Practic ai 7 zile in care sa iti alegi singur serverul tinta?
Pe celelalte comunitati pentru cei care au conturile pe serverele tinta, a fost disponibil jocul pe toata durata fuziunii?
Au fost blocaje? La ce sa ne asteptam?
Practic ai 7 zile in care sa iti alegi singur serverul tinta?
Pe celelalte comunitati pentru cei care au conturile pe serverele tinta, a fost disponibil jocul pe toata durata fuziunii?
Au fost blocaje? La ce sa ne asteptam?
Cum spune si colegul mai sus, am vrut fuziune, am urlat dupa fuziune, a venit fuziunea ![]()
Nu ne ramane decat sa ne bucuram de ea, fiecare in felul lui :))
Mai primim informatii despre fuziunea asta? Cand incepe, la ce ora, cat a durat pe alte comunitati?
Joc de 1 an si 3 luni pe telefon si nu am avut niciodata reclama aia acolo. Tot Samsung am si am instalat Adblock Plus for Samsung (eyeo).
Stiu ca tot pentru probleme de genul am instalat-o, nu doar in OGame era problema asta.
Salutare!
Ce mi se pare ciudat ... poti alege intre 3.000.000 Metal, 2.000.000 Metal si 1.000.000 Metal in prima zi ca recompensa.
Cumva este 3kk metal, 2kk cristal sau 1kk deuteriu?
Cine ar alege 1.000.000 Metal in loc de 3.000.000 Metal?
Din toate editiile de Recompense la care am participat, in prima zi, misiunile de tipul asta in care trebuia sa se contorizeze ceva anume, nu mergeam din primele 5-6-9 ore.
Xalytnh : DIDF - 40 sau 50 %
Research speed x14 ( viteza actuala eco x7 )
Clar, oricare ar fi serverul, sa ii creasca viteza la cercetari si economie.
Sunt multi care se chinuie sa stranga miliarde de resurse sa cerceteze anumite chestii care ii ajuta (motoare, astro, tehn energiei etc)
La orice server vechi mai vechi de 6 luni, daca ii maresti viteza navelor, automat va fi activitate mai intensa, vor fi cateva zile, saptamani de atacuri pe anumite flote, apoi nu stiu cati din ei intra in vmode si asa si raman.
Automat daca creste viteza economiei, sunt mai multe resurse pe server, o sa ai interes sa prinzi o anumita flota care plimba si multe resurse, dar in acelasi timp ca pana acum.
Mai scurt, de ce sa pierd resursele si flota ce le-am strans 3-4 saptamani in 28-31 de minute, fata de 45-49 cat este acum.
Ce chef as mai avea de joc daca oricine imi poate prinde flota in 28 de minute cat merg eu sa plimb catelul pe afara sau sunt la volan in trafic?
Începe construcția : 1x Laborator de Cercetari
Daca le am pe toate nivelul 12 si o cercetare care mai dureaza 8 zile, cum as putea sa fac o astfel de misiune?
Cam la toti este asa (Fidis)
Macar au anuntat cu ceva timp inainte. Dar tot mi se pare ciudat in situatia in care ai 2 conturi mari de cateva zeci de milioane de puncte.
Mi se pare ciudat si daca din 3 servere ai 1 cont mare de 100 de milioane si 2 mici de 1500 de puncte :))
In cazul asta?
Ar fi o fuziune între conturi proprii
Cum s-a întâmplat ultima data pe u1
Majoritatea aveau deja conturi pe universul tinta și într-un final a crescut numărul conturilor fantomă (șterse sau un Vmode definitiv) dar numărul jucătorilor a rămas același, din 3-4 servere care au ajuns pe unul singur, s-au șters cel puțin 50% conturi active ale unor jucători care veneau de pe alte servere și aveau deja conturi pe universul tinta
Zagrada spre exemplu mai are 5-6 jucători activi și aproape toți au deja conturi pe u1 (nu ca ar fi fuziune între cele 2 servere, dar sunt alte servere apropiate ca scoruri în aceeași situație)
Deci daca ai cont pe mai multe servere, se alege automat de sistem sa ramana contul de pe serverul tinta si sa se stearga/intre in vacanta cel de pe celalalt server?
Sau are cineva idee cum s-a intamplat la ale fuziuni unde un jucator a avut conturi pe ambele servere?
Care mai este scopul de a juca pe mai multe servere?
Nu ca as avea timp suficient sa fac asta, dar daca din 2 conturi poti pastra doar 1?
Ce scop a avut unul din ele? :))
Pierdere de timp?
Activitate pe toate serverele? :))
Vand deuteriu pe Fidis! Cu asta pot sa ajut :))
Refacere usoara, Koko! Stiu ca ai rabdarea necesara sa refaci.
E mai mult decat suficient. Buna ideea cu Laboratoarele.
Multumesc!
Se poate inchide!