Sper sa fie ultima data cand atrag atentia asupra acuzatiilor nefondate si asupra criticilor impotriva staff-ului. Daca aveti obiectii privind membrii, va rog sa folositi sistemul de tickete.
Continuati cu replicile in privat va rog.
aoleu :)))
dar nu am acuzat nimic si pe nimeni
sa dezvolt un pic ceea ce am scris (poate asa intelegi)
- Ma citez pe mine:
"Totuși, nu prea cred ca a cheltuit nimic din buzunarul propriu ținând cont ca este de atâția ani GO și pe vremea când u1 era mort, s-au strâns "jucăriile""
explicatie: din cate stiu eu,cand exista U1 (chiar si dupa) alexander/terror era go sau sgo pe undeva pe mai multe servere,formand parte din staff ,beneficiezi de ceva din partea GF (daca ma insel,imi cer scuze pt aberatia care am spus-o mai sus),deci,sa revenim...acel beneficiu de care a avut parte terror cat timp a fost membru staff,nu cred ca l-a cheltuit pe un univers pe care nu mai juca decat el si vreo cativa "prichindei" cu flote,nu avea logica sa cheltuie toata materia obtinuta pe u1,deci,s-a strans de-a lungul anilor(aici fac referire la stransul jucariilor,adica pachete de resurse,itheme..etc)....si asa am dedus eu ca alex nu a cheltuit bani din buzunarul lui,ci din "leafa" de la GF, cand a bagat aia 100k ripi instant (cum ziceau altii mai sus in comentarii)
Nu vad acuzatia,ba din contra,i-am luat apararea (nu ca l-as apara,doar ca mi s-a parut normal ca omu sa aibe resurse,materie si alte itheme fiind go atata timp) la ce il acuzau altii cum ca a facut ripii aia din banii lui sau ca ar fi facut resurse din nu stiu ce push...
citez de la mos craciun :
"Baietii nu sunt prosti, isi trimit resurse de pe conturile suport pe inactivii cu aparare mare sa nu atace oricine, apoi ataca sa isi recupereze resursele."
Bine ca pe asta nu l-ai vazut ca face acuze nefondate!!!
ce am gresit eu in postare...ca nu m-am apucat sa verific ,sa incep sa dau telefoane,sa scriu maill-uri,sau chiar sa il sun pe presedinte,sa aflu daca terror mai este sau nu in staff,eu l-am stiu din totdeauna ca GO
in fine,sterge avertizarea aia aia si pute avertizari unde trebuie...macar cititi bine inainte tot textul,nu imi scoate din context ce vrei tu si sa imi pui avertizare sau ban (probabil nu-ti place avatarul meu sau semnatura,ca a mai fost unu din staf care mi-a sters avatarul si a trebuit sa astept pana a venit el de la mare,sa imi dea voie sa imi pot schimba avatarul)
ahh...ms squaker pt observatie,altfel nici nu vedeam ca am luat avertisment,cum probabil nici GYLDA nu a vazut la ce postare a dat cu edit..
in fine,ma duc la somn ca doar ce am ajuns acasa si am lungit-o rau de tot
a,da...si felicitari pt ninja,chiar ma bucur ca l-ai lasat aproape fara jucarii pe "oricine ar fi pe contul ala" ... :))