Posts by sirdanyel
-
-
-
-
As putea fi invidios pe talentul lui Ruthless Killer sau pe ambitia lui Devilutz, dar in cazul de fata nu e vorba de vreun fel de invidie. Don_Crys, il spionam frecvent, cam tot timpul am stiut ce flota are si cate resurse are stranse. Admit faptul ca se pot masca vreo 10 miliarde in mine si tehnologii, dar restul ??
Cresterea lui de 50 de miliarde coincide exact cu disparitia flotei de pe contul Spartacus (care avea vreo 40 de miliarde). Disparitie care s-a facut prin piata, probabil. O sa aplic metoda indicata de Devilutz sa pot tine pasul si sa imi pastrez integritatea morala in acelasi timp.
-
As ruga un jucator cu experienta sa ma invete cum sa cresc 50 de milioane de puncte (echivalentul a 50 miliarde de resurse) intr-o luna. Conditii: fara sa atac pe nimeni, fara sa farmez deloc si fara sa am resurse stranse dinainte!!!
Ceva de genul:
-
-
Woow, cifrele sunt fabuloase, Ruth este incantator ca de obicei. Felicitari!
Unbreakable merita apreciat pentru incapatanare, perseverenta si optimism.
Ar fi o mare observatie de facut. Unbreakable avea un singur adversar pe tot universul. Punctele de flota sunt destul de apropiate. Ruthles avea un 25% in plus. Ruthles e pe atac (fara ripi, transportoare, recuri etc.), unbreakable pe aparare (cu ripi, transportoare, recuri etc). Cum mama naibii sa iei bataie, nu pot intelege! Adica trebuia sa faci flota fix impotriva flotei lui Ruth.
Glotr pentru spectacol.
-
Un coleg neobosit :))))
Felicitari!
-
Felicitari colegu'!
La ce flota are, Galezu nu are nevoie de glotr.
-
Salut. Sinnerman a facut ticket in care a aratat "propunerea" lui Ripper. Nu am voie sa discut despre tickete sau banuri pe forumuri. Avem printscreen cu propunerea lui Ripper, ne dam seama din clasamente ca la o zi a fost spart de Galezu si mai stim ca le-a fost jena sa posteze hitul de 5 miliarde damage!
In rest, nu e o problema, prin hituri ca acesta, recuperam treptat. Noi sa fim sanatosi!
-
Sincer, nu prea vroiam sa postez ca e prea mica lovitura. De exemplu, acum o saptamana, ei au dat una din cele mai mari lovituri din univers si nici nu au postat. E vorba de contul Ripper, aflat in vmode de un an de zile. A iesit din vmode, m-a intrebat daca vreau sa il sparg, am refuzat ca era ilegal. Sinnerman a refuzat si el magaria. L-a spart "partea buna". Ce sa zic, ca suntem in sarbatori; poate "Dumnezeu sa-i ierte" . De fapt, nu prea merge ca sunt mai ateu :)))
-
O mica impunsatura pe resursa nevegheata. glotr
On 19-04-2020 --:--:--, the following fleets met in battle:
Attacker sirdanyel [Mayhem]
Heavy Fighter 89
Espionage Probe 15
Destroyer 8
Reaper 6
Pathfinder 6
Rocket Launcher 16.807
Small Shield Dome 1
Battlecruiser 7.972 ( -28 )
The attacker lost a total of 2.380.000 units.
The defender lost a total of 240.173.000 units.
At these space coordinates now float 73.209.500 metal and 72.538.200 crystal.
The attacker captured a total of 4.593 units.
The chance for a moon to be created from the debris was 20%.
The attacker(s) captured the debris.
Summary of profit/losses:
Summary attackers(s)
Metal: 72.369.500
Crystal: 71.422.793
Deuterium: -420.000
The attacker(s) made a profit of 143.372.293 units.
Summary defender(s)
Metal: -137.369.000
Crystal: -102.520.593
Deuterium: -288.000
The defender(s) lost a total of 240.177.593 units.
-
MarkNemo, la intrebarea ta, cam toti vom da raspunsuri mai personale. Unii sunt mai afectati, unii mai putin. Eu sunt din categoria celor mai putin afectati. Sigur, mi-e dor de un club, de un iesit la cafele sau gratar, dar m-am reorientat rapid. Sunt ca in bancul ala, am descoperit ca e o tipa blonda care vine seara in casa. Cica suntem casatoriti si avem si doi copii. Pare o tipa de treaba :)))
-
Ce profit frumos!! Felicitari Sinnerman!!
Glotr Kim! e bine sa joci independent in perioada asta, conturile mici pica primele.
-
-
-
-
Rog un moderator sa ii faca testul antidoping lui Sinnerman! Omul are prea multa energie si poate ne cotamineaza letargia noastra de toate zilele.
Glotr Esso!
-
-