Posts by viNcent

Univers: Pegasus
    Nume cont: whodini
    Rang: top 50

Contul e miner ,are 29-24-24 x7 minele. Tech-uri bune + putina materie pe el
    Caut un proprietar serios care se aibe grija de el
    Cei care nu au timp si experienta pentru a-l duce mai departe ii rog sa se abtina sa imi scrie

Univers: U1
    Nume cont: yukina
    Rang: 85

las cont miner , 10 planete pozitionare corespunzatoare stilului
    37-33-33 minele , naniti 5 pe fiecare colonie
    - cercetari -
    tehnologia plasmei 13
    techuri lupta 16 16 16
    16 12 9 motoare

contul are si ceva materie pe el

Salut ,am lansat 4 valuri de probe cu misiunea "SPIONAJ" pe luna unui jucator de pe Mizaru` recent fuzionat .
    Rapoartele nu imi apar , am incercat sa dezactivez si antigame-ul .
    Care sa fie "eroarea" ?

EDIT : Nici un raport de spionaj nu imi mai apare acum : :!: ?(

EDIT2 : deabia acum au aparut , au avut un decalaj de vreo 20 minute ...

Tot nu apare , cel mai probabil este de la versiunea de Firefox

foarte frumos executat, ca la carte asa cum m-am asteptat din partea voastra
    Da! Eu eram pe cont , nu il datusem , intram cand aveam timp sa vad ce mai misca , cu toate ca nu aveam ce face cu flota mea minuscula , nu mai era nimic de cules :))
    Am inceput sa provoc jucatori mari ca cei 2 atacatori ca pe timpuri , am zis ca poate musca o momeala si ii mai sec de niste resurse cu tovarasul al1en
    Lansasem pe Iuda ( fostul cont al lui Gusty ) , nestiind cine e .. am cules doar resursele , intrase aproape la timp
    Drept surpriza ,misteriosul jucator i-a anuntat imediat pe atacatori si spun sincer ca nu m-am asteptat la asemenea retur datorat celui ce joaca acum pe contul lui gusty
    Restul nu mai conteaza , frumusetea hit-ului ramane importanta
    Va felicit pe amandoi si va urez toate cele bune in rl , succes!

Tu esti on 10 minute din 24h zilnic si te plangi ca esti farmat de " n " ori ?
    Joci de la inceputul univers-ului si apari acum pe forum cu plangeri de incepator ?
    Arunca un ochi la regulament si pune contul spre stergere , e acelasi lucru cu a-l detine tu

Lego .. eu zic ca e pacat sa ceri bani pe munca altuia :)
    Contul a fost de la inceput al Europeanului dar dupa ce a fost spart s-a lasat de joc din lipsa de timp
    Nu stiu cum ai reusit sa ii preiei contul , deoarece el l-a dat spre stergere , insa nu e normal sa iesi in castig de pe urma altuia avand in vedere ca a investit o gramada de bani

Univers: Pegasus
    Nume cont: top80
    Rang:top80

Nu șterge acest mesaj:

Atenție pentru cei interesați de acest cont! În ultima perioadă au existat persoane care au susținut că au fost păcălite sau cărora le-au fost furate conturile.
    Aveți mare grijă când preluați un cont, apelați la ajutorul unui operator în momentul în care doriți să preluați sau să oferiți un cont.
    Conturile sunt gratuite, dacă încercați să tranzacționați un cont, riscați să rămâneți fără bani și fără cont, echipa OGame.ro nu vă va ajuta în acest caz.
    Sfatul echipei OGame.ro este de a vorbi doar prin intermediul forumului și de a nu accepta nici un fișier trimis de persoanele necunoscute, acestea putând fi fișiere de tip keylogger.