Posts by Mark Nemo

  eu personal nu am inteles nimic...daca este cineva care a inteles ce a vrut sa spuna calatorul, sa explice aici...toate bune in rest.

  salutare.....problema cu desfasurarea unei flote.....a ajuns la destinatie, dar se intoarce de unde a plecat, ca si cum ar fi pe comanda Transport...am verificat sa nu fie greseala de la mine , dar nu....flota se intoarce pe desfasurare inclusiv cu resurse asupra sa.....poate se rezolva.

  imi dau singur raspuns...preluare de pe forumul en......


  Atenție, tuturor jucătorilor OGame,

  suntem încântați să anunțăm lansarea versiunii OGame 10.0.0, care aduce o serie de beneficii semnificative jocului nostru iubit. Această versiune include modificări cruciale ale backend-ului care îmbunătățesc stabilitatea sistemului, rezultând un joc mai fluid și o experiență generală mai bună.

  Una dintre cele mai interesante caracteristici ale acestor actualizări este că ne permite să activam Lifeforms în runde de joc mai vechi. Acesta este un plus incredibil la joc și abia așteptăm ca jucătorii noștri să experimenteze acest lucru.

  Pe lângă noua caracteristică Lifeforms, am adus și câteva câteva mai mari la funcționalitatea de a trage rapidă. Focul rapid nu mai rulează într-o buclă nesfârșită și este mult mai rapid decât înainte. În timp ce această modificare poate avea un impact mic asupra simulărilor de luptă din instrumente externe, credem că beneficiile depășesc cu multe eventuale dezavantaje.

  Acest updatee deschide, de asemenea, ușa pentru viitorul conținut planificat pentru toate serverele. Ne angajăm să am jocul și să ofere jucătorilor noștri cea mai bună experiență posibilă, iar această actualizare este un mare pas în această direcție .
  intrebare pentru administratori......se mai aude ceva despre implementarea upgrade-ul Formelor de viata pe universurile vechi?? pentru ca termenele probabile anuntate pe mai multe forumuri au tot fost depasite, iar in ultima perioada nu se mai aude nimic despre asta...noi universuri apar cu acest upgrade, dar cele vechi au tot ramas la stadiul initial...si cum am mai citit pe alte forumuri si sunt de acord, nu vreau sa-mi fac un cont pe un univers nou pentru a o lua de zero doar pentru asta??!! se mai aude ceva??

  Nu prea ai ce fuziune sa faci.Diferentele intre conturi pe unele servere fiind prea mare... sa nu mai zic de vechimea lor cand au fost deschise.Sansa mare fiind ca Fidis sa piarda 10x eco daca nu este target si sa fie deschis alt univers nou ca target de 8x eco.

  in parte ai dreptate, dar acelasi lucru se intampla in toate comunitatile...am urmarit fuziunile de acolo si comentariile, iar concluziile sunt asemenea celor de aici......nu au fost ocolite decat universurile cele mai tinere, in rest toate au intrat in malaxor......asta e politica GF, noi suntem doar jucatori, vrem sa jucam, inseamna ca suntem de acord cu organizarea si planificarea.

  P.S...nici eu nu am fost de acord si am scris atunci, cu fuziunea dintre un univers batran si lent, U1 si unul tanar si de viteza, Jupiter.ro si singura riposta personala a fost stergerea contului de pe U1, cont de top U1.

  Salutare...pe 13 martie incep fuziunile in comunitatile engleze, maghiare si olandeze. Dupa o mica pauza, ma asteptam sa urmam si noi, dar vad ca mai asteptam.... si la aceasta serie de fuziuni, se vor crea universuri tinta.

  Pana acum au fuzionat pe 17 ianuarie comunitatile americane si rusesti, pe 7 februarie cea turca, pe 15 februarie au urmat comunitatile din Brazilia, Cehia, Portugalia si Polonia, apoi pe 22 februarie, cele din Germania si Italia. Sa speram ca urmatorul anunt ne va include si pe noi. O zi buna tuturor.

  bravos Motane, stiu ca a fost la caterinca informatiile despre fuziunea nucleara sau ruda ei apropiata, fisiunea nucleara, si stiu ca ai priceput intrebarea.....dar ce ma interesa pe mine(si altii) este faptul ca in alte comunitati au fost facute niste sondaje de opinie referitoare la fuziunea universurilor si cam ce ar dori jucatorii...cu privire la acest aspect cred ca nu ne poate raspunde nimeni....asteptam vestile de GF si vom fi pusi in fata faptului implinit si atunci, ca sa fiu in asentimentul Motanului, vom alege fisiunea sau fuziunea.

  salutare lume.....GF a inceput cu 17 ianuarie o noua runda de fuziuni.....primii au fost americanii, apoi rusii si pe 7 februarie fuzioneaza universuri turcesti....cu alte cuvinte, vor fi fuziuni peste tot.

  Mai marii nostrii stiu ceva in plus legat de universurile romanesti??? pentru ca la ultima fuziune doar cativa jucatori au fost multumiti, multe conturi fiind sterse sau bagate in vacanta din varii motive, dar avand legatura cu fuziunea.

  • preluare de pe forumul englez referitor la Lifeforms...pentru cei care asteapta implementarea si pe universurile mai vechi.....


  Salutare tuturor !


  Miercuri , 1 februarie , vom aplica versiunea 9.1.2 pe universurile live.


  Ca de obicei vom avea o întreținere în 2 faze :

  - 10:00 CET vom aplica pe universurile OGame.org;

  - 13:00 CET vom aplica în restul comunităților.

  Jurnalul modificărilor : - S-au remediat mai multe inconsecvențe pe pagina de bonusuri pentru jucătorul cu forma de viață. - Sa rezolvat o problemă care ar putea împiedica trimiterea flotei pe o altă planetă. - Sa reparat Empire View care afișează valori greșite pentru energie. - Mai multe remedieri și au apărut în back-end.

  ---------------

  Se pare că versiunea candidată 9.1.2- rc3 este câștigătoarea lansării live. Dacă se schimbă ceva sau provine din faza PTS, vă vom anunța.


  • preluare de pe forumul englez referitor la Lifeforms...pentru cei care asteapta implementarea si pe universurile mai vechi.....
  • acum 20 de ore

  Buna tuturor!


  Suntem întrebați în fiecare zi despre când Lifeforms va fi activat pe serverele existente, dar, din păcate, nu există încă o dată.


  Crearea unei experiențe bune atunci când activăm extensia Lifeforms este obiectivul nostru principal și înainte de a o face, vrem în continuare să abordăm unele probleme cu care ne confruntăm. Din păcate, nu avem o dată să vă oferim, dar predicția noastră este că nu se va întâmpla înainte de martie 2023 .


  Sper că se va schimba și ceea ce întârzie va fi rezolvat mai devreme decât era de așteptat, iar în acest caz vei fi primul care știe.


  Echipa ta OGame

  ziua buna...fara suparare, dar parerea comunitatii romanesti prea putin conteaza...drept dovada, ultimele 2 universuri deschise aici, cu viteza mica sunt prea putin atractive....rasfoiesc destul de des si paginile altor comunitati(mai mari decat comunitatea noastra) pentru informatii si diverse si am observat pe mai toate ca acolo se modifica caracteristicile unor universuri destul de usor, cer cativa jucatori anumite modificari, se supun unui vot destul de rapid si apoi apar modificarile...se poate si la noi asa ceva????? de exemplu pe fidis, activarea capacitatii de stocare la probele de spionaj, ar fi un inceput;

  referitor la intrebari, cred ca sunt in asentimentul majoritatii cand spun ca un univers de viteza cat mai mare este mai bun decat unul lent, si asa, pe viitor vor mai fi fuziuni si cele lente vor fuziona intre ele sau li se vor mari vitezele eco, dar punctajele jucatorilor de acolo vor fi un handicap. acum viteza maxima este de x10 eco, de ce nu ar putea aparea x20 sau mai mult si atunci merg si mai multe galaxii.

  sal......de acord cu intrebarea lui don_crys....care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru ca un cont sa poata fi mutat de pe un server cimitir pe un server live unde doreste utilizatorul contului???

  P.S. contul aparut pe fidis, ce are si economie dezvoltata si flota a fost o zi on, si apoi a intrat in vacanta, poate pana se obisnuieste cu serverul romanesc.

  administratorii de pe org au anuntat in urma cu circa 23 de ore ca pana la sfarsitul anului se va incerca implementarea Formelor de viata pe toate universurile active.....se mai lucreaza la rezolvarea unor probleme de functionalitate.

  Felicitari atacatorului, un cumul de factori l-au ajutat sa-mi reduca spre zero flota....nu am nicio justificare, stiam cand imi ajung navele la sol, m-am luat cu treaba crezand ca termin repede si nu a fost asa, iar rezultatul este cel de mai sus...chiar daca am intrat la cateva minute dupa atac, nu am mai reusit sa prind nici macar ceva din resturi....asta e, jocul merge mai departe, inca o data, bravos Eragon pentru noroc!!