Ai ghicit!
Alta intrebare
Avertisment verbal - Trolling !
Ahilles
Ai ghicit!
Alta intrebare
Avertisment verbal - Trolling !
Ahilles
DAU CONT MIZAR TOP 12 , TOP5 FLOTA! ASTEPT PM-URI DOAR DE LA PERSOANE SERIOASE!
am eu ,top 10 , top 5 flota
Pm sent.
Probabil multi dintre noi am petrecut copilaria sau anii tineretii prin NET Cafe-uri in timpul liber. Tot probabil , multi au avut ocazia sa incerce cele mai interactive jocuri online , cum ar fi Starcraft , aparut acum 20 ani ... Eu unul sincer ,am pierdut nopti intregi cu prietenii jucand LAN-uri la net cafe , era o distractie care in prezent nu am mai avut-o si regret ... Cei de la blizzard au facut anuntul , s-au gandit sa patch-uiasca din nou jocul , introducand o noua versiunea , Remastered , prin care ne putem reintroduce in aminitiri cu varianta HD a jocului ,care va aparea acum in vara.
Tare m-as bucura sa stiu ca exista nostalgici ca mine pe aici care vor vrea sa incerce sa cuprinda dupa mult timp senzatia de a juca un multiplayer intre prieteni... Va astept pe toti ,eu deja m-am reapucat prin noul patch introdus zilele astea : 1.18 , si vad ca deja lumea incepe sa fie cat mai multa .. Va astept si pe voi
Deci, nu doar protestez, dar voi lua și măsuri. Cer să se facă import la vechile postări, care au construit, definit și instruit comunitatea de Ogame din România
Sunt de acord , daca nu asta , sa fie facut un topic in care sa ne supunem votul cu privire la revenirea vechii platforme a forum-ului , era mult mai presus fata de curenta din toate punctele de vedere.
Cat despre totul sters .. baza de date include toata arhiva .. daca nu s-a umblat la ea , se poate readuce la loc totul
frumos ,adaptat atat celor cu timp redus cat si celor ce doresc sa aiba parte de divertisment in ale flotelor
Prea multa materie oferita totusi ....degeaba
Asa ferma ?
Felicitari pentru atacuri
Nume cont: Hardasiron
Univers : Pegasus
Rank : 8
Contul are peste 300kk resurse pe el ,e cont miner , la doar 4kk diferenta de primul loc.
Astept mesaje
Univers: pegasus
Nume cont: whodini
Rang: 43
cont fleeter
:))))))))))))))) N-am crezut ca o sa intalnesc asa ceva vreodata
Chiar daca ai reciclat , sa prierzi peste 400kk resurse sa arati ca ai curaj??
In fine , e joc strategic unde tactica eu zic ca nu e chiar asa greu de inteles ,dar uite ca m-am inselat
si eu. Mi-ar placea sa revin. Daca te hotarasti, totusi, sa-l dai altcuiva, te rog frumos - nu lui vincent. Tot ce face cu conturile primite e sa le sparga intre ele. Ms,
Ce sa sparg ma pe jupiter ca am doar unul :)))
Asa e , nu mai mi-l da ca nu-l mai vreau.. De ce sa scot cateva zeci de hit-uri pe acolo si sa fiu luat la misto pe forum dupa ca toate tintele mele erau defapt conturile mele :))
Si eu
Display More@DejaVu Felicitari pentru atitudine ! Bafta in orice alegi sa faci !
Patru flote erau mai mari decat flota lui DejaVU, doua flote in aceeasi alianta. Dintre cele mai mici si oarecum relevante - 90% in Corsari.
In cursul timpului prin Orion au fost jucatori cu experienta si cu flote mari, cateva nume: Ecstasy, One Saint, Ruthless, Citro, Booom, Grolsch. Oamenii astia de ce nu au profitat de "neatentia" lui DejaVu ? Si-a luat doua ninja, la ambele aparatorii au planificat si executat frumos, putini le-ar fi evitat. Ce este de apreciat: DejaVu a refacut, a facut asta intr-un univers cu putini jucatori si mai mult, cu foarte putine flote de spart, majoritatea fiindu-i colegi.
Esential, DejaVu s-a distrat cat a jucat. Din pacate, observ ca unii uita ca O"game" este un joc.
king of the beer
Urat post. Era mai bine pentru toti daca "nu-ti faceai timp sa te uiti".
Incepi cu un regret pe care-l justifici etichetand doi jucatori si acuzand un grup de oameni de partinire. Apoi, pentru ca ai o fire comunicativa, informezi comunitatea din care care te-ai retras, ca nu regreti retragerea, pentru ca te-a facut sa te simti mandru, plus ca ai mai mult timp pentru tine. Pentru ca totusi iti sunt drag imi dai un sfat citandu-l pe Sun Tzu, inchei randul cu o profetie/avertizare mirifica, bazata pe o caractezirare " ingamfatii cand nu mai gandesc, pica". Urmeaza doua intrebari filosofice pe care eu le vad asa:
" cine sunt ? " si " ce/cum sa fac pentru a fi iubit ? ". Pentru ca nu este cazul de "ASL", iti pot arata ce fac eu cand vreau sa aflu cine este cineva, in cazul asta - tu.
Nu pot alege cine ma iubeste si nici motivele pentru care o fac. La mine vine natural.
Termini opera cu " btw...un rahat de joc ! ".
Drama totala !
Niciodata nu este tarziu pentru o introspectie. Mereu este o diferenta intre ceea ce credem noi ca putem face si ceea ce facem cu adevarat.
Iti urez bafta in viata reala !
Se vede de ce a fost nevoie de o saptamana pentru a veni cu o replica. Ai stat ceva sa te gandesti la FABULA de mai sus. Te-ai legat de atatea conceptii ca ai dat-o deja in ceva amuzant..dar nu i se reiese rostul ![]()
DejaVu a pierdut flota din neatentie , nu a zis nimeni ca ar fi vreun nestiutor. E strict problema lui daca va reface sau nu
Pana atunci , sa aibe sanatate in RL si succes daca va continua pe alt cont
Un pariu riscant. Am fost nevoit sa risc enorm atacul ,deoarece am lansat de la o distanta foarte mare fiind aproape la cateva sisteme de principalul personaj care imi putea provoca cele mai mari daune , beast..Aparatorul nu are mai mult de o saptamana de cand si-a scos vmode.. l-am urmarit putin si isi stationa flota si ore intregi fara sa lase activitate. Nu mai datusem un atac bun de ceva timp , aveam nevoie de resurse si am zis in final , hai sa risc.. Am mutat flota si gazul si am lansat.. Nu mi-era frica ca nu-mi va iesii atacul in sine decat mi-era ca beast isi va da seama ce intentionam sa fac. Verificasem insa daca are suficient gaz pentru a lansa pe mine , ceea ce m-a mai scapat putin de alte ganduri.La foarte scurt timp dupa ce mi-a iesit atacul ,aparatorul devenise on ,iar spre "uimirea" mea beast deja era cu peste 80% din flota in jg langa mine.Facusem repede o analiza si realizasem ca inca nu si-a trimis suficient gaz pentru a ma putea lua pe retur ,ceea ce m-a facut sa nu mai transpir asa de tare
Dar , pentru mine problemele nu se terminasera..Observasem ca aparatorul nu a cules nimic din CR ,putand de-altfel sa ia o mare parte...asta mi-a dat direct de gandit ,ca beast urmarea defapt sa imi ia pe retur recurile..Nu stiu daca a avut vreun efec sau nu , insa la cateva minute de a recicla , am trimis valuri masive de spionaje,atacuri oarbe cu flota dar si cu probe catre planeta si luna lui beast cu pricina, se formase cr de ~1M cristal
. Intentionam sa creez un mic delay in jocul lui dar si sa il derutez putin din calcule , bazandu-ma pe avantajul ca era o ora destul de tarzie , norocul putea fi inspre mine..La fel ,i-am trimis un mesaj : "80-100%" , pentru a-l induce [probabil] putin in eroare privind viteza la care lansasem rec-urile. A trecut o ora de la reciclare si deja ii aparusera minutele lui beast, fapt ce m-a facut sa respir mult mai usor si sa constat ca probabil nu a mai vrut sa isi deranjeze noaptea...
[lucky me]. In fine , totul a iesit cum trebuie ,iar eu ii transmit multumiri maxime lui MarkNemo , pentru mai multe lucruri , dar si celor cu aprovizionarea
In final , am vorbit si cu aparatorul care a aratat fair-play , de aceea iti urez FR
Dedicatie pentru noii colegi de pe Orion
On 11-01-2017 --:--:--, the following fleets met in battle:
Attacker whodini
Cruiser 101.467
Battleship 23.106
Destroyer 8.612
Battlecruiser 30.012
Large Cargo 8.851
Light Fighter 17.173
Heavy Fighter 324
Cruiser 239
Battleship 1.717
Colony Ship 1
Recycler 19.714
Espionage Probe 3.585
Bomber 38
Destroyer 1.160
Deathstar 247
Battlecruiser 34
Small Cargo 3.498 ( -502 )
Large Cargo 3.687 ( -526 )
Light Fighter 190.589 ( -27.521 )
Cruiser 89.326 ( -12.141 )
Battleship 20.531 ( -2.575 )
Destroyer 7.673 ( -939 )
Battlecruiser 26.710 ( -3.302 )
The attacker lost a total of 1.023.038.000 units.
The defender lost a total of 3.314.122.000 units.
At these space coordinates now float 1.158.611.000 metal and 813.322.500 crystal.
The attacker captured a total of 217.337.679 units.
The chance for a moon to be created from the debris was 20%.
The attacker(s) captured the debris.
Summary of profit/losses:
Summary attackers(s)
Metal: 648.206.598
Crystal: 545.375.178
Deuterium: -27.348.597
The attacker(s) made a profit of 1.166.233.179 units.
Summary defender(s)
Metal: -1.806.817.598
Crystal: -1.358.697.678
Deuterium: -365.944.403
The defender(s) lost a total of 3.531.459.679 units.