Posts by Don_Crys

Sper sa fie ultima data cand atrag atentia asupra acuzatiilor nefondate si asupra criticilor impotriva staff-ului. Daca aveti obiectii privind membrii, va rog sa folositi sistemul de tickete.

Continuati cu replicile in privat va rog.

aoleu :)))

dar nu am acuzat nimic si pe nimeni

sa dezvolt un pic ceea ce am scris (poate asa intelegi)

- Ma citez pe mine:
    "Totuși, nu prea cred ca a cheltuit nimic din buzunarul propriu ținând cont ca este de atâția ani GO și pe vremea când u1 era mort, s-au strâns "jucăriile""

explicatie: din cate stiu eu,cand exista U1 (chiar si dupa) alexander/terror era go sau sgo pe undeva pe mai multe servere,formand parte din staff ,beneficiezi de ceva din partea GF (daca ma insel,imi cer scuze pt aberatia care am spus-o mai sus),deci,sa revenim...acel beneficiu de care a avut parte terror cat timp a fost membru staff,nu cred ca l-a cheltuit pe un univers pe care nu mai juca decat el si vreo cativa "prichindei" cu flote,nu avea logica sa cheltuie toata materia obtinuta pe u1,deci,s-a strans de-a lungul anilor(aici fac referire la stransul jucariilor,adica pachete de resurse,itheme..etc)....si asa am dedus eu ca alex nu a cheltuit bani din buzunarul lui,ci din "leafa" de la GF, cand a bagat aia 100k ripi instant (cum ziceau altii mai sus in comentarii)

Nu vad acuzatia,ba din contra,i-am luat apararea (nu ca l-as apara,doar ca mi s-a parut normal ca omu sa aibe resurse,materie si alte itheme fiind go atata timp) la ce il acuzau altii cum ca a facut ripii aia din banii lui sau ca ar fi facut resurse din nu stiu ce push...

citez de la mos craciun :

"Baietii nu sunt prosti, isi trimit resurse de pe conturile suport pe inactivii cu aparare mare sa nu atace oricine, apoi ataca sa isi recupereze resursele."

Bine ca pe asta nu l-ai vazut ca face acuze nefondate!!!

ce am gresit eu in postare...ca nu m-am apucat sa verific ,sa incep sa dau telefoane,sa scriu maill-uri,sau chiar sa il sun pe presedinte,sa aflu daca terror mai este sau nu in staff,eu l-am stiu din totdeauna ca GO

in fine,sterge avertizarea aia aia si pute avertizari unde trebuie...macar cititi bine inainte tot textul,nu imi scoate din context ce vrei tu si sa imi pui avertizare sau ban (probabil nu-ti place avatarul meu sau semnatura,ca a mai fost unu din staf care mi-a sters avatarul si a trebuit sa astept pana a venit el de la mare,sa imi dea voie sa imi pot schimba avatarul)

ahh...ms squaker pt observatie,altfel nici nu vedeam ca am luat avertisment,cum probabil nici GYLDA nu a vazut la ce postare a dat cu edit..

in fine,ma duc la somn ca doar ce am ajuns acasa si am lungit-o rau de tot:lol:

a,da...si felicitari pt ninja,chiar ma bucur ca l-ai lasat aproape fara jucarii pe "oricine ar fi pe contul ala" ... :))

Tragerea la sorti va avea loc saptamna viitoare (14-20 august) - nu voi specifica exact ziua si ora.

Se califica toti jucatorii activi la momentul tragerii la sorti , fara avertismente si fara ban ( vechi sau nou).

Și câștigătorii?

Cred ca se refera la faptul ca cei din staff nu pot face nimic daca este un bug in joc,adica,nu il pot repara,sau ceva de genul,doar raspund la tikete

cred eu,am bagat textul in "gugle" si mi-a dat error 404 :search2:

Se califica doar jucatorii activi si care nu au avertismente sau ban.

Valent

Întreb și eu pt un prjeten:cool:

Pe noul server, sau pe tot timpul jucat pe ogame?

Era bine dacă concursul era valabil doar pt cine nu a investit bani în joc

Ideea nu e rea (cu un sistem de cenzurare în chat) dar românul găsește întotdeauna o metoda de ocolire a cenzurei.

Cea mai buna metoda este sancționarea... Sa nu mai aibe posibilitatea de a scrie pe chat sau sa i se ia ceva resurse...si mai rău, metoda veche din ogame (ban fără vacanta o zi)..ceva de genul, a mers în trecut.

Mai acum câteva zile începuse un "viteaz" din plictiseala sa îmi macine sateliții pe motiv ca am apărare și vrea sa facă puncte de onoare cu atacuri de 50k ripi, cu toate ca i-am vorbit frumos și i-am sugerat sa atace flote dacă tot este jucător cu flota și vrea sa atace, el tot a continuat. Din punctul meu de vedere, genul asta de jucători își merita soarta de a fi băgați și scoși de unde au iesit.

Probabil dacă sancționarea era o zi de ban fără vacanta stăteau altcumva lucrurile.

@Post edit. HalfOp

//Avertisment pentru nerespectarea regulamentului forumului/indicatiilor primite//offtopic.

Care e' problema tomita?

Nu prea îți place în calitate de "user" pe forum?

Când ma plângeam de voi "echipa Minune" ca va doare undeva de cererile jucătorilor, mi-ai dat warn și pe deasupra mai și vorbești urat, citez:"nu ți-a băgat nimeni pe gat jocul"...

Ca admin, în primul rand trebuie sa ai respect,acum ca user, taci și înghite în sec, ca altceva nu ai ce face.

Acum când o sa revii ca admin, cauta comm și dă-mi warn, ban, ce vrei tu, cel puțin unii se bucura ca nu mai ești, la cât rău ați făcut jocului, tu și echipa ta minune, probabil daca nu apăreați voi în peisaj, nu se lasau atâția de joc...

Păcat ca unii jucători sunt încă banati pe forum din cauza unui "șef", care atât iubea regulile jocului, încât își făcea propriile lui reguli când nu-i convenea ceva.

in sfarsit poti alege ce vreipasted-from-clipboard.png

înainte trebuia sa resetezi tot nivelul daca "intra" ceva nedorit.

Limitarea zborurilor de explorare a formelor de viata mi se pare o prostie,dupa ce ca iti da foarte putine puncte XP,dupa limitarea zborurilor,pe un server nou iti trebuie o viata sa faci bonusul ala la un lvl in care sa ai beneficii reale.

Chiar ar trebui implementata forma de viata pe serverele vechi,pe un server tanar,cerintele formelor de viata sunt prea costisitoare (ca sa fie dezvoltata la un lvl decent) si unii ignora dezvoltarea lor.

Salutare!

De când s-au înființat serverele cimitir, dispar conturi de pe serverele normale, apar pe alte servere/comunități,mi se pare ok sa ai posibilitatea de a pleca pe un alt server, atâta timp cât sunt îndeplinite anumite condiții.

Acum vin și întreb, care sunt condițiile acelea, mai exact?

Parca era o condiție care nu te lasă să migrezi din cimitir pe un server unde poți ajunge pe locul 4 (spre ex.), cum tocmai a apărut unul acum pe fidis...

Am mai pus o data întrebarea când a apărut alt cont la fel, top5(parca) și se presupunea ca era un cont Banat cu mult timp în urma și acum i-ar fi expirat banul...

Acum vin și cu explicația... Ca să ajungi pe fidis în top 5,trebuie sa vi de pe un server mai dezvoltat, nicidecum din servercimitir unde îți trebuie câteva luni sa ajungi acolo, timp în care serverul se dezvolta.

Deci, exista sau nu condiții pt mutarea conturilor din server cimitir?

Iar fumezi prostii...

Nu am fugit nicăieri și nu am băgat vacanta.Prefer sa cedez contul sau sa îl șterg dacă nu mai joc.

Ai rămas blocat pe faza asta.

Ideea este ca tu nu prea ști altcumva sa joci, doar dacă bagi câteva salarii sa te menții în rand cu restul sau dacă cumperi vreun cont top 10.

Si că să-ți răspund și la aberația pe care ai scris-o în celalalt topic:

În 12 ani de când joc ogame, nu m-a atras ideea de a juca cu bani, prefer sa ii cheltui pe altceva mai util(când o sa mai crești, o sa înțelegi).

Asa ca, bea un pahar cu lapte și la somn, ca ți-a trecut ora de culcare.

P.S.: botii nu va fac jucatori

Cred ca tu știi cel mai bine care e faza cu botii. Sa nu îmi spui ca te-ai "pocăit" și nu mai folosești.

Cât despre atac rofl

Cum domne sa dai full fleet pe o flota de 100x mai mica ca a ta?

Eu știu ca rechinu te-a învățat el ceva, cum sta faza cu full fleet, dar totuși, chiar crezi ca se mai obosește cineva sa mai facă flota pe fidis?

Mai acum câteva zile aveam md-uri în căutarea flotei invizibile:lol:

PS. Dacă de banii băgați în contul ala, jumătate plăteai pe unu' sa te învețe cum sta treaba cu atacurile, acum arata altfel raportul :thumbsup:.

Asa ai ajuns eragoane, sa dai la sateliți?

Pai la câte mii de € ai băgat sa te urci acolo în clasament, altceva nu prea mai poți face, decât sa dai la sateliți, sau sa bage cățelușii câte un md, poate, poate prinzi vreun fs prost făcut, ca de retur încă trebuie sa mai plătești pe unu și altu sa te învețe cum se calculează.

Poți sa bagi tu oricâți bani, ca tot varza ramai.

Trebuia mai întâi sa plătești pe unu' sa te învete cum se joaca cu flota, sa nu uitam ca tu ești un miner/ferma care s-a saturat sa tot fie atacat și s-a decis sa bage cardu' la înaintare

Dacă afla nevastă-ta, te da afara din casa :lol: