Posts by Tizu

  Lipsa de timp si mai ales lipsa de dorinta de a mai juca ma fac sa ma lipsesc de ogame, also si frica de a deveni ferma, nu ca nu as fi devenit deja :D
  Loc 7 miner 100/1000 11 planete , cercetari varza, mine jumatate rasfirate jumatate compactate, 240 campuri in medie, as dori cineva care are dorinta sa il dezvolte in continuare nu doar o aventura.

  Uite o sugestie demna de luat in considerare de gameforge: ar putea copia modelul unui anumit joc browser facut de bulgari, viteza x1, 4 si 10. aceste servere se reseteaza: x 1 odata pe an parca x 4 la 6 luni si x 10 la 1 luna. locul 1 2 3 primesc ca premiu materie, care o pot investi in urmatoarea runda, de asemenea se dau premii si pentru aliante, armate distruse puncte economie , aka pentru fiecare categorie fleeter sau miner.
  Bine bine primesti materie daca esti fruntas, nu ar insemna asta ca ai fi mereu fruntas cu materia castigata? Ca sa fi pe primul o sa trebuiasca sa investesti o droaie.
  Iar stiind ca serverul se va reseta lumea va fi mult mai deschisa la flote mult mai indrazneata in a face miscari riscante.

  Pai altfel cel putin OW avem destui, cu wow eram pe hiatus, tot asa lipsa de prieteni, cand au inceput colegii de langa biroul meu sa joace din nou, cu un sacrificiu am trecut caracterul de la hoarda la alianta si pe un nou server si voila am prins gustul wow din nou, fiind echipa de game testeri sunt multe grupuri, iar cel mai mare e chiar pe proiectul nostru, dupa 8 ore de jucat Rainbow mai baga inca 3 4 ore ope live aia inseaman dedicatie pentru un joc :))

  Well am la munca echipa intreraga si de wow si OW la OW am jucat foarte mult lvl 655 la wow exp m-am apucat si continuii caci imi place ma atrage lore-ul wow

  TheFirstMellhanur - nu ai jucat fleeter atat cat trebuia, lipsa deuteriului e o eterna problema pentru fleteri, orice negare a acestui lucru dovedeste faptul ca nu ai jucat fleeter cu adevarat.
  Pe universurile de viteza sa joci cu uzine nu renteaza, deja majoritatea nu cresc uzinele peste 20, nu isi au rostul satelitul e la putere, se reface repede si poate fi aparat cu usurinta. O sa observi ca de la 17 kk puncte o sa incepi sa duci lipsa de campuri, nu sta nimeni sa caute planete de peste 220 campuri, iar terraformer-ul mai mult de 5 nu cred ca mai renteaza, atunci scoti campuri de unde stii ca poti inlocuii respectiv darami uzina si faci sateliti.
  Sa faci planete pe sloturile 15-13 , iar nu aduce un mare plus campuri putine = mine mai mici in universuri batrane (Nu incerca sa combati argumentul). La un calcul facut, daca nu ma insel de MotanuD, renteaza mai bine o planeta slot 8-9-7 decat una 15-14-13.
  Ca iti da cineva la sateliti te poate farma bine si frumos si fara sa ai sateliti, insa rar am vazut farmuri la sateliti cand ai o aparare cat de cat decenta. Si folosesti cum iti place tie sa o numesti Diplomatia.

  manda, asta este propunerea mea= ori supraveghezi, ori joci. dar nu amandoua in acelasi timp @@@


  Ironia face ca ti se cere sa joci pe un univers ca sa fi in legatura cu noutatile jocului si sa ai o legatura de jucator cu ceilalti participanti, nu stiu daca se aplica pe comunitatea ro dar pe org stiam ca trebuia indeplinita conditia asta de a juca pe un univers. Iar daca parerea ta s-ar aplica ar ramane doar 2 maxim 3 oameni sa modereze jocul si forumul. ceea ce ceri tu a mai fost discutat, daca vrei operatori fara sa joace atunci gf ar trebuii sa plateasca ceea ce nu va face.


  Off: Omu` vrea sa fie sigur ca primeste acel iPad. LoL :crazy: Pe EN se baga cei mai multi bani, pe DE si FR nu sunt buzunarele atat de groase :)))


  On: Ar fi fost mai interesant serverul daca nu ar fi existat posibilitatea de a cumpara MI. Si asa ar fi fost concurenta mai mare, atunci putandu-se vedea clar ca banu` nu mai face diferenta intre jucatori :)


  O sa fie ca orice alt univers cei de pe locurile fruntase or sa fie cei cu bani, acum e problema: bagi bani sa fi pe 1 si sa iei premiul? sau mai bine te duci si-l cumperi direct ? as tinde sa bag in ogame am si satisfactia de a fi pe 1 :lol:

  1.268RIPi in 3 oameni...+testoasa doborata+profit.Felicitari.
  In curand cade XMS.
  RU aparator...dar la flota.


  Depimde ce intelegi prin curand daca xms nu a mai adaugat nimic la apararea actuala as zice ca inca pe atat numarul RIP-ilor cel putin asta fara sa luam in calcul cercetarile si faptul ca poate a mai adaugat la aparare, asta daca vor profit daca nu, ar putea sa-l toace de pe acum.
  ru aparator