Incredibil ce se intampla aici.........
Ma inclin! Tot respectul!
Incredibil ce se intampla aici.........
Ma inclin! Tot respectul!
Dumnezeu sa-l ierte!
Si eu astept fuziunea
Mai intru din cand in cand aici sa vad care e treaba pt. ca mai am si eu un cont pe Antares... 50.698.145 (Locul 10 din 67)
Dar parca cu 67 jucatori pe univers nu m-as intoarce
Ce sa mai zici decat sa-i feliciti pe baieti pentru toata activitatea din ultimele luni.
Nu am nimic de adaugat, eram la pc cand s-a intamplat, doar ca nu aveam timp in mod special de OGame in intervalul respectiv.
N-are cum sa nu-ti placa jocul cand echipe ca a voastra aduc sarea si piperul. Mie mi-a placut tot, chiar daca am ajuns in partea dreapta. Era o chestie de timp...
Felicitari - Deimos este Honor
Display More1. Hotarat lucru, ordonantele, fie ele civile sau militare, nu afecteaza circuitul LSD-ului in natura.
2. PS:
Necredinciosul era, de fapt, Toma. Iuda era tradatorul.
Nu trebuie tinut minte, te uiti la administratie si intelegi!
Legat de punctul 1 - Eu zic ca afecteaza circuitul
Legat de punctul 2 - Made my day
Ma sAcAie Covid-19 pentru ca statul merge pe #stamacasa, insa tot statul ma cheama la birou #fckinW4H
ceva iesit din tipare..
Daca i-am trimis lu' vyxx detaliile, nu se poate sa faca el un redirect catre noua adresa?
Intreb si eu... am incredere
GG!
Care-i faza cu numerele alea?
Display More
Revin ca sa subliniez rugamintea de-a adresa un mail spre vYxx@ogame.ro - care ar trebui sa contina:
- Nume, Prenume
- Nick-name in joc (insotit de universul pe care jucati sau ati jucat)
- Nick-name pe Forum
- Daca veniti solo sau insotiti
Deasemenea - v-as ruga mult sa va grabiti putin, asa incat sa putem demara formalitatile. Asa cum a precizat Mao, exista posibilitatea sa nu putem onora toate solicitarile - fiind destul de multe, deci promptitudinea este importanta.
BrandonHeat Pitbul Mitzaxon cucusor Sharky katz axE Mr. Hyde Gusty Woq adanos4 Maxfire Skallagrim Mark Nemo incepatoru Ares Ruthl3ss Kill3r galle Spartacus Moonspell Alkolic /// iar daca am uitat pe cineva - spread the word!
Salut,
Mail-ul a fost transmis cu datele solicitate
Bravo, bravo ca si eu ma gandeam zilele trecute la munca la chestia asta!
De la PUBG am trecut la CoD BO4, Apex, iar acum asta...
Mi se pare destul de bine gandit ca si tactica militara & stuff like that.
Regret ca n-am luat versiunea mai scumpa