Posts by Das
-
-
Mult succes, Mao. Pe tine te stiu tare demult, am avut ocazia sa jucam impreuna acest joc inca de la deschidere. Mai devreme sau mai tarziu, acest moment de despartire vine si el.
Celorlalti la fel bafta, o sa aveti timp destul sa va vedeti de viata acum.
-
Îmi dai mesaj și-ți arăt ce am
Nu cred ca ma miri cu ceva... Ceea ce ai tu acum, eu aveam prin 2008. Te las sa mai cresti putin si mai discutam peste cativa ani :]] Succese.
-
Gusty, mai ai flote prin .ro, noob?)
Vad ca se mai misca p-aici avioanele, bucura ochiul!
-
In sfarsit vad si eu ceva interesant pe forum, felicitari atacatorilor!
Bibas, unde calca piciorul tau, nu mai creste iarba dupa aia)) Sper totusi sa gresesc de data asta si se apuca rechinul sa refaca flota, chiar vreau sa vad care din voi pica primul)
Eu defapt intuiam ca vine un hit mare pe .ro, inca de cand ai gresit circulara pe .org)
Ce sa zic, frumoase flote au participat, bravo tuturor ca mai aveti puteri si dorinta de a juca jocul.
Sharky, nu ne-am intersectat noi in trecut, dar stiu din auzite ca ai tupeu mare, timp si rabdare, iti doresc refacere rapida. -
@Gusty
Tu daca nu pierzi vre-o flota pe fiecare univers, nu esti adevaratul Gusty. Personal eu nici nu ma indoiam ca nu vei fi acolo
Succese tuturor

-
-
-
-
S-a reparat, parca.
Daca mai intampinati probleme, va rog sa ne comunicati! -
Luni, 05 decembrie, va fi mutat si universul Rigel.
Nimic deosebit, o mica deconectare de la joc.Echipa OGame.Ro
-
Vineri, 02 decembrie, va fi mutat universul Quantum.
Nimic deosebit, o mica deconectare de la joc.Echipa OGame.Ro
-
Pnt informatii generale: Nu e nevoie sa astepti un fondator daca vrei sa iesi/intri intr-o alianta, gasesti pe cineva care are drepturi de administrator cu votul la "proceseaza aplicatiile" si rezolvi cu el.
Referitor la problema care o ai, te rog sa ma gasesti pe IRC sau totusi te invit sa faci un ticket, pnt ca s-ar putea sa avem nevoie de screenuri detaliate si altele si n-ar fi ok sa facem publica informatia.
-
Poti sa ne dai alte info care ne-ar ajuta sa gasim problema: univers, alianta, nume in joc, etc.
Daca deschideai un ticket din start, primeai deja demult un raspuns... -
-
Nu s-ar putea implementa o opțiune prin care jucătorul sa fie înștiințat cu 1 săptămână înainte de ștergere?
Nu.
-
Bafta Citro, cu siguranta ne mai citim pe board...
-
Voi, cei nascuti prin `80-90, de ce nu mergeti cu masini gen "dacia 1300" sau altele de acest tip? Sunt de pe vremea cam de cand ati luat permisul de conducere. De ce preferati masini noi din 2014 in sus?
Va spun eu de ce: pnt ca nimeni nu mai produce masini din alea vechi, n-are rost. Si daca le produc, le upgradeaza la nivel de sec 21.
E complet aiurea sa discutam despre ogame-ul ala vechi si asta care e acum, pnt ca niciodata nu va mai fi cum a fost candva. Acum jocul merge mult mai bine, mai rapid, functii mai bune, desing mai frumos, etc. Poate careva schimbari nu-i satisfac pe unii, dar pe toti n-ai cum sa-i imblanzesti.
Seful meu mereu zice: "Decat ai cauta 100 de motive sa-ti aduci o scuza, mai bine cauti doar 2, dar pnt ati imbunatati serviciile.
Voi de ce nu veniti cu idei ce anume ati vrea sa se schimbe? Nu v-ati intrebat niciodata de ce in update-uri figureaza expresia "Feature Request" ?
Pnt ca sunt unii care vor schimbari, propun idei, aduc variante si unele din ele sunt acceptate si implimentate in noua versiune.
Daca nu va place ceva, de ce nu propuneti o alternativa? Cine stie, poate visele devin realitate candva.
Decat sa veniti cu expresii "serverul moare in 1 an", "serverul e facut sa moara" etc, mai bine nici nu deschideti board-ul si cautati-va de treaba. Sa-ti faci cont ca peste o saptamana sa-l abandonezi de dragul unui post pe forum ca sa "ingropi" comunitatea .ro? Pff...
Lasati cei 300 care si-au facut conturi sa joace linistit. Serverul are 2 zile, sunt sigur ca se mai aduna si altii.
Nu exista topic cu server nou unde sa nu vad aberatii despre "OGame"-ul in sine, despre cum moare ogame in x ani etc.
Va rog sa iesiti din epoca de piatra si sa tratati jocul ca atare. -
Acum e ok? Punctele au aparut?
-
Putem sa admitem ca e ceva la mijloc daca au anulat si evenimentul cu cercetari, dar daca au fost punctate punctele la capitolul cercetari, trebuie sa fie si la general, ai incercat un refresh sa dai?
Orice ar fi, cred ca e ok acum.