Posts by axE

Hello Team!

Se aplica cumva acest eveniment inca din ziua de astazi?

Nu imi apare nici un banner pe cercetari asa cum aparea inainte.

Multumesc anticipat

Doamne maica domnului ... Incep sa cred ca lumea chiar are dreptate cand imi spun sa o las moarta cu tine ...

Vad ca trebuie sa fac analiza pe text cu tine, asadar:

Praslea cel Voinic spune:

Marsh la tine in India nu te mai plange ca vrei schimbari aici bai paduche nu o sa vezi schimbare pe comunitate mare nu sti sa joci vi aici sa faci gura mare cacareaza cu musteata

Aceste vorbe sunt adresate unui strain de catre un cetatean roman care trebuie sa respecte constitutia si totodata legile organice date de catre Codul Penal si rectificate prin OUG-uri - daca tu crezi ca m-am raportat la strain, este o ineptie.

Cum Praslea cel Voinic este roman ca mine, ca tine si se ia de un strain, acesta este un comportament xenofob si amendat de catre constitutia pe care tot o invarti in aer p-aici si nu numai...

Ce este asa de greu de inteles, nu stiu....

p.s. nu mai zic nimic de melodii, cred ca asa te exprimi tu si in viata de zi cu zi, duci o discutie serioasa si brusc explodezi in cantat :) daca continui cu ineptii de genul si alte elucubratii, nu-ti mai raspund caci parca traiesti pe alta lume ...

Ai dat cu bata-n balta pe acest subiect, incercand sa ... ce? Sa ai acelasi numitor comun cu cel care indeamna la xenofobie incercand sa-l aperi cu constitutia?

Vezi ca pana la acel articol, ai asa:

Art. 16 - Egalitatea in drepturi

1. Cetatenii sunt egali in fata legii si a autoritatilor publice, fara privilegii si fara discriminari - xenofobia este o forma de discriminare, caci de aici si definitia sa, asta defineste - atitudine de ura si respingere fata de persoanele straine - de aici se intra sub sfera legii organice, domnule "avocat" ...

2. Nimeni nu este mai presus de lege

Marsh la tine in India nu te mai plange ca vrei schimbari aici bai paduche nu o sa vezi schimbare pe comunitate mare nu sti sa joci vi aici sa faci gura mare cacareaza cu musteata

Aceasta postare se incadreaza in tiparul xenofobiei, care, la noi in tara, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda, fiind reglementata de Codul Penal si OUG 31/2002. :grumble:

Este foarte urat ce ai facut, iar eu, ca "roman verde" ca si tine, ma dezic de astfel de ganduri sau ideologii. :nono:

Stateam cu Rdark si SALADIN la un gratar :beer: si un coniac/vodka/bere (fiecare cu ale lui rofl) si dupa ce ne-am incins oleaca, incepe Rdark a ne spune de-o poveste de pe Uriel chiar acum cateva ore pe la 2 dimineata. :beer:

SALADIN cred ca nu a mai intrat pe forum de ani de zile iar eu am doar universul Xalynth in view, restul sunt hidden pe forum... :ninja:

Dau sa intru pe forum :coffee: sa vad si eu despre ce este vorba, ce ne povestea asa de patimas cu cifre astronomice de nu stiam cine-i mai baut, el ca ne spune sau noi ca-l credem :pleasantry:

Si ... MARE MI-A FOST MINUNEA SA VAD ASA CEVA! 8|

Tin sa-l felicit pe Ruthl3ss Kill3r pentru o asemenea lovitura, meriti sa ai un subforum de TOP10 pe persoana fizica :modo: dar si pe De_Cedat si Chancellor Tycho, chiar daca nu va cunosc :thumbup:ATI FOST DREAMTEAM :!:

Nu stiu... Nu cred ca o sa mai vedem prea curand o lovitura mai mare decat aceasta pe OGame.ro :nono: Daca da, sa ma traga careva de maneca :-??

Sincere felicitari!

:grouppray:

In primul rand tin sa mentionez ca Super Mario si Davidoff au castigat universul Xanthus (pe Mario l-am si felicitat de altfel, Davidoff prefera sa nu raspunda la mesaje). Au reusit sa ma sparga chiar de 2 ori - aici nu am ABSOLUT nimic de comentat - momentul in care Evilgoose s-a lasat a transformat acel univers intr-unul MORT, dar efectiv MORT, facandu-ma sa ingrop securea razboiului si sa ma axez pe minerit si expeditii.

Insa in al doilea rand, am incercat sa-l conving pe Super Mario sa lase Uriel pentru Xalynth, poate ca am fi putut sa si colaboram de altfel, insa nu am avut sorti de izbanda...

Daca cumva Mario o sa vada acest mesaj, vreau doar sa spun ca imi pare tare rau de cele intamplate ... Am avut multe nopti nedormite si materie de sponsorizat ca sa-mi reciclez flota bucati. Spor la refacere, ai economie foarte buna si forme de viata...

Felicitari si atacatorului de altfel. Davidoff, sa stii ca pana la urma a fost decizia proprietarului. Nu poti sa blamezi, a fost efectiv o conjunctura nefericita, dar asumata! Stiati unde va mutati...

Dintre cei care au mai participat la fuziuni, eu care vin de pe Xanthus pe Xalynth, de la 9 galaxii la 5, am sa primesc articol de relocare pentru fiecare dintre cele 8 planete pe care le am in g6, g7, g8 si g9?

Cred că glumești. Băieții de pe Virgo vor merge pe X10 xalynh cel mai probabil. Cine va vrea sa joace contra conturi de 30,100,10 miliarde ?

Xanthus și Yildun vor merge pe Uriel

Nu chiar tot Xanthus :lol:

Eu cu Saladin vom merge pe Xalynth (+/- alti 3 jucatori):airborne:

Nu neaparat, incercam doar sa ma justific vis-a-vis de faptul ca votez un om cu care ma identific macar din punct de vedere al valorilor morale daca nu si intelectuale...

Chiar daca am mai fost tagg-uit in discutie, nu am vrut sa mai revin, drept urmare acesta este doar o postare explicativa. Urmaresc doar forumurile Xalynth (cel mai vechi univers) si Xanthus (universul unde joc) si nu de putine ori am vazut discutii controversate in care el si altii erau implicati si de aceea nu doresc sa continui a pune paie pe foc.

Defectul meu este ca am incredere in oameni si in faptul ca putem ajunge undeva, candva, la un numitor comun insa momentan nu se prea poate; de aceea, din respect fata de fiecare in parte aici, nu doresc sa mai spamez cu idei in contradictoriu.

Va salut si multumesc celor care m-au inteles! :airborne:

Sa-mi explici si mie ce inseamna triplu compostat, caci nu stiu la ce faci referire prin acest limbaj de lemn. :-??

Cat despre ceea ce incerci tu sa zici, e trist, dar iti voi explica, desi am aproape 35 de ani, am fost crescut cu anumite valori morale de catre parintii mei, m-au invatat sa ma comport civilizat in societate iar pe langa asta m-au invatat ce e onestitatea (vezi fenta cu case la 35k euro). Imi doresc sa fiu condus de un intelectual (probabil singurul potential presedinte de asa natura de dupa 90). Persoana GS nu este nici onesta, nici intelectuala si nici nu denota bun simt ( vezi aici https://www.facebook.com/reel/1226772195687026 ). Am fost crescut si educat astfel incat nu ma identific cu acest individ.

Restul e propaganda de oameni incuiati la minte pe care-l vad pe ND omul sistemului desi el s-a luptat ani de zile pentru Bucuresti si contra sistemului corupt in care era ingropat.

Te las in bezna mintii (sau a fumului :pleasantry:) ... maestre!