Posts by Moartea

  Indata ce-mi ajunge flota din fs ma apuc sa-mi sterg planetele una cate una, vand toata flota si o vars in licitatii, apoi pun bifa pe stergere cont si pa. Eu nu joc in conditiile astea. Demult ma gandeam sa fac asta, iar acum am ocazia. Multa bafta tuturor.

  O lovitura foarte frumoasa numai ca as avea o nelamurire.
  Daca maryuscl s-ar fi logat in ultimele 5minute sa zicem,Moartea mai avea vreo sansa sa scape RIPii aia?
  Un mare risc dar un mare rezultat.Felicitari atacatorilor.


  Da, ai dreptate, ar fi fost o problema. Dar una foarte mica doar. Fiindca, dupa parerile multor jucatori, marius ar fi un jucator atat de slab incat nu e sigur ca ar fi fost capabil sa calculeze corect timpul meu de retur. Eu mi-am lansat ripii la 100% tocmai ca sa reducem timpul de atac cat mai mult posibil. Insa pe de alta parte, chiar daca ar fi intrat in ultimele 5 minute, prevazusem cu berze sa retrag eu primul si apoi el. Pentru a-l deruta cat mai mult. Precizez ca pe timpul atacului, marius a avut activitate creeata de mai multe ori. Totusi noi am continuat, fiindca stiam ca e falsa.  @ oldshadow ma dezamagesti, mai ales ca tu ai contribuit destul de mult la spargerea lui marius, vanzandu-mi deuteriul atat de pretios. Nu-mi vine sa cred ca tu ai fost cu noi in alianta, dar prieten bun cu Marius... hmmm
  @ citro asa e, pe cat de rau e sa-l ai adversar pe cucu, pe atat de bine e sa-l ai prieten
  @ king of the beer, tie nu-ti raspund ca nu merita efortul :lol:

  Este posibil ca odata cu stingerea universului Hydra sa se stinga si contul meu. Ultimul de pe ogame.
  Nu ma mai vad jucand nici x1 si nici x4.
  Insa daca jupiter o sa fie eco x4 si flota x2, poate mai continui.
  Oricum fuziunea asta e de fapt una dintre ultimele manevre de resuscitare a ogame.ro care ii vor prelungi agonia inca putin.

  Iar aceasta e cireasa de pe tort. Am si recoltat tot, desi nu credeam ca prind deoarece am sarit prin portal fara recuri, deci recoltarea la mai bine de 30 minute. Multumesc pentru felicitari Eva!
  Dedicatie pentru Berzelius, Das, Justme, toata alianta Noob si nu in ultimul rand Sharky!


  Evangelion & maryuscl -vs- Moartea


  Atacator Evangelion

  Distrugator.............................. 29.000  Atacator maryuscl

  Distrugator.............................. 21.099  -= V S =-


  Aparator Moartea

  Vanator usor............................. 25.481
  RIP......................................... 776
  Laser usor.................................. 100
  Laser greu................................... 50
  Scut planetar mare............................ 1  - dupa lupta -

  Atacator Evangelion
  Distrugator........ 15.987 ....(pierdute: 13.013)  Atacator maryuscl
  Distrugator........ 11.707 .....(pierdute: 9.392)  Aparator Moartea
  Vanator usor............ 0 ....(pierdute: 25.481)
  RIP................... 775 .........(pierdute: 1)
  Laser usor.............. 0 .......(pierdute: 100)
  Laser greu.............. 0 ........(pierdute: 50)
  Scut planetar mare...... 0 .........(pierdute: 1)  Batalia s-a sfarsit la egalitate, ambele flote se retrag la planetele lor.


  Atacatorul a pierdut un total de 2.800.625.000 unitati.
  Aparatorul a pierdut un total de 112.544.000 unitati.
  La aceste coordonate spatiale acum plutesc 712.871.500 metal si 574.865.500 cristal.  -= Rezultat =-
  (Presupunand ca atacatorul a luat debrisul..)
  Atacatorul castiga (-unitati pierdute): -1.512.888.000
  Atacatorul a pierdut un total de 2.800.625.000
  Aparatorul a pierdut un total de 112.544.000
  Total Damage: 2.913.169.000


  Bilant avansat
  Atacator lost.............gain...........diferenta
  1.344.300.000......712.871.500........-631.428.500
  1.120.250.000......574.865.500........-545.384.500
  336.075.000..................0........-336.075.000
  --------------------------------------------------
  Sumar: .............................-1.512.888.000


  Aparator lost.............gain...........diferenta
  81.903.000...................0.........-81.903.000
  29.641.000...................0.........-29.641.000
  1.000.000....................0..........-1.000.000
  --------------------------------------------------
  Sumar: ...............................-112.544.000


  Citind mesajele de mai sus, am vazut ca o parte din ceea ce voiam sa transmit s-a spus deja. Insa as mai adauga totusi ceva.
  Acest atac e cat se poate de mizerabil.
  Cu putin timp inainte de atac m-am uitat in alianta, toti colegii erau off cu exceptia mea si a lui Razvan. Atentie: RAZVAN. Nu Eva. Apoi vad mesajul ca Eva a parasit alianta. In momentul acela am stiut ce se intampla. Insa era prea tarziu sa mai pot face ceva. Deci Razvan avea flota in atac pe Berzelius, iar nickul l-a schimbat si a parasit alianta cu cateva momente inainte sa intre atacul. Mda.
  Istoria s-a repetat, in acelasi mod fiind spart si Sharky. De aceleasi conturi si cu aceiasi protagonisti. Si la fel de miseleste.
  Indiferent daca a fost Razvan sau nu pe cont, putin mai conteaza acum. Sunt convins ca, ca si in cazul lui sharky, el a fost partas intr-un fel sau altul. Regret ca am facut parte din aceeasi alianta cu razvan. Inca o data m-am inselat in privinta caracterului unui om.
  Deci hof-ul acesta nu are nimic onorabil in el, iar laudele nu-si au locul.
  Doar pentru Berzelius refacere usoara!

  Felicitari pentru nou no. 1. Era o chestiune de timp pana face o greseala si schimba modul de fs. Adica altfel decat v-mode cum facea de obicei. Eram spionat de catre el, cand ma uitam sa-l spionez si eu, omul deja daduse fs: v-mode. :))
  Pentru Hulygan: Das a postat deoarece el a fost cel care a incitat la tot ceea ce s-a intamplat si a dat jos si el niste luni, deci ciocu mic!
  Cele peste 45 k recuri care au reciclat sunt ale mele, deci multumirile merg si catre mine, da?
  Si vreau sa mai zic ca Berzelius are cele mai putine recuri de pe Hydra, Rusinos! :))

  Se spunea ca o sa primim fiecare "pana" la 5 relocari gratuite. Adica unii o sa primeasca 5 si altii mai putine sau toti vor beneficia de cate 5 relocari? Daca nu primesc toti 5, pe ce principii se acorda acestea?


  Si cum tot se apropie fuziunea, cica o prinde lupul pe Scufita rosie in padure si ii zice:
  - Scufito, ai doua optiuni: fuziunea sau... absorbtia? :))


  EDIT: gata, am gasit raspunsul la intrebare intr-un post mai sus :))

  Felicitari baieti pentru ninja!
  Cu atat mai mult cu cat atacatorul inainte sa se faca de ras, a schimbat nickul si a luat un nume deja consacrat in ogame.ro.
  In nici un caz nu putea fi adevaratul VoyageR la comanda atacului si nici nu cred ca el si-ar fi dat acordul ca sa-i fie folosit numele asa.
  Credeam ca va retrage in ultimul moment, asigurandu-se ca-i poate fi calculat returul ca sa poata organiza un ninja. Insa se pare ca asa ceva il depaseste cu mult.
  In concluzie, din partea mea: RUSINE si NO GLOTR pentru atacator!

  @Eva, eu iti vorbesc de prietenie, fair-play, loialitate, morala, etc.
  Tu-mi vorbesti de sharky.


  Nu m-ai inteles poate. Eu nu-l apar pe sharky. Regret doar ca s-a ajuns sa ne devoram intre noi (fostii noobi) si contest modul in care a fost spart. Pentru asta fac atata gura aici. :)
  Sunt convins ca-l puteati sparge si daca l-ati fi vanat corect. Poate ar fi dat fs o data, de doua ori, insa tot l-ati fi prins si executat, iar atunci nu aveam decat cuvinte de lauda.
  La fel as fi protestat (poate chiar si mai tare) si daca ar fi fost spart in modul asta un alt membru al aliantei.

  @mariyuscl nu ti se parea mai corect din partea ta, atunci cand ai dat contul, sa anunti in alianta din care faceai parte lucrul asta? Sau chiar mai corect, sa iesi chiar stiind ca eva preia contul de la tine doar ca sa-l sparga pe sharky? Imi amintesc ca papy cand s-a certat cu sharky la inceput, a iesit din alianta si a dat un delay de vreo 48 de ore parca, inainte sa inceapa sa spioneze si/sau sa atace.
  Maris, daca sharky te-ar fi pandit cand tu erai off, ar fi lansat pe tine, apoi cu cateva momente inainte sa te sparga te-ar fi dat afara din alianta si te-ar fi reciclat , cum ai fi vazut lucrurile?
  @draqshorul eu nu am sustinut ca sharky nu era usor de prins. era chiar foarte usor, fiindca intra de 2-3 ori pe zi si nu facea fs deloc.


  Din cauza asta, nu contest lovitura care e perfect legala, chiar daca mai putin etica.


  Atrag insa atentia asupra frumusetii acestui HIT. Cineva s-a uitat pur si simplu la statusul membrilor aliantei lui, a vazut ca sharky e off, a dat informatia mai departe, apoi s-a alaturat chiar atacului si abia atunci a schimbat nickul si a iesit din alianta. Rezultatul paleste si mai mult datorita faptului ca sharky putea fi prins foarte usor, si spart fair-play.


  Nu cred ca ai citit ce scrie in descrierea hitului prietene. noi nu l-am spionat pe sharky, doar am lansat flotele. Future a fost cel care l-a spionat , iar cu ajutorul lui am stiut activitatea lui. Numai vorbi daca nu stii ! Treci si invata sa joci si in primul rand, fii atent la detalii ^_^


  Ok. Nu am vrut sa comentez la hitul acesta pentru ca e dat intre fosti prieteni si coechipieri. Toti (sau aproape toti) am fost in aceeasi alianta la un moment dat, ne-am distrat, am facut glume, planuri si SAL-uri impreuna. E pacat ca s-a ajuns aici, dar asta e. Nimic nu e etern.
  Oricum asta nu mai conteaza acum.


  Insa vreau sa clarific putin cateva detalii ale acestui atac. Cu putin timp inainte de atac, mariuscl era in alianta PRO, in aceeasi alianta cu Sharky si cu mine. In clasament, contul lui Razvan avea inca numele Razvan. La un moment dat, am vazut circulara: Evanghelion a parasit alianta PRO. Stiam ca ceva se intampla fiindca Eva nu facea parte din alianta. Imediat ma uit in clasament: Sharky era spart. :))
  Deci mariuscl e in alianta cu drepturi depline si ON/OFF la Sharky. Cu foarte putin timp inainte de lovitura, schimba nickul in Evanghelion si paraseste alianta. In aceelasi timp probabil, Razvan schimba nickul in Moonspell. Probabil ca Razvan a dat a 2-a oara contul lui papy ca sa-l sparga pe Sharky, insa e greu de spus daca pe contul lui mariuscl, actual Evanghelion, este tot marius sau Eva.


  In concluzie nu e vorba de nici un spy&fly si nici FUTURE, in afara de rolul de "dama de companie", nu a avut alta contributie majora. Poate totusi a confirmat prin spionaje unde se afla flota lui sharky. Insa activitatea i se cunostea deja foarte bine. E doar TRADARE si RAZBUNARE.
  Si cu asta s-a pus capat razboiului dintre Sharky si papy care dura de mult timp.


  Oricum, felicitari atacatorilor pentru Noul Numar Unu ogame.ro!
  Va fi greu de doborat avand in vedere scaderea popularitatii jocului.


  Iar pentru Sharky, care se pare ca a pus deja contul la sters: Bafta in real!
  Ai platit pentru ca ai fost prea increzut. Poate e greu sa ajungi in varf, dar e si mai greu sa ramai.

  Moartea : ma asteptam la mai mult de la tine, adica mai bine sa te abtii decat sa bati campii, tocmai tu care ai simtit pe pielea ta ca e bine sa ai un prieten care NU te ataca,

  Iti inteleg supararea, dar nu uita ca si eu am fost spart de asa zisi prieteni.
  Si chiar daca unele voci imi spuneau ca atunci cand am fost spart, atacul pe mine a fost zburat cu deuteriul de la tine, te asigur ca deuteriul meu nu a fost implicat aici. De fapt eu as fi refuzat sa particip in vreun fel impotriva ta, nici md, nici spy macar. Si asta pentru ca, dupa spusele lui citro, si tu ai refuzat sa ma ataci. Apreciez asta si acesta e motivul pentru care imi pare rau de tine.
  Pe de alta parte nu uita ca papy a iesit din Noob cu intentia sa-i sparga pe fostii colegi, s-a aliat cu un alt jucator, tot fost noob, cu aceleasi intentii, si impreuna au format Paladin. Tu si Strumfu ati trecut atunci de partea lor. Apoi Strumfu a participat la atacul impotriva mea.
  Tinand cont de toate astea, ai fi vrut sa-ti aduc elogii acum? Imi pare rau, nu pot. Te apreciez ca jucator si mai ales ca om, insa cand am spus ca soarta ta s-a decis atunci, nu cred ca am batut campii.
  Trebuia sa stii ce va urma cand ai aplicat pentru Noob si ti-a fost respinsa cererea.
  Cat despre sharky, da, e posibil ca intr-o zi sa faca acelasi lucru ca papy si ca altii: sa iasa din alianta si sa se intoarca impotriva fostilor colegi. Nimic nu m-ar mai surprinde.
  Probabil ca atunci o sa pun si eu v-mode nelimitat sau Sterge cont si o sa-mi vad de treburile din real, de care nu duc deloc lipsa.

  Mda. Oarecum imi pare rau pentru Mr.H, insa si-a facut-o singur cand a iesit din Noob si a intrat in alianta Paladin, impotriva noobilor. Atunci si-a semnat singur sentinta. Nu a fost uitat. Era doar o chestiune de timp. Si cred ca e ultimul care ramasese restant. Aviz amatorilor. :))
  Nu stiu ce sa-i urez. Refacere usoare, spor la minerit sau bafta in real? Depinde de el.


  In rest, felicitari sharkalete si maryus, chiar si cu debrisul furat, tot aveti un profit nesimtit.


  PS. Pacat ca nu am fost pe faza ca ciupeam si eu ceva :)))


  Yakuza...ai spus ca-mi dai mie contul asta, dar mai ai un hof de dat!!!!....L-AI DAT!!!!....Daca ajungea la mine intram in noob si scapau navele de "melc"...


  Felicitari ÎNCETINELULE!!!!


  Erai binevenit in Noob, dar fara navele alea. :))
  Navele alea trebuiau sa piara oricum, indiferent de proprietar. Si au pierit! Purtau asupra lor blestemul viperei. E mai bine asa.

  Papy, daca vroiai sa-ti executi flota, ba chiar si contul, si sa inchei cu capella, trebuia sa-l contactezi pe optimus, doar el poate sa te scape de orice speranta de revenire :)))
  Am facut un mic calcul, si daca sharky nu ne-a indus in eroare cu raporturile de reciclare postate, vreau sa te anunt ca el a iesit pe plus din afacerea asta. Adica pierderile lui au fost 5.967.922.000 unitati si a reciclat un total de 6.183.435.000 unitati din debris. Deci singurii care au pierdut sunteti voi, atacatorii. Fara sa punem la socoteala si gazul ars.
  Deci ramanem la titlul de ninja.
  Si mie mi se pare mai rau sa ai pierderi asa mari intr-un atac sal prost calculat, 2 vs 1, decat daca ti s-a intamplat sa nu poti sa-ti astepti dintr-un motiv sau altul flotele cand se intorc din fs sau chiar sa fii rupt de obosit si sa atipesti in fata calculatorului fara sa fi facut fs.


  Si daca tot am fost la capitolul calcule, am adunat si resursele pe care le are sharky acum la contul lui, si mi-a iesit nici mai mult nici mai putin decat... locul 1. Asta daca nu scoate berzelius un as din maneca intre timp. :))

  Ahahahaha. :)))


  Incep prin ai multumi lui papy pentru strumfu: el l-a condamnat, iar Sharky l-a executat. Frumos!!! Eu ma bucur cel mai mult cred.


  Sharky: Felicitari maxime. Ai dat un top 1 cu profit adus la usa fara sa faci absolut nimic, doar ai reciclat. Mai bine de atat nici ca se putea. :))
  Urmeaza sa termini treaba.


  Eu inca tot nu inteleg cum au putut sa atace fara sa simuleze. Din raportul de batalie, nici chiar reciclarea integrala a debrisului nu ar fi adus profit atacatorilor, cu atat mai mult cu cat stiau ca ii raman lui sharky recuri si ca el e tot timpul pe aproape. :)) Deci in urma hitului atacatorii se aleg doar cu o aparitie in top 10, si care va fi top 1 pentru o luuunga perioada de timp.


  @Papy: refacere usoara!

  Cand am vazut postarile cu atacurile pe Booom, mi-a venit in minte un documentar de pe Discovery cu niste hiene care tot enervau si furau mancarea de la un grup de lei. Insa intr-o zi, cativa dintre lei au prins pe picior gresit pe una dintre acele hiene, au omorat-o si au rupt-o toata in bucati. Singura diferenta e ca lei nu au mancat hiena sfasiata, pe cand noobii l-au reciclat complet pe Booom. :))


  Razvane, felicitari, tu ai fost leul care i-a muscat beregata lui Booom azi noapte. :))