Congratulations for this Top10
Refacere usoara aparator
Congratulations for this Top10
Refacere usoara aparator
Aproape 3000 de ripi pe mocangeala...
@ Glotr atacator
Multumesc Valent!
Se poate inchide.
Dadam si eu am observat ca merge cam prost zona de licitatii si nu se refresh-uieste corespunzator...
Stiti cumva ce se intampla daca pana maine la update eu imi achizitionez un avatar premium?
Inteleg ca maine acestea vor fi eliminate - raman cele achizitionate deja sau se restituie materia intunecata aferenta lor si avatarul se sterge?
Hello Team,
Aceasta misiune nu poate fi efectuata:
pasted-from-clipboard.png
Am incercat si re-logarea pe cont si toate cele, sa ma plimb prin inventar, nimic, pur si simplu nu apare acea bifa cum ca este completata.
Ok, te cred... Ciudat, eu nu am aceasta optiune...
Don_Crys, imi poti arata si mie unde mai exact, nu reusesc sa o identific in zona de unde am dat captura de mai sus.
P.S. am incercat si incognito...
Deci practic nu se poate ceda un cont de pe un univers la momentul actual, decat sa cedezi adresa de e-mail, si, automat, toate conturile aferente acelei adrese de e-mail....
Eu unul asta inteleg...
Hello!
Cum se efectueaza acum cedarea unui cont?
Am inteles ca trebuia sa existe o optiune aici:
Ma puteti ajuta?
Nu pot sa aleg pe unul singur dintre cei doi, fiind fost coleg cu ambii, drept urmare:
EeRrOoRr - Polonez ce a jucat pe uni4.ro
Ruthless Killer - cred ca nu mai are nevoie de alte prezentari
Ce drame taiti unii pentru niste cifre pe un joc in care nu exista si nu v-a exista legende, unde toti vor fi dati uitarii in negura timpului. Sper ca sunteti inca copii, pentru ca altfel, ati imbatranit degeaba... Ce poti lua pe jocul asta? niste cifre =))) sunteti penibili rau. Unu se crede mare player si pierdea flota de 10 ori la rand si altu mare fleeter care nu stie ce e ala safe probe. De ar mai fi jucat, vechii fleeteri , aia tari, de iti era frica sa pui noaptea capul pe perna si sa dormi macar juma de ora, va adunati mucii din batista aman2...
Nu stiu contextul insa postarea lui Zanka-no-Tachi mi-a smuls un zambet
apărătorul a reciclat totul
Uite dupa hit-ul asta ma uitam mai ieri, alaltaieri.
Foarte urat din partea aparatorului ... Iti zic sincer, am incercat si eu cu 2000 reciclatoare acolo dar nici eu nu am apucat nimic ... mai aveam vreo 35 de minute si se reciclase tot intre timp...
Felicitari pentru activitate pe un univers ca acesta...
Felicitari pentru atac si NO GLOTR pentru aparator pentru ca foloseste la numele planetelor un limbaj f. urat.
Intrasem mai mult pentru hit-ul pe The Night
Felicitari pentru atac!
Cred ca ceva s-a intamplat pentru ca am urcat o pozitie asa, de nicaieri