Comandanti,
Inginerii noștri au descoperit o mică „eroare de sistem” - și de data aceasta ai voie oficial să profiți de ea!
În timpul Exploitului de Depozitare vei avea acces, exclusiv în aplicația mobilă OGame, la pachete de resurse care pot fi activate dincolo de capacitatea ta normală de stocare.
Avantajele? Mă bucur că ai întrebat!
- Fără pierderi. Toate resursele sunt stocate, chiar și peste limită.
- Eficiență maximă. Folosește întreaga producție zilnică fără restricții de capacitate.
- Mega-proiecte fără întârziere. Adună instant resursele de care ai nevoie pentru construcții, cercetare sau construirea flotei.
Cum să faci asta? Te-am acoperit, Comandante - ascultă-mă:
- Asigură-te că ai obiectele în inventar - nu ai nevoie de spațiu de stocare gratuit - și apoi activează câte vrei.
- Vrei să repeți procesul? Nicio problemă! Cu acest eveniment, nu există limită la câte pachete poți deschide - doar la câte poți cumpăra.
- Atenție: exploit-ul are în continuare limite. Opțiunea de a cumpăra/activa este limitată la un obiect pe rând, iar limita de achiziție a obiectelor (per tranzacție) este 100.
Oh, și încă un lucru...
Să păstrăm asta între noi, Comandant. Nu te da mare în chat - inginerii ar putea să „repare” chestia mai repede decât poți spune Tritium. Fără săzâ, prietene spațial.
Fii atent la bannerul suplimentar din magazin și la nota de pe descrierea articolului pentru a confirma că Exploitul de Stocare este activ, astfel încât să poți activa resurse dincolo de capacitatea ta de stocare.
Lansați aplicația, folosiți exploit-ul (de data aceasta complet legal) și împingeți infrastructura la limită - și dincolo de ea.
Echipa OGame Mobile
Cu cele mai bune gânduri,