Kraken de Bronz - Mouseover si info.
Reduce cu 30m timpul de construcţie la clădirile aflate în construcţie.
Reduce cu 30m timpul de construcţie al clădirilor.
Kraken de Bronz - Mouseover si info.
Reduce cu 30m timpul de construcţie la clădirile aflate în construcţie.
Reduce cu 30m timpul de construcţie al clădirilor.
Puterea de distrugere a unui RIP este superioara tuturor navelor. Cu ajutorul gravitonulului, nava poate distruge o luna.
sau
Puterea de distrugere a unui RIP este superioara tuturor navelor. Cu ajutorul tehnologiei gravitonul, nava poate distruge o luna.
31 decembrie 2012 ar fi o data stabilita de incasi
hai sa fie 11 decembrie... 11+12=23 ![]()
eu zic sa stati linistiti... sa va vedeti de treaba voastra si sa nu fiti asa de creduli.
Omenirea se duce incet-incet... ramanem fara combustibili fosili (de vreo 20 de ani tot ramanem fara) si pana acum nu am vazut nici o companie sa produca masini ecologice (fie ele electrice sau cu etanol...), ne intoxicam zi de zi cu acelasi aer poluat (daca nu stiati, cazurile de cancer pulmonar au crescut in ultimii 100 de ani - si asta nu e de la fumat, asa ca fumatul nu dauneaza prea mult sanatatii).
eu zic ca peste vreo 300 de ani (cand "poate" vom pleca si noi prin spatiu... dar doar "poate") va incepe o noua era glaciara si 3/4 din oameni vor muri. Restul vor supravietui si isi vor reface viata cum vor putea, asta daca acel sfert nu vor face parte din generatie McDonald's si nu vor avea habar cum sa faca focul fara chibritte,brichete si altele de genul.
Runner cred ca gresesti
In 10 minute nu te poate lovi un asteroid... Universul este controlat in continuu si tot ce poate lovi pamantul se afla cu multe luni/ani inainte.
Cometele care au trecut pe langa pamant acum cativa ani, se stia de ele cu ani buni inainte.
si daca are asteroidul tehnologia de spionaj mai mare?? poate are si hyper-ul de vreo 20-30 =))
anyway... asteptam si vedem... The end is just a new beginning ![]()
Display Moredin cate vad acolo ai dat un copy/paste din vreun articol (sau mai multe). ma bucura faptul ca nu ai debitat tu insuti chestiile alea.
cum sa se ia un om cu minte intreaga dupa o mare civilizatie, care am impresia ca a disparut cand a venit alta civilizatie peste ea, a carui calendar CHIAR nu se termina in 2012.
Deci eu sunt de parere ca e o mare prostie. Totusi astept filmul "2012" sau cum s-o chema
Pentru curiosi : este un film ce TREBUIE vazut , de preferat 3D
trailere :
http://www.youtube.com/watch?v=N9sqrtDLmXY&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=lNwAaarQS-0&feature=related
si sunt sigur ca mai gasiti voi
+1... filmul se anunta a fi foarte misto... astept sa apara si in romanica... mai repede sper...
9 zile si fac 21 ![]()
Uzine de roboti si cateva transportoare pe u7
Katz, credeam ca-i construiesti lui Adama statuie de nisip.
nu ne mai da idei...(defapt poti sa ne dai
)
Angels & Demons
am doar un cuvant de spus despre el: SUPER
Terminator - Salvation
acceptabil - 8/10
Cica au folosit faţa digitalizata a lui Scwarzenegger pentru unul din terminatori.
Si nu lipseste vesnica replica "I'll be back" de data asta spusa de Bale ![]()
pentru fanii Terminator: E muuuult mai bun decat T3 doar daca e vazut in cinema
si inca unul:
Night at the Museum 2
:))) am ras cu lacrimi la filmul asta.
QuoteOriginally posted by Edward
Ultimu meu film a fost "Crank - tensiune maxima".
SUPER TARE : PS: WATCH!!!
dap... dar au cam sarit calul de data asta...
fast and furious 4
http://search.88000.org/wp/Pontiac_Solstice_Roadster_Concept
Pontiac_Solstice_Roadster_Concept
daca e corect sa puna urmatorul
QuoteOriginally posted by smarty
momentan ma uit la vreo 3 seriale, fringe, stragate si supernatural imi plac toate, deoarece imi place tot ce este sci-fi
supernatural, smallville, heroes, prison break, house, battlestar galactica (cand o sa apara ... in 2009), terminator: The Sarah Connor Chronicles ![]()
Transporter 3 - Jason Statham... nu are rost de descriere... daca ati vazut Transporter 1 si 2, Crank, The Bank Job si v-au placut... o sa va placa si asta
QuoteOriginally posted by Ghost Dog
The 300 Spartans ala din (1962)
penal filmu..leonidas moare cel mai banal si luptele is varza se vede coregrafia pe ei
pai ba! e 1962 nu 2005... ce vrei de la ei... merita ceva pentu efort... la vremea lui era ceva...
Jeff.Dunhams.Very.Special.Christmas.Special.2008
am ras cu lacrimi :)) tipu asta e genial
Trabant 601?

asta e o masina de care radeam inainte...
Chestionar manelistic
Rezultatul testului
25% manelist.
Hahahahahaha!!!
sunt cateva intrebari ciudate... la care nu prea ai cum sa raspunzi fara sa fii x% manelist (cica...)
Spyker D12 Peking-To-Paris asta e tot ce am putut gasi...

puneti voi poza...
Porsche 356 B
Frumos... chiar e folositor...
Mutat la Ghiduri si *Sticky*
ciao ghost....
las' ca te intorci tu...
oricum gl & hf in RL