Posts by Mark Nemo

:Bună:salutare comunitate....a venit timpul, nu exista niciun dubiu, sa las in urma ogame. O buna parte din viata a intersectat activitatile reale, cotidiene. Cum viata e frumoasa, e pacat sa o irosesc stand tot timpul cu gandul ca am uitat sau nu sa mut o flota, ca nu mai stiu cand ajunge cutare flota la sol si nu sunt omul care sa stea tot timpul in fata unui ecran.....imi place natura, miscarea(chiar de o saptamana m-am intors de pe munte unde am mers cateva zile cu cortul)...cum in viitor am multe asemenea planuri de vacanta, e pacat sa tin un cont dezvoltat zic eu, in mv periodic si apoi cand revin pe el sa mai si vreau sa urc in clasament......asa nu se poate, nu ma caracterizeaza. In cateva zile singurul cont de joc ogame va fi sters si astfel imi iau ramas bun de la toti. Cum sunt multe de spus in atatia ani de joc, voi incerca sa concluzionez: nu pot mentiona un anume jucator, am colaborat bine cu colegii din aliantele infiintate de mine si cu destui colegi de joc de pe universurile pe unde am activat. Sunt bucuros ca am facut parte dintr-o comunitate mai mare aproape de la inceput. Cum nu voi mai posta pe forum, cand cred de cuviinta administratorii, pot sterge nick-ul meu. In final, va doresc TOATE CELE BUNE, JOC CU CAT MAI MULTE SATISFACTII SI NU UITATI DE VIATA REALA, FARA EA ATI FI DOAR NISTE CIFRE SI LITERE IN UNIVERS!!!! TOATE BUNE.:pa::pa:

salut ... doar ce revenisem si eu dupa 10 ani si intrasem in ritm ... incepuse sa.mi placa iar jocul pana a aparut acest upgrade ... acum pe bune cine draq are nevoie sa vada poza cristalului in raport sau poza navelor ? si fara antigame chiar ca joci cu o mana la spate cum zicea cineva mai sus ... mda ... incerc sa ma adaptez daca nu reusesc vacanta si asta e ... ne revedem peste 10 ani ... cand revin sper sa nu gasesc filmulete cu navele cum se misca si cum suna cristalul cand deschizi un raport :))) sau cum galgaie deuteriul cand il incarci in transportoare :))) chiar uite va dau eu niste idei bune ... sa ai si un filmulet de 10 secunde cand incarci transportoarele in care sa apara niste omuleti care se chinuie cu paletii n.ar fi frumos ?

sal.....Mariuse, cred ca si-a bagat coada A.I.....ne pregatim pentru a juca doar cu gandul, fixare tinte doar cu privitul, plimbare flote cu leganatul din cap, ce sa mai, ne antrenam pentru master Jedi.....ca sa revenim la realitate, am dezactivat AGR pana cand se va actualiza sau ultima versiune va fi remediata....o zi buna tuturor.

Pe scurt Mark Nemo, ne-a facut batrani :airborne:

Cam asta am inteles din prima postare, BR & DK & CZ fuzioneaza :search2:

salutare....poate am fost facuti batrani, dar batran este cine se simte batran.....cunosc o gramada de seniori care au un chef de viata mai mare decat al multor tinerei.....spiritul conteaza, sufletul......eu am trecut de jumatate de veac de plimbare prin aceasta lume si ma simt ca la 30 de ani, pana nu demult spuneam ca ma simt ca la 25, dar m-as minti singur si dovada ca ma simt ca la 30 de ani e ca joc aici cu voi ca la inceput.......cat despre fuziuni, din ce am vazut pana acum sunt 3 comunitati vorbitoare de limba spaniola care fuzioneaza intre ele, Spania, Mexic si Argentina.....restul, din ce a aparut pana acum sunt doar fuziuni in cadrul comunitatilor nationale......asteptam sa vedem cand urmam si noi si ce ne rezerva GF....ziua buna.

salutare....este clar ca vom fi si noi anuntati cat de curand despre fuziune, dar intrebarea care s-ar pune, este momentul pentru o fuziune pe .ro???!!! exista un univers(Xalynth) in care primii jucatori au mai multe puncte decat universuri intregi, cele mai tinere si al doilea cel mai batran univers(Nusakan) este la oarecare distanta de Xalynth.....deci, acestea doua vor fuziona sau vor fi univ. tinta???? vom vedea cand va aparea anuntul si pentru noi....eu, unul nu incerc sa inteleg logica GF.....se deschid universuri pe banda rulanta si din cand in cand le comasam, jucatorii sunt cam aceeasi si aici ar trebui sa se axeze GF, pe gasirea de metode prin care sa atraga noi jucatori....in ritmul in care se fac fuziuni se va ajunge la un singur mare univers mondial, care poate, bine, care nu, sa faca altceva.....ziua buna tuturor va doresc.

salutare....ca o tema de gandire, ca nu s-ar putea sa fie un univers cu viteza eco mare si de flota mica, pe data de 02.02.2024, pe org se deschide un univers cu eco 10 si viteze flota x1......ce mai ziceti, cei care spun ca nu se poate asa ceva....sau numai la englezi se poate???!!!

Bună dimineata tuturor!

Incepand cu:

- 4 decembrie la 10:00 CET: Lotul 1

- 5 decembrie la 10:00 CET: Lotul 2

- 6 decembrie la 10:00 CET: Lotul 3,

se vor activa Formele de viata pe universurile vechi(fara forme de viata activate). OGame.ro: Xalynth (124) face parte din Lotul 1.

Majoritatea vrea in TOP fara sa faca nimic, la fel cum sunt tinerii din ziua de azi- cer salariu de profesionist pe cunostinta de junior si mizeaza pe conturi multiple si strategii mizere.

Cont cu "buletinul" poate fi o solutie ca sa se stie exact cine joaca, iar apoi regulile clar trebuie schimbate: locul 1 poate ataca locul 150 - inadmisibil asa ceva.

Cand se va face cr in aparare = adio testosi- cand se va baga gazul in cr majoritatea va miza pe atac.

O alta solutie poate fi jocul in aliante- sa nu avem drepturi depline daca nu jucam intr-o alianta de minim 3 membri, asa am putea crea conexiuni cu oamenii...

Mai sunt variante, dar la "conducere" au ramas cativa "dinozauri" care schimba regulile in timpul jocului, tot ca sa le faca bine "prietenilor".

Pana atunci conturi noi pe universuri noi = cea mai proasta investitie.

de acord cu tine si referitor la conturile noi pe univ noi, GF tocmai a anuntat ieri deschiderea de noi universuri in toata lumea, in loc sa se ocupe de finalizarea implementarii Formelor de viata pe universurile actuale, afacere la care lucreaza de anul trecut si nu reusesc sa o termine. Multi dintre cei putini care mai activeaza pe univ. ro. asteapta de prea mult timp acest lucru, incat am ajuns sa cred ca nu se va mai intampla vreodata, dar GF mai arunca cate un os, cum a fost in urma cu cateva saptamani, cand a implementat Formele de viata pe unele univ vechi... asta este doleanta mea, dupa atatia ani in care am jucat din placere, din inertie, din curiozitate, ajungi la momentul in care ai spune pas, daca nu ar exista si~extensia~asta cu Formele la care se tot bajbaie sa o activeze peste tot...

eu personal nu am inteles nimic...daca este cineva care a inteles ce a vrut sa spuna calatorul, sa explice aici...toate bune in rest.

salutare.....problema cu desfasurarea unei flote.....a ajuns la destinatie, dar se intoarce de unde a plecat, ca si cum ar fi pe comanda Transport...am verificat sa nu fie greseala de la mine , dar nu....flota se intoarce pe desfasurare inclusiv cu resurse asupra sa.....poate se rezolva.

imi dau singur raspuns...preluare de pe forumul en......

Atenție, tuturor jucătorilor OGame,

suntem încântați să anunțăm lansarea versiunii OGame 10.0.0, care aduce o serie de beneficii semnificative jocului nostru iubit. Această versiune include modificări cruciale ale backend-ului care îmbunătățesc stabilitatea sistemului, rezultând un joc mai fluid și o experiență generală mai bună.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale acestor actualizări este că ne permite să activam Lifeforms în runde de joc mai vechi. Acesta este un plus incredibil la joc și abia așteptăm ca jucătorii noștri să experimenteze acest lucru.

Pe lângă noua caracteristică Lifeforms, am adus și câteva câteva mai mari la funcționalitatea de a trage rapidă. Focul rapid nu mai rulează într-o buclă nesfârșită și este mult mai rapid decât înainte. În timp ce această modificare poate avea un impact mic asupra simulărilor de luptă din instrumente externe, credem că beneficiile depășesc cu multe eventuale dezavantaje.

Acest updatee deschide, de asemenea, ușa pentru viitorul conținut planificat pentru toate serverele. Ne angajăm să am jocul și să ofere jucătorilor noștri cea mai bună experiență posibilă, iar această actualizare este un mare pas în această direcție .

intrebare pentru administratori......se mai aude ceva despre implementarea upgrade-ul Formelor de viata pe universurile vechi?? pentru ca termenele probabile anuntate pe mai multe forumuri au tot fost depasite, iar in ultima perioada nu se mai aude nimic despre asta...noi universuri apar cu acest upgrade, dar cele vechi au tot ramas la stadiul initial...si cum am mai citit pe alte forumuri si sunt de acord, nu vreau sa-mi fac un cont pe un univers nou pentru a o lua de zero doar pentru asta??!! se mai aude ceva??

Nu prea ai ce fuziune sa faci.Diferentele intre conturi pe unele servere fiind prea mare... sa nu mai zic de vechimea lor cand au fost deschise.Sansa mare fiind ca Fidis sa piarda 10x eco daca nu este target si sa fie deschis alt univers nou ca target de 8x eco.

in parte ai dreptate, dar acelasi lucru se intampla in toate comunitatile...am urmarit fuziunile de acolo si comentariile, iar concluziile sunt asemenea celor de aici......nu au fost ocolite decat universurile cele mai tinere, in rest toate au intrat in malaxor......asta e politica GF, noi suntem doar jucatori, vrem sa jucam, inseamna ca suntem de acord cu organizarea si planificarea.

P.S...nici eu nu am fost de acord si am scris atunci, cu fuziunea dintre un univers batran si lent, U1 si unul tanar si de viteza, Jupiter.ro si singura riposta personala a fost stergerea contului de pe U1, cont de top U1.

Salutare...pe 13 martie incep fuziunile in comunitatile engleze, maghiare si olandeze. Dupa o mica pauza, ma asteptam sa urmam si noi, dar vad ca mai asteptam.... si la aceasta serie de fuziuni, se vor crea universuri tinta.

Pana acum au fuzionat pe 17 ianuarie comunitatile americane si rusesti, pe 7 februarie cea turca, pe 15 februarie au urmat comunitatile din Brazilia, Cehia, Portugalia si Polonia, apoi pe 22 februarie, cele din Germania si Italia. Sa speram ca urmatorul anunt ne va include si pe noi. O zi buna tuturor.

bravos Motane, stiu ca a fost la caterinca informatiile despre fuziunea nucleara sau ruda ei apropiata, fisiunea nucleara, si stiu ca ai priceput intrebarea.....dar ce ma interesa pe mine(si altii) este faptul ca in alte comunitati au fost facute niste sondaje de opinie referitoare la fuziunea universurilor si cam ce ar dori jucatorii...cu privire la acest aspect cred ca nu ne poate raspunde nimeni....asteptam vestile de GF si vom fi pusi in fata faptului implinit si atunci, ca sa fiu in asentimentul Motanului, vom alege fisiunea sau fuziunea.

salutare lume.....GF a inceput cu 17 ianuarie o noua runda de fuziuni.....primii au fost americanii, apoi rusii si pe 7 februarie fuzioneaza universuri turcesti....cu alte cuvinte, vor fi fuziuni peste tot.

Mai marii nostrii stiu ceva in plus legat de universurile romanesti??? pentru ca la ultima fuziune doar cativa jucatori au fost multumiti, multe conturi fiind sterse sau bagate in vacanta din varii motive, dar avand legatura cu fuziunea.

• preluare de pe forumul englez referitor la Lifeforms...pentru cei care asteapta implementarea si pe universurile mai vechi.....

Salutare tuturor !

Miercuri , 1 februarie , vom aplica versiunea 9.1.2 pe universurile live.

Ca de obicei vom avea o întreținere în 2 faze :

- 10:00 CET vom aplica pe universurile OGame.org;

- 13:00 CET vom aplica în restul comunităților.

Jurnalul modificărilor : - S-au remediat mai multe inconsecvențe pe pagina de bonusuri pentru jucătorul cu forma de viață. - Sa rezolvat o problemă care ar putea împiedica trimiterea flotei pe o altă planetă. - Sa reparat Empire View care afișează valori greșite pentru energie. - Mai multe remedieri și au apărut în back-end.

---------------

Se pare că versiunea candidată 9.1.2- rc3 este câștigătoarea lansării live. Dacă se schimbă ceva sau provine din faza PTS, vă vom anunța.

• preluare de pe forumul englez referitor la Lifeforms...pentru cei care asteapta implementarea si pe universurile mai vechi.....
    • acum 20 de ore

Buna tuturor!

Suntem întrebați în fiecare zi despre când Lifeforms va fi activat pe serverele existente, dar, din păcate, nu există încă o dată.

Crearea unei experiențe bune atunci când activăm extensia Lifeforms este obiectivul nostru principal și înainte de a o face, vrem în continuare să abordăm unele probleme cu care ne confruntăm. Din păcate, nu avem o dată să vă oferim, dar predicția noastră este că nu se va întâmpla înainte de martie 2023 .

Sper că se va schimba și ceea ce întârzie va fi rezolvat mai devreme decât era de așteptat, iar în acest caz vei fi primul care știe.

Echipa ta OGame

ziua buna...fara suparare, dar parerea comunitatii romanesti prea putin conteaza...drept dovada, ultimele 2 universuri deschise aici, cu viteza mica sunt prea putin atractive....rasfoiesc destul de des si paginile altor comunitati(mai mari decat comunitatea noastra) pentru informatii si diverse si am observat pe mai toate ca acolo se modifica caracteristicile unor universuri destul de usor, cer cativa jucatori anumite modificari, se supun unui vot destul de rapid si apoi apar modificarile...se poate si la noi asa ceva????? de exemplu pe fidis, activarea capacitatii de stocare la probele de spionaj, ar fi un inceput;

referitor la intrebari, cred ca sunt in asentimentul majoritatii cand spun ca un univers de viteza cat mai mare este mai bun decat unul lent, si asa, pe viitor vor mai fi fuziuni si cele lente vor fuziona intre ele sau li se vor mari vitezele eco, dar punctajele jucatorilor de acolo vor fi un handicap. acum viteza maxima este de x10 eco, de ce nu ar putea aparea x20 sau mai mult si atunci merg si mai multe galaxii.