa ne reapucam un pic si am inrat pe forum.... WOW univ. Nou..... Pe el frate... Noroc ca m-am uitat la caracteristici... Nu m-ar deranja nimic daca sunt destui jucatori,mai putin partea cu NON-ACS..... Pacat...
    Bafta in continuare... ;)

si totusi , nu vrei sa il incerci ?

De dimineata am preluat contul de la galezu , caruia ii multumesc ca m-a ajutat sa ma distrez din nou pe ro
    Nu este profit mare , insa ma multumesc cu o deschidere frumoasa :checked:
    Dedic hit-ul noilor colegi din SGC ,dealerilor de gaz de pe hydra, galezului ( Bogdan ) , marihuanapeace , europeanu si colegilor romani de pe hyperion.org
    ru def

( + 44.604 po )

On 13-12-2015 --:--:--, the following fleets met in battle:

Attacker viNcent [SGC]

Light Fighter 51.635
    Cruiser 4.742
    Battleship 3.823
    Bomber 888
    Destroyer 4.027
    Battlecruiser 5.437

Defender lordcrys [IMPERIUM]

Small Cargo 2.623
    Large Cargo 3
    Light Fighter 1.651
    Cruiser 1
    Battleship 1
    Recycler 648
    Espionage Probe 162
    Bomber 36
    Solar Satellite 259
    Deathstar 2
    Battlecruiser 2.839
    Rocket Launcher 57.416
    Light Laser 2.784
    Heavy Laser 44
    Gauss Cannon 70
    Ion Cannon 242
    Plasma Turret 354
    Small Shield Dome 1
    Large Shield Dome 1

After the battle ...

Attacker viNcent [SGC]

Light Fighter 31.158 ( -20.477 )
    Cruiser 4.527 ( -215 )
    Battleship 3.769 ( -54 )
    Bomber 881 ( -7 )
    Destroyer 4.007 ( -20 )
    Battlecruiser 5.356 ( -81 )

Defender lordcrys [IMPERIUM]

Destroyed!

The attacker has won the battle!
    The attacker captured:
    4.226.569 Metal, 1.477.012 Crystal and 4.537.537 Deuterium

The attacker lost a total of 101.398.000 units.
    The defender lost a total of 465.667.500 units.
    At these space coordinates now float 55.761.900 metal and 48.351.600 crystal.
    The attacker captured a total of 10.241.118 units.

The chance for a moon to be created from the debris was 20%.

Debris harvested by the attacker(s):
    45.000.000 Metal and 45.000.000 Crystal
    10.523.600 Metal and 3.356.400 Crystal

Total debris harvested by the attacker(s):
    55.523.600 Metal and 48.356.400 Crystal

Summary of profit/losses:
    The attacker(s) made a profit of 12.723.118 units.
    The attacker(s) won a total of 44.604 honour points.

The defender(s) lost a total of 475.908.618 units.
    The defender(s) won a total of 16.048 honour points.

Sincer, cred ca pe un server unde avem atat de multe universuri de viteza, comunitatea nu va hali foarte bine un asemenea univers (vezi mizar). Asta ne'a devenit normalitatea.
    Lumea nu mai accepta sa faca recolta de resurse in 4-6 ore, sa dea atacuri care dureaza ~6 ore cu tot cu reciclare, sau sa dea md in 10~12 ore, dupa ce am avut servere x4. Aspectul non-acs este o idee interesanta, deschide catre alte strategii decat cele cu care ne'am obisnuit, aspect care va fi irosit, cred eu, fiind aplicat intr'un univers lent, unde jucatorii nu vor vrea sa activeze.

* Te-ai gandit macar ca nu toti avem toata ziua la dispozitie pentru ogame ?
    - Este un univers perfect pentru mineri / cei care nu acorda mult timp jocului si sunt mai dedicati vietii interbelice din ziua de azi , dar cine sunt eu sa justific :-j

** Daca aveti multe contre , nu jucati
    - nimeni nu va obliga sa va faceti cont si sa suferiti aiurea

Din contra , ma gandesc ca o sa fie multi care se vor apuca din cei care mai activeaza si pe alte uni
    Din moment ce este x1 flota , nu le va mai manca mult timp , ramanand destul pentru restul
    vor exista multi jucatori care activeaza recent pe hydra-uni1-andromeda-draco (Mineri)

1. Folosesti Internet Explorer cumva? Pacat.
    2. In cazul in care s-a "agatat" vreun malware, ruleaza adwcleaner & hitman pro. Malwarebytes da rateuri la multe din softurile de genul din zilele astea.
    3. In cazul in care e o simpla eroare de runtime, un windows update (+ asteptarea de rigoare) ar trebui sa rezolve problema.

Ma asteptam la sfaturi mai "intarite" . Nu sunt gen "am calculator de cateva zile , stiu doar sa-l inchid/aprind" .
    Am realizat o serie de pasi , browser folosit este Mozilla , dar eroare persista si pe Chrome
    Singura optiune ar mai fi sa reinstalez windows-ul ( ceea ce nu voi face prea curand, imi trebuie un hdd extern )
    O sa mai incerc sa caut intrusul sau vreun DLL lipsa , pana atunci , multumesc ca ati incercat sa ma ajutati

Respectiva eroare apare in cazul in care sistemul de operare, recte Windows, nu functioneaza in parametrii optimi.
    Recomand sa fixezi problema computerului tau ruland un soft gen CCleaner, TuneUp, Registry Cleaner etc.

Nu am probleme de genul , am laptop de 900 euro luat de black friday , am rulat CCleaner , Malwarebytes , etc . Problema persista

p.s. cum am precizat mai sus , doar la pagina OGame mi se intampla asa , chiar si pe org

De 2 zile ma confrunt cu o problema destul de nasoala . Pagina se misca sub orice critica ( doar OGame ) si are un lag imens , apoi imi apare mereu asta :

Care sa fie legatura ? Posibil cu noul update ? o_O

Mai vin cu o propunere care suna asa , si este in favoarea tuturor jucatorilor

Zic sa fuzioneze o data pentru totdeauna cateva uni moarte , preferabil HYDRA-DRACO-MIZAR , sau ANDRO-UNI1-HYDRA , etc . Noi deschidem 1 server nou si ni se duc alte 3 , ce avantaje avem , in cazul de fata?

Hai totusi sa incercam si ceva nou , propun x3 flota si x1 economie , de ce nu pana la urma ? 70% CR bineinteles.

Restul caracteristicilor sa fie bine-venite : Non ACS , 8000 DM la activare , 7 galaxii

Multi asteptam o noua fuziune , in special intre uni1-hydra-andromeda . Care considerati ca ar fi o alegere mai buna la combinarile intre uni ? Putem primii si noi un raspuns la o eventuala fuziune , daca va avea loc ? Din ce in ce mai multa asteptare va face doar ca numarul de playeri sa ramana inactiv sau sa nu mai ramana deloc

Dezbatem tema intr-o modalitate calma si elaborata , nu prin certuri ca la piata

Stati asa ca nu-i asa :) Versiunea v6 s-a implementat si pe serverele ORG , deci nu mai are rost sa ne zbatem atat degeaba , pana la urma la noi se aplica proverbu` : " Ce face omu , face si maimuta " :gimme5: