La modul in care ai dat reply, sa iti zic GLOTR DEF e pleonasm, nu de alta, da' se vede ca vrei doar sa fii un element ,.
Aditional puteai folosi simplu button QUOTE.
Cat despre refacerea flotei, la cat licitezi, ai mereu un as in maneca.
La modul in care ai dat reply, sa iti zic GLOTR DEF e pleonasm, nu de alta, da' se vede ca vrei doar sa fii un element ,.
Aditional puteai folosi simplu button QUOTE.
Cat despre refacerea flotei, la cat licitezi, ai mereu un as in maneca.
vreau sa transmit si eu fetelor de pe whatsapp ca ma cam lasa singur pe jocul asta ![]()
nu e frumos, sunt dezamagit ![]()
Anyway, felicitari!
Sa ghicesc, aparatorul a spamat prea mult la licitatii si a uitat sa mai faca fleetsave. ![]()
Parca vad ca apare pe aici cu mesajul "regret, am pierdut flota, o refac in 8 ore, mi s-a blocat mouse-ul pe butonul -Trimite licitatie-" ![]()
Bravo, la cat mai multe! mai ales ca e vorba de URSS, nu poti spune ca rimeaza bine cu Most Valuable Players, da eu nu ma bag combinatia asta.
(ca ma bate bunicu' cu secera daca ma aude) ![]()
In alianta Spain, flota se scoate doar noaptea dupa ora 4:00 ![]()
Ziua probabil e pregatita de filmari cum zice LAST
La ce viteza are jocul acum, a bagat deja vmode ![]()
Hai sa nu ne mai agitam ca un pepsi la o cola.
Ori jucam, ori nu, e simplu.
Te superi precum aia ce i-ai spart.
Felicitari lemon si ru Ruthl3ss Kill3r
Nu ma asteptam sa il gasesc si pe ovyiasi pe aici, ovyiasi tu oricum uiti de joc, stai linisit, nu ai nevoie de serial - oricum flota ta nu paraseste planeta niciodata (daca o ai) ![]()
Ruth sa-mi spui si mie serialul ala ....ca si mie mi sa acrit de acest joc..... daca-s miner nu e bine daca sunt fleeer si sef de alianta iar nu e ghini breee...noi moldovenii de pe ambele maluri ale PRUTULUI murim pana la capat , am cucerit Bucurestiul de ce sa nu cucerim Moskwa? scuze dar sunt in Ucraina pe front in Cernauti sa i-mi apar fratii si surorile mele din Bucovina de Nord.....
Iar incepi ?
- Patriot convins (ti-am mai explicat o data ca daca ai fi pe front ar fi un secret si nici nu ai avea voie cu telefonul)
- Familist convins (nu ofer explicatii - dar ai fost mortal aici)
- De cucerit, da, cuceresti nervii (cum spuneai, te asteapta altii ca pe ziua de salariu)
- Daca esti voluntar - bravo tie (dar nu cred ca ai avea timp de telefon si online - ai fi coplesit de situatie)
Cireasa de pe tot: mereu totul se va repara in 8 ore.
Desi, eu cred ca vei respecta cu mare placere ceea ce a recomandat Bombardieru, oricum, pentru tine totul e "bombat" (de la joc la RL)
Eu zic sa iti schimbi username-ul in TransporterKiller, nu de alta, dar cand vezi peste 10k transportoare imediat te activezi ca la un ou kinder.
Totusi, ma astept la lovituri adevarate de la locurile 1 si 2, nu doar furturi de gaz.
Nu stiam de ce apare numai numele lui Cosmin la licitatii cu milioanele. Stau putin si ma gandesc, si ma gandesc: "ba, pe asta l-a spart cineva! Ia, hai pe forum sa vedem cine!"
Atata risipa intr-o alianta de mineri ...
Felicitari Reapere, dar te rog, asigura-te ca le iei tot, nu de alta, dar la ce mine mari au, ei isi scot parleala foarte usor pe acel item ![]()
Treci prin apararea aia ca prin branza si toata ziua nu mai poate licita nimeni, nu de alta, dar a gresit de 3 ori la 3 iteme diferite.
vorbi si Marioneta
Intr-un univers in care joaca nume mari ca Giugiulestemibarzoiu cu cateva usere amuzante ca Tiomping si LeCoi, vii tu, te scalzi in ClabuciCuSpume si spui ca eu sunt Marioneta.
*informatii din mmorpg-stat
Te rog, uita-te in clasament si cand ma gasesti sub acest nume, saluta-ma (nu saruta-ma, ca vad ca nu prea esti atent la cuvinte).
On topic: Poate daca ai fi licitat mai econom ai fi avut resurse (si implicit deuteriu) sa faci si tu fs ca un jucator normal de ogame.
Ai abordat aceeasi tehnica ca a lui REAPER legata de spionajul in timpul noptii, pacat ca nu ai reusit la fel ca el, sa o si duci pana la capat.
Cum am zis, spor la reconstruit ![]()
Later edit - unii nu inteleg diferenta dintre datele publice si o situatie din viata reala:
Eu prezint situatia actuala si trecuta din universul numit Izar. Nu e vina mea ca aceste date sunt publice si au acces la ele persoane de diferite varste.
Tu prezinti o actiune, ce ar trebui sa se intample dupa o iesire in oras, in prealabil, ca doar nu scoti sabia Jedi din teaca si dai cu ea in toate gardurile. Nu de alta, dar unii au bani si de otel Beskar. Doar zic.
Felicitari Reapere
!
Cum ii ziceam si lui Draqqula, oricand gasiti scuze
!
si eu tot din vmode comentez (doar asa sunt SuperSayan) ![]()
on topic:
felicitari pentru persistenta
glotr aparator
ai dreptate REAPER, astea sunt cele mai mari realizari din viata ta,tocmai ce vorbeam si in privat, nu uitat sa postezi "Neaparat" ca doar na,altefl ti se unfla pieptul...
lasa ca si tu ai mari realizari, ai fugit dintr-o parte si te-ai lovit de alta parte ![]()
felicitari pentru atac reapere si glotr def ![]()
stai linistit cataline ca am refacut pierderea in doar 8 ore .
umbla vorba ca tu faci orice in doar 8 ore.
si mai e o vorba: "pe mine ma asteapta baietii ca pe ziua de salariu"
nu mai fiti rai si cumparati bilete ![]()
glotr def ![]()
Bubalino, daca nu era Dracula erai ferma
ai intrat imediata in mv cand a luat Dracula ban
, si te dai cocos pe forum
mda.. gresit, toata lumea a intrat in vmode de plictiseala, ii simteati lipsa ![]()
frumoasa lovitura data la nave din expeditie ![]()
nu puteam sa nu comentez, pe vremuri se scuturau satelitii, acum se scutura transportoarele 
off topic: daca ma numiti masina de spalat
, eu sunt beko ![]()
QuoteOriginally posted by kingpin
na nui idea rea de a avea un rip dar sunt inca prea mic (
dar sa vezi cand ti-l cioparteste alien ce idee buna va fi ![]()
QuoteOriginally posted by L o U
mie-mi plac vechiturile ... ![]()
Logo-urile favorite: 7, 5, 8
QuoteOriginally posted by Moartea5
Death race...un film dragut cu actori renumiti..actiunea se petrece intr-o inchisoare unde se fac curse televizate in care masini sunt dotate cu armament si sunt blindate..masinile trec peste anumite cerculete si activeaza ori un scut(ulei,fum , napal) ori o arma (mitraliere, lansator de rachete) . Cine castiga 4 curse este eliberat din inchisoare. Dak ati jucat clasicul joc Revolt cu masini telighiate care se bubuie intre ele o sa va faceti si o idee despre film :))
si eu pe asta lam vazut ... dar parca erau 5 curse O_o
oricum e bun filmul ![]()
QuoteRezultatul testului
Nu esti manelist
Hahahahahaha!!!
![]()
nu le am cu manelele .... ![]()
» Pe un planetoid izolat am gasit niste campuri de resurse usor accesibile si am strans cateva cu succes.
Ai luat Metal 450.000.
» Am intalnit un convoi mic de nave civile care aveau nevoie de mancare si medicamente cu disperare. In schimbul acestor lucruri am primit multe resurse folositoare.
Ai luat Deuteriu 276.000.
» Pe un planetoid izolat am gasit niste campuri de resurse usor accesibile si am strans cateva cu succes.
Ai luat Metal 126.000.
» Expeditia ta a descoperit un asteroid mic din care au putut fi stranse niste resurse.
Ai luat Metal 396.000.
» Expeditia ta a dat de niste nave spatiale stricate foarte vechi de la o batalie vechel. Unele componente au putut fi salvate si reciclate.
Ai luat Metal 144.000.
Ai luat Cristal 81.000.
Ai luat Cristal 63.000.
» Pe o luna mica cu propria atmosfera expeditia ta a gasit niste depozite uriase de resurse in stare bruta. Echipajul de la sol incearca sa ridice incarcatura de comoara nationala.
Ai luat Metal 468.000.
iar la sfarsit am ramas fara nava care facea expeditie si am scazut un loc in clasament ![]()