Posts by viNcent

Probabil multi dintre noi am petrecut copilaria sau anii tineretii prin NET Cafe-uri in timpul liber. Tot probabil , multi au avut ocazia sa incerce cele mai interactive jocuri online , cum ar fi Starcraft , aparut acum 20 ani ... Eu unul sincer ,am pierdut nopti intregi cu prietenii jucand LAN-uri la net cafe , era o distractie care in prezent nu am mai avut-o si regret ... Cei de la blizzard au facut anuntul , s-au gandit sa patch-uiasca din nou jocul , introducand o noua versiunea , Remastered , prin care ne putem reintroduce in aminitiri cu varianta HD a jocului ,care va aparea acum in vara.
    Tare m-as bucura sa stiu ca exista nostalgici ca mine pe aici care vor vrea sa incerce sa cuprinda dupa mult timp senzatia de a juca un multiplayer intre prieteni... Va astept pe toti ,eu deja m-am reapucat prin noul patch introdus zilele astea : 1.18 , si vad ca deja lumea incepe sa fie cat mai multa .. Va astept si pe voi :)

http://www.pcgamer.com/blizzar…-for-release-this-summer/

Deci, nu doar protestez, dar voi lua și măsuri. Cer să se facă import la vechile postări, care au construit, definit și instruit comunitatea de Ogame din România

Sunt de acord , daca nu asta , sa fie facut un topic in care sa ne supunem votul cu privire la revenirea vechii platforme a forum-ului , era mult mai presus fata de curenta din toate punctele de vedere.
    Cat despre totul sters .. baza de date include toata arhiva .. daca nu s-a umblat la ea , se poate readuce la loc totul

Nume cont: Hardasiron
    Univers : Pegasus
    Rank : 8

Contul are peste 300kk resurse pe el ,e cont miner , la doar 4kk diferenta de primul loc.
    Astept mesaje

si eu. Mi-ar placea sa revin. Daca te hotarasti, totusi, sa-l dai altcuiva, te rog frumos - nu lui vincent. Tot ce face cu conturile primite e sa le sparga intre ele. Ms,

Ce sa sparg ma pe jupiter ca am doar unul :)))
    Asa e , nu mai mi-l da ca nu-l mai vreau.. De ce sa scot cateva zeci de hit-uri pe acolo si sa fiu luat la misto pe forum dupa ca toate tintele mele erau defapt conturile mele :))

Se vede de ce a fost nevoie de o saptamana pentru a veni cu o replica. Ai stat ceva sa te gandesti la FABULA de mai sus. Te-ai legat de atatea conceptii ca ai dat-o deja in ceva amuzant..dar nu i se reiese rostul :P

DejaVu a pierdut flota din neatentie , nu a zis nimeni ca ar fi vreun nestiutor. E strict problema lui daca va reface sau nu
    Pana atunci , sa aibe sanatate in RL si succes daca va continua pe alt cont

Un pariu riscant. Am fost nevoit sa risc enorm atacul ,deoarece am lansat de la o distanta foarte mare fiind aproape la cateva sisteme de principalul personaj care imi putea provoca cele mai mari daune , beast..Aparatorul nu are mai mult de o saptamana de cand si-a scos vmode.. l-am urmarit putin si isi stationa flota si ore intregi fara sa lase activitate. Nu mai datusem un atac bun de ceva timp , aveam nevoie de resurse si am zis in final , hai sa risc.. Am mutat flota si gazul si am lansat.. Nu mi-era frica ca nu-mi va iesii atacul in sine decat mi-era ca beast isi va da seama ce intentionam sa fac. Verificasem insa daca are suficient gaz pentru a lansa pe mine , ceea ce m-a mai scapat putin de alte ganduri.La foarte scurt timp dupa ce mi-a iesit atacul ,aparatorul devenise on ,iar spre "uimirea" mea beast deja era cu peste 80% din flota in jg langa mine.Facusem repede o analiza si realizasem ca inca nu si-a trimis suficient gaz pentru a ma putea lua pe retur ,ceea ce m-a facut sa nu mai transpir asa de tare :fie: Dar , pentru mine problemele nu se terminasera..Observasem ca aparatorul nu a cules nimic din CR ,putand de-altfel sa ia o mare parte...asta mi-a dat direct de gandit ,ca beast urmarea defapt sa imi ia pe retur recurile..Nu stiu daca a avut vreun efec sau nu , insa la cateva minute de a recicla , am trimis valuri masive de spionaje,atacuri oarbe cu flota dar si cu probe catre planeta si luna lui beast cu pricina, se formase cr de ~1M cristal :newbie: . Intentionam sa creez un mic delay in jocul lui dar si sa il derutez putin din calcule , bazandu-ma pe avantajul ca era o ora destul de tarzie , norocul putea fi inspre mine..La fel ,i-am trimis un mesaj : "80-100%" , pentru a-l induce [probabil] putin in eroare privind viteza la care lansasem rec-urile. A trecut o ora de la reciclare si deja ii aparusera minutele lui beast, fapt ce m-a facut sa respir mult mai usor si sa constat ca probabil nu a mai vrut sa isi deranjeze noaptea... :arrow: [lucky me]. In fine , totul a iesit cum trebuie ,iar eu ii transmit multumiri maxime lui MarkNemo , pentru mai multe lucruri , dar si celor cu aprovizionarea :ninja:

In final , am vorbit si cu aparatorul care a aratat fair-play , de aceea iti urez FR
    Dedicatie pentru noii colegi de pe Orion :handshake:

On 11-01-2017 --:--:--, the following fleets met in battle:

Attacker whodini

Small Cargo 4.000
    Large Cargo 4.213
    Light Fighter 218.110
    Cruiser 101.467
    Battleship 23.106
    Destroyer 8.612
    Battlecruiser 30.012

Defender TheOverlord [viG]

Small Cargo 11.560
    Large Cargo 8.851
    Light Fighter 17.173
    Heavy Fighter 324
    Cruiser 239
    Battleship 1.717
    Colony Ship 1
    Recycler 19.714
    Espionage Probe 3.585
    Bomber 38
    Destroyer 1.160
    Deathstar 247
    Battlecruiser 34

After the battle ...

Attacker whodini

Small Cargo 3.498 ( -502 )
    Large Cargo 3.687 ( -526 )
    Light Fighter 190.589 ( -27.521 )
    Cruiser 89.326 ( -12.141 )
    Battleship 20.531 ( -2.575 )
    Destroyer 7.673 ( -939 )
    Battlecruiser 26.710 ( -3.302 )

Defender TheOverlord [viG]

Destroyed!

The attacker has won the battle!
    The attacker captured:
    90.413.598 Metal, 66.375.678 Crystal and 60.548.403 Deuterium

The attacker lost a total of 1.023.038.000 units.
    The defender lost a total of 3.314.122.000 units.
    At these space coordinates now float 1.158.611.000 metal and 813.322.500 crystal.
    The attacker captured a total of 217.337.679 units.

The chance for a moon to be created from the debris was 20%.
    The attacker(s) captured the debris.

Summary of profit/losses:

Summary attackers(s)

Metal: 648.206.598
    Crystal: 545.375.178
    Deuterium: -27.348.597
    The attacker(s) made a profit of 1.166.233.179 units.

Summary defender(s)

Metal: -1.806.817.598
    Crystal: -1.358.697.678
    Deuterium: -365.944.403
    The defender(s) lost a total of 3.531.459.679 units.