Posts by Mark Nemo

  intotdeauna au fost din acestia...daca nu ar fi ei, ogame ar fi disparut demult, dar referitor la noile implementari ce vor fi introduse cat de curand, nu stiu cat ar ajuta pe cei cu bani, dezvoltarea mai rapida decat a majoritatii jucatorilor, fiindca nu sunt avantaje foarte mari, dar vom vedea la timpul potrivit.

  eu nu am ajuns decat la deblocarea primului nivel...apoi am pus pe stergere contul..pierdeam timpul cu dezvoltarea lor.... am vrut sa vad ce-i cu ele...le voi astepta pe serverul meu de joc si voi vedea ce si cum...intradevar, unele cladiri vor dura mai mult dezvoltarea lor.....mai sunt multe de clarificat...sunt abia la inceput.

  Au spus ca s-au facut modificarile in urma mesajelor primite de la cei care au avut conturi pe bermuda si au vazut din plusurile si minusurile fiecarei categorii de forme de viata....stiu ca au redus cresterea la forme de viata in timp de 24 de ore in functie de viteza universului, se pune accent pe naniti si roboti in dezvoltarea unor cladiri, cercetarile la diferite categorii de forme de viata sa coste si sa dureze mai mult, etc....si pana se va implementa pe servere vor mai fi modificari.....apoi, pt fiecare jucator va fi la latitudinea lui daca dezvolta noile caracteristici sau nu.

  salutare comunitate...dupa multi ani(sigur peste 10 ani) de ogame neintrerupt, a venit momentul sa spun pa, jocului si motivele ar fi urmatoarele:

  -in primul rand, dezamagirea cu privire la deciziile GF referitoare la fuziuni...din cauza ultimelor doua fuziuni am fost sau sunt nevoit sa inchid conturi luate de la zero, aduse in top, pentru ca atunci sa apara fuziunea si conturi mult mai vechi si mult mai dezvoltate sa te dea la o parte, nemaiavand nicio sansa in a fi in top, doar un cont de turma, de duzina, conturi cu care eu nu sunt obisnuit...daca tot am pierdut timpul pe joc, apoi sa se si vada rezultatele .....nu sunt si nu am fost niciodata adeptul unui cont pe care sa intru din cand in cand, daca se poate sa mai fiu si curatat de atentii razboinici....am demonstrat ca in lipsa timpului(pt ca sunt destui care dorm pe taste) si nefiind fleeter sa urc un cont in top si fara vreo diferenta, toate conturile mele au fost in top incepand cu U1 si pana la acesta, ultimul Fidis, pe care ma vedeam inca 10 ani, dar fuziunea l-a dat peste cap;

  -in al doilea rand, nu ai cum sa concurezi cu jucatori care, poate numai asta fac(care poate nu mai au o viata sociala, de familie, etc.)...mai devreme sau mai tarziu ajungi reciclat de catre ei. Teoria mea de baza a fost ca punctele produse de mine sa ramana la mine, altfel degeaba joci, daca le dai, voit sau nu, la altii...si sunt destui care practica asta...<<nu conteaza cat pierd, eu sa fiu acolo>>...

  ...in concluzie, pentru ca am fost intrebat, nu s-a intamplat nimic rau in viata reala, doar ca am revizuit prioritatile.

  In concluzie, ar fi multe de spus pentru o perioada atat de lunga de activitate in ogame, dar pentru a nu supara pe nimeni nu spun decat ca mi-a facut placere sa activez langa colegi de alianta, pe care ii salut si cu aceasta ocazie, sa fie la fel cum au fost si pana acum, langa colegi de joc, multi dintre ei de treaba, seriosi si colegi de forum, toate bune tuturor.

  P.S. imi pare rau ca resursele si flotele mele nu au ajuns in reciclatoarele si transportoarele celui care se vrea a fi justitiarul universului(lui i se cuvine totul, daca te bagi peste el, porneste cu amenintari si apoi vezi rosu in fata ochilor, ii doresc ....ba nu ii doresc nimic) si orice s-ar spune pro sau contra celor scrise mai sus, nu voi mai da vreo replica. Va doresc sincer, tot ce imi doriti si voi!! LA REVEDERE.

  ati avut de ales intre 2 universuri, unul cu consum 100%, altul cu 50% (exact pe cerintele voastre). L-ati ales pe cel cu consum mai mare stiind ca aici vor fi mai multe tinte, v-ati asumat faptul ca deuteriul va fi o problema. Oricum, nu e de parca voi ati face FS si n-aveti cu ce :)) Mie viteza mi se pare ok cum este acum, daca vreau sa iau o gura de aer si ies pe terasa 10 minute, ma trezesc fara flota in caz ca-ti pui crucisatoarele in actiune :))


  Cei mici, momentan gasesc solutii pentru FS, problema e la voi ca trebuie sa mergeti la sigur pe atacuri, altfel va ustura deuteriul :d O reducere a consumului ar oferi doar sansa celor mari sa-si permita zboruri mai multe si implicit esecuri mai suportabile :doofy:


  Flota ta ruth, la ultimul atac postat pe forum are un consum de 1 mld (in jur de) deuteriu la un sistem distanta. Faptul ca ti s-ar injumatati, ar insemna ca iti poti permite 2 sanse de atac pe un top30 sa zicem. Cine e mai avantajat din asta?

  iti dau dreptate...au avut de ales intre doua universuri tinta...si fara suparare(pentru ca exista jucatori care nu sunt de acord cu cele spuse de mine), dar aceasta fuziune, ca si cea anterioara au fost realizate fara cap(dupa intelesul nostru)...ca si la fuziunea anterioara cand univers de viteza si mai tanar a fuzionat cu cel mai batran univers si a bagat instant in vacanta pe majoritatea de acolo, asa si aici...au dreptate cei care spun ca s-a albastrit universul fidis.....si sper sa nu fie asa, sa prevad eu, dar viitoarea fuziune(peste cativa ani) va avea ca rezultat disparitia ogame.ro, cum s-au dizolvat la actuala fuziune(pana acum) 3 sau 4 comunitati care au fost mutate pe org(.en)....majoritatea celor care isi vor pierde (inerent) flotele in perioada urmatoare vor pune conturile in vacanta pe termen nelimitat sau spre stergere...

  ...cat despre schimbarea caracteristicilor universului, eu nu doresc pentru ca oricum s-ar schimba va fi tot mai rau, asa cum a fost cu schimbarea consumului ce a venit cu fuziunea ca maciuca in cap...iar cine are nevoie de deuteriu sigur isi poate face rost pe materie la comerciant, asta cand nu are de unde.... stiu ca vor fi voci care vor spune~~ daca nu-ti convine de ce mai joci???~~~~, pentru ca am prins si vechea arhitectura a jocului si pentru ca mi-a placut, altfel nu as juca de atatia ani, pentru ca nu ma obliga nimeni...seara buna tuturor.

  s-a intamplat si la mine...pe fidis....a venit o flota acasa si a disparut, nu a mai ajuns la sol....dupa cateva minute a aparut inclusiv cu mesajul aditional...la fel cu un atac pentru o luna...l-am trimis, a ajuns si pauza....nu apare nici luna, nici campul de resturi si nici nu se intorc navele acasa.....probleme d-le, probleme,,,,sigur incearca stafful sa le rezolve.

  Mai citeste ziarul Marknemo si vezi ca al tau coleg este un mare pusher si tocmai ce a luat ban pentru push impreuna cu inca vreo 5-6-7- conturi....sa speram ca este permanent banul ( nici nu vad cum altfel sa fie avand in vedere ca acel cont a mai avut multe ban-uri in trecut).

  Dar poate ne spui si noua cine este/era ?!

  Daa, midfilder, mai citesc si gazeta de perete.......al meu coleg, cum zici tu, daca a facut push si se va dovedi ca asa este va plati si sunt de acord cu asta, dar din discutiile purtate cu el am inteles ca a facut ticket pentru ca nu este push.....vom vedea ce zic administratorii....cat despre identitatea lui, nu sunt in masura eu sa spun cine este...vrea sa spuna, o poate spune, ca nu are interdictie pe forum(cum am mai vazut scris pe aici), doar ca nu vrea sa posteze el si nu il condamn pentru asta......in concluzie, daca a venit in contradictie cu regulamentul jocului sa plateasca, pentru ca necunoasterea nu te absolva de vina....o seara buna.

  la rugamintea colegului meu postez urmatorul atac cu mesajul:

  "am pus strategia bine la punct, si l-am farmat pe 10 planete, profit: cateva md.

  R.U. "


  On 28-11-2021 --:--:--, the following fleets met in battle:  Attacker FoXkids [S G C]

  ________________________________________________


  Reaper 50.000

  _________________________________________


  Defender Ady [NoSkillz]

  ________________________________________________


  Large Cargo 5.999

  Solar Satellite 158.249

  Crawler 1.101

  Rocket Launcher 54.726

  Light Laser 20.527

  Heavy Laser 4.423

  Plasma Turret 1.104

  Small Shield Dome 1

  Large Shield Dome 1

  _________________________________________  After the battle ...


  Attacker FoXkids [S G C]

  ________________________________________________


  Reaper 49.947 ( -53 )

  _________________________________________


  Defender Ady [NoSkillz]

  ________________________________________________


  Destroyed!

  _________________________________________  The attacker has won the battle!


  The attacker captured:

  64.221.632 Metal, 17.834.173 Crystal and 24.371.089 Deuterium


  The attacker lost a total of 8.480.000 units.

  The defender lost a total of 802.645.500 units.

  At these space coordinates now float 25.620.600 metal and 214.565.400 crystal.

  The attacker captured a total of 106.426.894 units.


  The chance for a moon to be created from the debris was 20%.

  ________________________________________________


  Debris harvested by the attacker(s):

  25.620.600 Metal and 214.649.400 Crystal  Summary of profit/losses:


  Summary attackers(s)

  Metal: 85.337.232

  Crystal: 229.568.573

  Deuterium: 23.311.089

  The attacker(s) made a profit of 338.216.894 units.


  Summary defender(s)

  Metal: -324.458.132

  Crystal: -446.897.673

  Deuterium: -137.716.589

  The defender(s) lost a total of 909.072.394 units.  Powered by OGotcha CR Converter 4.3.2

  logic, cei mai multi vor veni pe fidis, care este mai de viteza decat xalynth....din cei care sunt in top putini vor alege xalynth, mai ales pentru mineri, iar fleeterii ii vor urma pe mineri, logic, nu???...dar multi au mai mult de doua conturi, acelea sigur se vor sterge, bloca sau vor deveni inactive.......daca va uitati in topurile rom. veti vedea ca sunt multe nick-uri ce se repeta...in concluzie, multi au asteptat fuziunea si acum putini o mai doresc..

  au aparut pe alte forumuri...redau, tradus anuntul in care este cuprinsa si comunitatea noastra:


  Dragi jucatori,

  urmatoarele fuziuni internationale sunt iminente pentru comunitatile .TR, .RO si .SE.

  Începe miercuri, 1 decembrie 2021 și se încheie miercuri, 8 decembrie 2021.

  .TR:

  1 grup:

  Exodus: Uriel_147, Cosmos_155, Dorado_156, Pasiphae_168, Quasar_169, Rosalind_170, Sombrero_171, Umbra_173, Volans, _174, Weywot_175, Xanthippe_176

  Ținte: Evren_1, Fidis_132, Himalia_160, Octans_167, Tucana_171


  .RO:

  1 grup:

  Exodus: Universe_1, Pegasus_116, Taurus_120, Ganimed_133, Yakini_125, Zagadra_126, Antares_127, Betelgeuse_128, Cygnus_129, Deimos_130, Eridanus_131, Hyperion_134

  Ținte: Fidis_132, Xalynth_124


  .SE:

  Dizolvarea și integrarea în comunitatea .UK

  Secțiunile forumului sunt arhivate și paginile de asistență specifice .SE sunt oprite.

  1 grup:

  Exodus: io_109, Leo_112, Mizar_113, Nekkar_114

  Ținte în Marea Britanie: Universe_1, Quantum_117, Vega_122, Bellatrix_154, Rosalind_170, Tucana_172

  a fost blocat linkul cu anuntul fuziunii in comunitatea noastra, motivul, vom fi anuntati.....dar vazandu-l si eu pot avea o parere legat de fuziunea anuntata...ca intotdeauna vor fi cativa bucurosi si multi nemultumiti.....fiindca toate universurile se vor muta pe doua fidis si xalynth, iar izar si japetus nu vor participa fiind cele mai tinere....toate vor ajunge universuri de viteza, iar cei cu multe puncte vor face si mai multe

  din nou, la rugamintea colegului, prezint un atac ce are urmatorul mesaj:

  <un atac din cele 9. data viitoare mai multa atentie.
  R.U.>


  On 23-11-2021 --:--:--, the following fleets met in battle:  Attacker Cocolino [S G C]

  ________________________________________________


  Battlecruiser 55.000

  Espionage Probe 1

  _________________________________________


  Defender Koko [JEDI]

  ________________________________________________


  Small Cargo 15.000

  Large Cargo 13.000

  Light Fighter 13.443

  Heavy Fighter 2.474

  Cruiser 1.506

  Battleship 376

  Colony Ship 1

  Recycler 1.853

  Espionage Probe 7.500

  Bomber 188

  Destroyer 546

  Deathstar 1

  Battlecruiser 836

  Reaper 264

  Pathfinder 591

  _________________________________________  After the battle ...


  Attacker Cocolino [S G C]

  ________________________________________________


  Battlecruiser 54.858 ( -142 )

  Espionage Probe 1 ( -0 )

  _________________________________________


  Defender Koko [JEDI]

  ________________________________________________


  Destroyed!

  _________________________________________  The attacker has won the battle!


  The attacker captured:

  25.371.825 Metal, 25.371.825 Crystal and 25.371.825 Deuterium


  The attacker lost a total of 12.070.000 units.

  The defender lost a total of 628.431.000 units.

  At these space coordinates now float 265.936.800 metal and 211.731.200 crystal.

  The attacker captured a total of 76.115.475 units.


  The chance for a moon to be created from the debris was 20%.

  The attacker(s) captured the debris.  Summary of profit/losses:


  Summary attackers(s)

  Metal: 287.048.625

  Crystal: 231.423.025

  Deuterium: 23.241.825

  The attacker(s) made a profit of 541.713.475 units.


  Summary defender(s)

  Metal: -353.532.825

  Crystal: -284.355.825

  Deuterium: -66.657.825

  The defender(s) lost a total of 704.546.475 units.  Powered by OGotcha CR Converter 4.3.2

  salutare comunitate...vorba lui MotanuD...cand se stie, se spune, asa ca acum cand am mai citit si eu pe aici, pe colea, vin cu urmatoarea informatie:

  Continuă cu fuziunile comunității .CZ și .NO:


  OGame.cz va avea patru grupe de fuziune.

  iar

  OGame.no va fi dizolvata si integrata în comunitatea .UK.


  ....pentru a linisti pe cei care nu mai credeau in fuziuni.

  postez la rugamintea colegului, cu un mesaj scurt si sec.........``supa de testoasa``  On 19-11-2021 --:--:--, the following fleets met in battle:  Attacker Cocolino [S G C]

  ________________________________________________


  Bomber 11.780

  Destroyer 12.517

  Reaper 128.530

  Battleship 345.890

  _________________________________________


  Defender Pulsar [NoSkillz]

  ________________________________________________


  Large Cargo 55.060

  Recycler 333

  Solar Satellite 5.687

  Crawler 1.267

  Rocket Launcher 1.095.716

  Light Laser 88.358

  Heavy Laser 21.021

  Gauss Cannon 10.875

  Ion Cannon 13.157

  Plasma Turret 2.994

  Small Shield Dome 1

  Large Shield Dome 1

  _________________________________________  After the battle ...


  Attacker Cocolino [S G C]

  ________________________________________________


  Bomber 11.646 ( -134 )

  Destroyer 12.511 ( -6 )

  Reaper 128.516 ( -14 )

  Battleship 340.639 ( -5.251 )

  _________________________________________


  Defender Pulsar [NoSkillz]

  ________________________________________________


  Destroyed!

  _________________________________________  The attacker has won the battle!


  The attacker captured:

  25.683.819 Metal, 1.185.942.212 Crystal and 150.181.005 Deuterium


  The attacker lost a total of 330.110.000 units.

  The defender lost a total of 4.120.553.500 units.

  At these space coordinates now float 348.461.401 metal and 257.670.601 crystal.

  The attacker captured a total of 1.361.807.036 units.


  The chance for a moon to be created from the debris was 20%.

  The attacker(s) captured the debris.  Summary of profit/losses:


  Summary attackers(s)

  Metal: 129.600.220

  Crystal: 1.360.427.813

  Deuterium: 147.801.005

  The attacker(s) made a profit of 1.637.829.038 units.


  Summary defender(s)

  Metal: -3.245.047.819

  Crystal: -1.970.785.212

  Deuterium: -266.527.505

  The defender(s) lost a total of 5.482.360.536 units.  Powered by OGotcha CR Converter 4.3.2