Chiar nu se poate face nimic cu reclamele alea care iti fac jocul imposibil in versiunea pt mobil? E chiar jenant, nu poti face nimic cu reclama aia in mijloc...chiar nu puteti sa o puneti intr-o parte sa nu te incurce la joc? Eu inteleg ca incercati sa va faceti reclama...dar asa doar goniti jucatorii, nu-i atageti...tocmai am pus conturile pe sters...daca nu se remediaza curand...adio si un praz verde va urez!![]()
Posts by Hellboy69
-
-
In ce conditii se sterg conturile de joc?
Ma rog, in ce conditii extra, in afara de cele din regulamentul jocului, care au fost respectate si totusi m-am trezit cu contul de pe Pegassus sters..?
Intradevar nu mai intrasem de mult timp pe joc, multe luni, dar aveam materie cumparata pe cont si nu era prima data cand nu mai intrasem cu lunile...
Contul ala a fost rank 1 mult timp pe Pegassus innainte de fuziunea care l-a ruinat, am investit mult timp si multi bani in el, nu conteaza ca a stat poate ani in vacanta, era al meu si faceam ce voiam cu el! Imi explica cineva de ce s-a sters?

-
Cont cedat! Se poate inchide, multumesc.
-
Salutare. Ofer cont pe univ. susmentionat, contul este rank22, 16 la economie, miner pur cu aparare buna, 7planete deocamdata.
As dori sa-l ia cineva care sa-l joace pe bune, nu sa devina cont de ms/suport...desi in scopul asta l-am facut initial
-
Ce te deranjeaza pe tine ca au si cei din universurile tinta cate 2 relocari...iar tu ai decat 3...ca au fost 5 dar voiai 8...ba de unde rasariti bah cu logica asta??? Cu ce te deranjeaza mah ca te-ai mutat 1-2-3 pozitii mai sus sau mai jos in acelasi sistem ca in universul de unde vi si ai primit si relocare gratis..?
E exact aceeasi chestie pt cei din universurile exod ca si pt cei din universurile tinta, pozitia strategica in functie de adversari/aliati am pierdut-o toti, tu de ce sa ai mah 8 relocari si aia din universurile tinta deloc? Te deranjeaza, auzi! V-ati facut repede conturi pe universurile tinta imediat ce s-a anuntat fuziunea si apoi va plangeti ca aveti probleme...jalnici! Si chestia aia cu vitezele...mai bine taceai si iti vedeai de bautura! Nu ne intereseaza parerea ta! -
Cei din universurile target sa plateasca relocari daca vor sa se mute aproape/departe de adversarii nou veniti, ca deh...asta e ideea jocului, sa se incaseze...
Sau sa adune inca 3-4 ani resurse sa cerceteze cateva nivele la astrofizica sa mai poata pune cateva planete in pozitii strategice
Pareri pro si contra sunt si o sa fie la nesfarsit, nu se poate multumii toata lumea, toata politica jocului e gandita in a aduce bani la "buget" in fond si la urma urmei.
Sunt totusi si parti bune in fuziunea asta, deci...o asteptam!
-
Am asteptat cu toti fuziunea asta...credeam ca va anima putin jocul...si ca se va face cat de cat echitabil pt toata lumea si...cu cap!
Din punctul meu de vedere(parere strict personala, banuiesc ca avem dreptul fiecare sa o dam)...Din locul 1 pe Pegasus, la diferenta de 10kk puncte fata de locul 2...o sa ajung undeva pe 14-15, primele locuri avand deja mai mult de dublul punctelor mele(pana la fuziune distanta se va amplifica, avand in vedere caracteristicile celorlalte universuri)...ok, cu asta sa zicem ca nu am nici o problema, se poate recupera in timp.
Trecand insa de la 1x viteza flotei, fara ACS, la 5x cu ACS...in stadiul asta avansat al universului(motoare mari), adica mergi la baie fara sa ridici flota si cand te intorci esti spart...nu va face altceva decat sa injumatateasca numarul jucatorilor in nici 2 saptamani...iar in maxim o luna raman la fel 10-15 jucatori activi pe univers.
Cine a hotarat caracteristicile astea...l-a ce oare s-o fi gandit??? -
- Ati anuntat ca azi comerciantul costa 2000 materie, incepand cu ora serverului 0:00...ei bine costa 3500, la fel ca deobicei! Tocmai am chemat un comerciant(ora server 0:40) si mi-a fost consumata 3500 materie(chiar 3500 materie scrie cand il chemi...credeam totusi ca imi ia 2000 cum a fost anuntat) Nu e vorba de 1500 materie sustrasa, nu inseamna nimic...dar totusi e aiurea...daca aveam in total doar 3500 materie pe cont, voiam sa folosesc doar 2000 sa imi ramana ceva ca(ipotetic) plec in vacanta 2 luni si nu vreau sa mi se stearga contul...ce??
-
Slutare! As dori eu contul daca mai este disponibil...si daca ai incredere sa mi-l lasi

-
Eu joc numai de pe telefon
nu merge nicicum...am incercat de zeci de ori de pe ambele telefoane 
-
Nu pot sa ma conectez pe cont pe univ. Pegasus, am solicitat si parola noua...nu merge nici asa...la nesfarsit nume utilizator sau parola incorecta
am crezut ca poate oi fi fost banat cumva din greseala...dar nici lista banatilor pt. Pegasus nu o gasesc niciunde...de ce nu exista alaturi de listele celorlalte universuri? Aiurea...ce fac in situatia asta? Ma las iar de ogame? 
-
S-a rezolvat, era problema doar la mesajele de spionaj, datorita faptului ca am am spionat pe cineva in timpul actualizarii punctelor, devenind verde in timp ce probele erau deja pe drum(concluzia mea, eronata probabil). Am ster toate mesajele si lucrurile au revenit la normal apoi.
-
De aproximativ jumate de ora nu pot accesa mesajele, nu pot citi rapoartele de spionaj...nimic practic. E vb de pegassus, daca trebuia specificat, sper ca nu toate serverele au aceeasi problema

-
)