Posts by BigBrain

ma asteptam ca cineva sa ma contrazica sa pot detalia, problema este ca nu stiu de unde sa incep si sa fie cat mai scurt

1) in momentul actual este un model al jocului, poti sa incepi pe orice univers mai devreme sau mai tarziu pe Xalynth vei ajunge, asta daca nu doresti pe Uriel, asa ca de ce sa nu ai parte de toate bonusurile din prima

Oare esti acel vyx din 2010?

ma bucura sa imi vad numele si nu e cu injuraturi!

eu contrazic totul din acest topic, chiar nu vad nici o problema la administratie, probabil daca se baneaza acei 5-10 jucatori care arunca cu vorbe aiurea lumea nu ar mai citii ca aceata comunitate este moarta.

dacat in loc sa fie deschis al 100000xxxx thread cu demisia, preferabil ar fii discutii despre retentie a jucatorilor, ce putem face "diferit" pentru comunitate ,oare care ar fi fost directia acestui joc?

mentionez din nou, marketing-ul este agresiv pentru intreaga platforma gameforge inclusiv ogame.

PS: resurse gratis pe Xalynth cine doreste, avem un numar destul de mare de jucatori pe acest univers

PS2: avem jucatori care au depasit 1 mld puncte f2p :)

Gameforge face reclama agresiva acestui joc pana cedezi(ani de zile am fost bombardat cu reclame zilnice), cum sunt eu in cazul de fata.

Comunitatile de gaming schimba jocurile ca pe sosete, foarte greu sa mai faci ceva in aceasta privinta, playerii vin si pleaca.

Cel mai bine este sa alegi un univers care ti se potriveste cu timpul pe care doresti sa il dedici acestui joc.

Din experienta pe Xalynth am mai multe situatii cu jucatorii pe care i-am ajutat in ultimul an dar au plecat:

1) jucatori vechi adusi dar nu mai au tragere de inima dupa atatia ani

2) jucatori vechi care joaca pe mai multe universuri, viteza navelor este asa mare incat sa iti petreci timpul pe 2-3 universuri este prea obositor

3) conturi suport pentru jucatorii care nu au standarde si ataca pentru o mana de resurse

Toti suntem sau am fost candva ogameri, dar anii au zburat, cine a ramas prefera in mare parte jocul pasiv a muncii depuse in ultimii ani.

Si eu astept acea pasivitate, inca unpic :)

Sa nu uitati cand in 2009+, universurile erau deschise la 6 luni+ distanta si iar stilul iti permitea lejer 2-3 universuri sa fi activ.

Cand Ripul face 1 ora jumate sa iti sparga luna iar navele rapide 2-3 minute cu siguranta nu multi jucatori vechi doresc sa se intoarca daramite sa fie activi pe 2-3 universuri.

PS: cum ogame nu este jocul principal, am facut un canal de ghiduri pe youtube-postari saptamanale cu un gameplay passiv-ghiduri-shorts la MMORPG-ul pe care il joc de 5 ani..., in nici 2 luni am peste 10k vizualizari cu o comunitate destul de mare reintoarsa in joc pe langa faptul ca primesc destul de multe mesaje in discord.

Situatia jocului respectiv - comunitatea overall este mica dar cu o mostenire in spate de 15 ani, ceea ce inseamna o comunitate destul de mare.

Poate ca si in cazul meu, daca aveti idei le puteti pune in practica si pentru ogame pe youtube.

De cele mai multe ori, jucătorii nu înțeleg exact ce încerci să transmiți prin jocul tău sau poate pur și simplu nu vor să urmeze direcția pe care o propui. Important este să găsești acei jucători care, pe termen lung, își doresc să exploreze și să descopere singuri anumite aspecte ale jocului. Atunci îi poți felicita atât pe ei, cât și pe tine – pentru că ai contribuit la creșterea comunității.

Din experiența mea de peste 20 de ani în gaming, cel mai important lucru este să tratezi jocurile ca pe un hobby, nu ca pe o obsesie. Fii integru, joacă pentru plăcerea ta și nu accepta compromisuri care îți scad valoarea – inclusiv atunci când cineva îți spune că „prețul este negociabil”.

alianta oldies este inca deschisa chiar si activa

ca si beneficii, moonshot-uri pe gratis iar daca sunteti la inceput de drum chiar si resurse

mi-am facut cont pe univers si am luat datele de acolo, updatat

haidem toti pe xalynth sa aiba baietii din top pe cine face fs!!!

am avut discutii cu persoanele de pe xalynth, majoritatea au standarde, este de bine :)

Salutare,

Mai jos regasiti diferenta intre caracteristici pentru universurile tinta

Recomandarea mea este sa discutati aici referitor la acest topic

Eu cand vad procentele as recomanda Xalynth :D

Caracteristici | Xalynth | Uriel

:--|:--|:--

System of Luptă al Alianței | Activat | Activat

Bonus de Materie Întunecată | 25,000 | 8,000

Structură defensivă în campul de ramasite | +0% | +70%

Nave distruse în câmpul de rămășițe | +30% | +70%

Deuteriu în câmpul de rămășițe | Da | Da

Consum deuteriu flotă redus | 50% | 50%

Capacitate echipament | x3 | x6

Viteză flotă pacifistă | x3 | x6

Viteză flotă agresivă | x3 | x6

Sisteme goale | Ignorate | Ignorate

Sisteme inactive | Ignorate | Ignorate

Număr galaxii | 5 | 5

Bonus câmpuri planetare | 30 | urmează 30

Viteză economie | x10 | x8

Viteză cercetare | x20 | x16

Sigur colegul de alianta este si el invizibil astfel are abilitatea de a comunica cu fantomele din gaurile negre si sa bage in buzunar si ceva resurse.

Odata pierdute navele... ele sunt sterse nu se mai recupereaza nimic de pe urma lor.Iti recomand sa te limitezi la transportuare mari si 1 pf (si un dessy sau reaper daca vrei sa iti bati capul cu ce gasesti in expeditie desi suma navelor/resurselor din expeditie e la fel si cu sau fara reaper/dessy).

tot am vazut ca recolteaza multe resurse ca si camp de ramasite si nu inteleg cum le gaseste :))

referitor la lifeform am mers pe kaelesh doar cercetarile de resurse si nave, restul am ales doar boost la productia de resurse.

momentan fac doar ceva teste pe o singura planeta sa vad cate resurse am nevoie sa deblochez t3 la cercetari, la nivelul meu inca nu vad motivul sa blochez resurse sa deschid toate cercetarile de t3

din ce am inteles de la un coleg de alianta, in momentul in care prinzi o gaura neagra se genereaza camp de ramasite dar este invizibil pentru tine, alt coleg il vede si il poate recolta

Salutare,

redeschid acest topic cu o intrebare si anume, face cineva expeditii doar cu pathfinder (gen 10k) in loc de transportoare?

ma gandeam daca intalnesti extraterestrii banuiesc ca campul de ramasite este mai mare de unde poti si colecta resurse.

din ce observ in statistici la o medie de 150 expeditii pe zi, lunar am gauri negre intre 5-7 si ma gandeam daca iti poti creste profitabilitatea din camp de ramasite generat.

O zi usoara.