deja tehnologia Hiper Spațială crește capacitatea cargo
Cam asa este...
+ Forme de Viata - Rock'tal - Extindere magazie (nave civile) - Extinderea Magaziei mărește capacitatea de încărcare a navelor civile de pe toate planetele cu fiecare nivel.
deja tehnologia Hiper Spațială crește capacitatea cargo
Cam asa este...
+ Forme de Viata - Rock'tal - Extindere magazie (nave civile) - Extinderea Magaziei mărește capacitatea de încărcare a navelor civile de pe toate planetele cu fiecare nivel.
Display MoreSalut!
In perioada ,,13-15 Octombrie, toate cercetarile initiate se vor finaliza cu 25% mai repede (bonusul Tehnocratului se aplica in continuare). Cercetarile in curs nu vor fi afectate.
Toate cele bune,
Echipa OGame.ro
Hello Team!
Se aplica cumva acest eveniment inca din ziua de astazi?
Nu imi apare nici un banner pe cercetari asa cum aparea inainte.
Multumesc anticipat
OGAME.DE ---> 4 x10
Vrei alte argumente sau vei înțelege în sfârșit că ceea ce spui nu are absolut niciun sens.
Nu cumva acele universuri pe DE au fost deschise direct eu eco x10 ? ![]()
Doamne maica domnului ... Incep sa cred ca lumea chiar are dreptate cand imi spun sa o las moarta cu tine ...
Vad ca trebuie sa fac analiza pe text cu tine, asadar:
Praslea cel Voinic spune:
Marsh la tine in India nu te mai plange ca vrei schimbari aici bai paduche nu o sa vezi schimbare pe comunitate mare nu sti sa joci vi aici sa faci gura mare cacareaza cu musteata
Aceste vorbe sunt adresate unui strain de catre un cetatean roman care trebuie sa respecte constitutia si totodata legile organice date de catre Codul Penal si rectificate prin OUG-uri - daca tu crezi ca m-am raportat la strain, este o ineptie.
Cum Praslea cel Voinic este roman ca mine, ca tine si se ia de un strain, acesta este un comportament xenofob si amendat de catre constitutia pe care tot o invarti in aer p-aici si nu numai...
Ce este asa de greu de inteles, nu stiu....
p.s. nu mai zic nimic de melodii, cred ca asa te exprimi tu si in viata de zi cu zi, duci o discutie serioasa si brusc explodezi in cantat
daca continui cu ineptii de genul si alte elucubratii, nu-ti mai raspund caci parca traiesti pe alta lume ...
Display More
axE avocatul din oficiu!!!
Vezi articolul 30 din constituție,
Constituția este legea supremă, având o ierarhie superioară față de orice altă lege, domnule avocat!
Ce-ați făcut fraților, o dați în pușcării...
E doar un joc, nu va trotilati prea tare.
Cat despre thread, nu cred ca ai nici cea mai mica șansă pentru un x10 pe acest server semi decedat.
De când a fost anunțată fuziunea am știut ca o sa apară un alt server nou cu x10 eco. Încă îl așteptam... Poate acela va fi puțin mai mult jucat.
Ai dat cu bata-n balta pe acest subiect, incercand sa ... ce? Sa ai acelasi numitor comun cu cel care indeamna la xenofobie incercand sa-l aperi cu constitutia?
Vezi ca pana la acel articol, ai asa:
Art. 16 - Egalitatea in drepturi
1. Cetatenii sunt egali in fata legii si a autoritatilor publice, fara privilegii si fara discriminari - xenofobia este o forma de discriminare, caci de aici si definitia sa, asta defineste - atitudine de ura si respingere fata de persoanele straine - de aici se intra sub sfera legii organice, domnule "avocat" ...
2. Nimeni nu este mai presus de lege
Marsh la tine in India nu te mai plange ca vrei schimbari aici bai paduche nu o sa vezi schimbare pe comunitate mare nu sti sa joci vi aici sa faci gura mare cacareaza cu musteata
Aceasta postare se incadreaza in tiparul xenofobiei, care, la noi in tara, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda, fiind reglementata de Codul Penal si OUG 31/2002. ![]()
Este foarte urat ce ai facut, iar eu, ca "roman verde" ca si tine, ma dezic de astfel de ganduri sau ideologii. ![]()
Stateam cu Rdark si SALADIN la un gratar
si un coniac/vodka/bere (fiecare cu ale lui
) si dupa ce ne-am incins oleaca, incepe Rdark a ne spune de-o poveste de pe Uriel chiar acum cateva ore pe la 2 dimineata. ![]()
SALADIN cred ca nu a mai intrat pe forum de ani de zile iar eu am doar universul Xalynth in view, restul sunt hidden pe forum... ![]()
Dau sa intru pe forum
sa vad si eu despre ce este vorba, ce ne povestea asa de patimas cu cifre astronomice de nu stiam cine-i mai baut, el ca ne spune sau noi ca-l credem ![]()
Si ... MARE MI-A FOST MINUNEA SA VAD ASA CEVA! ![]()
Tin sa-l felicit pe Ruthl3ss Kill3r pentru o asemenea lovitura, meriti sa ai un subforum de TOP10 pe persoana fizica
dar si pe De_Cedat si Chancellor Tycho, chiar daca nu va cunosc
ATI FOST DREAMTEAM ![]()
Nu stiu... Nu cred ca o sa mai vedem prea curand o lovitura mai mare decat aceasta pe OGame.ro
Daca da, sa ma traga careva de maneca ![]()
Sincere felicitari!
![]()
Din pacate 10x eco este folosit doar la fuziuni si la un univers nou deschis. Ce crezi ca este mai profitabil ? 10x eco pe Fenrir sau la un univers nou deschis?
Totusi... bafta.
Nu joc pe acest univers, am fost simplu spectator al acestui thread, insa Squaker a pus punctul pe "i".
Succes oricum, speranta moare ultima. ![]()
Mai nou nici nu se mai adaugă în inventar.
Am luat +3sloturi la expediție din ziua a 2-a și nu îl am în inventar ,dar nici nu îl am activat
Oricum,de la fuziune s-au cam încurcat o grămadă de lucruri.
Salut Don_Crys !
Vezi aici:
Felicitari pentru atac/atacuri! Ai avut ceva activitate! ![]()
GLOTR Zanka-no-Tachi! ![]()
Display MorePct 1
Felicitari atacator!. Ai facut fuziunea dimineata, pe racoare, ai intrat instant si ca un om serios te-ai apucat sa spionezi. Cei(toti) care s-au culcat cu un clasament s-au trezit ca peste noapte a mai aparut un jucator cu flota chiar serioasa, la distanta mare fata de a oricarui alt jucator. MI se pare ireal , sa ai flota de 500 milioane pcte, sa poti sa iti alegi un server cu jucatori cu flota mult sub tine, sa intrii pe serverul respectiv si peste 20 minute sa-i spargi TOATA flota numarului 2. Fara sa am date concrete cred ca azi intre 9 am si 12 ( in 3 ore) ai spart jumatate din primele 15 flote. Nu e vina ta , ai exploatat nemernicia ogame.ro, deci, repet, felicitari !
Avand in vedere ca il cunosc bine pe aparator, povestea e groaznica...omul era on, i se intorsese fs-ul de 3 minute si s-a dus sa-si faca o cafea. Peste 12 minute era spart.
O mare corectie la reciclarea CR-ului, Aparatorul a reciclat 45 mld metal, 35 mld cristal, si 5 mld deut...deci aprox 80% din totalul CR. Nici aici nu cred ca e vina ta(in datele incorecte)...pe la 12 si ceva cand ai trecut in revista atacurile si ai gasit pe luna de unde lansasei ,zeci de mld de resurse...luate de la cei pe care i-ai prins rapid in cele 3 ore cand ai beneficiat din plin de elementul surpriza... nu mai stiai exact ce reciclasei, de unde si cat.
Pct 2
Aici e aici. Eu am ales acum 9 luni sa reincep jocul pe un server cu viteza moderata si linistit. Nu mai am nici timp, nici rabdare , nici chef...sa stau cu ceasul pus la 4 am ca mi se intoarce fs-ul sau similar. O game.ro a zis nu...mars ma- jucatorule care ne-ai bagat in buzunar cateva sute bune de euro, numai in utimele luni, hai sa te bagam noi cu forta pe un server cu jucatori care au contul de 3 ani de cand s-au infintat serverele lor. Si te bagam si pe un server care are viteza mult mai mare decat cea de pe serverul unde jucai tu, nenorocitule de jucator. Si ca sa fim sigur ca te distrugem si ca mictionam pe toti banii pe care ni i-ai dat tu si ceilalti, o sa iti punem 10 din cele 15 planete ale tale ...unde vrem noi.
Iti dam niste mutari gratuite dar dureaza doua zile , ca trebuie sa-ti luam planeta in spate si sa o mutam manual ...cu franghiile....''cum ? nu mai poti sa faci fs, ca planetele tale sunt alandala?...perfect !!!''
Si ca sa fim siguri ca tu si inca 30% din jucartorii fuzionati dispar, nu o sa punem NICI MACAR O SECUNDA blocarea atacurilor.
Cum intra un jucator (in urma fuziunii) care are flota de 10 ori mai mare ca a ta, esti victima. Ba o sa si NE radem noi, de la Ogame.ro, daca ala nimereste in acelasi sistem cu tine.
Ai flota jos?...foloseste olita de noapte,,,cele 3-4 minute pe wc sunt riscante.
PS dati drumul repede la inca doua servere noi, peste 2 luni faceti fuziune cu mine . O bataie de joc, am plecat !
In primul rand tin sa mentionez ca Super Mario si Davidoff au castigat universul Xanthus (pe Mario l-am si felicitat de altfel, Davidoff prefera sa nu raspunda la mesaje). Au reusit sa ma sparga chiar de 2 ori - aici nu am ABSOLUT nimic de comentat - momentul in care Evilgoose s-a lasat a transformat acel univers intr-unul MORT, dar efectiv MORT, facandu-ma sa ingrop securea razboiului si sa ma axez pe minerit si expeditii.
Insa in al doilea rand, am incercat sa-l conving pe Super Mario sa lase Uriel pentru Xalynth, poate ca am fi putut sa si colaboram de altfel, insa nu am avut sorti de izbanda...
Daca cumva Mario o sa vada acest mesaj, vreau doar sa spun ca imi pare tare rau de cele intamplate ... Am avut multe nopti nedormite si materie de sponsorizat ca sa-mi reciclez flota bucati. Spor la refacere, ai economie foarte buna si forme de viata...
Felicitari si atacatorului de altfel. Davidoff, sa stii ca pana la urma a fost decizia proprietarului. Nu poti sa blamezi, a fost efectiv o conjunctura nefericita, dar asumata! Stiati unde va mutati...
Dintre cei care au mai participat la fuziuni, eu care vin de pe Xanthus pe Xalynth, de la 9 galaxii la 5, am sa primesc articol de relocare pentru fiecare dintre cele 8 planete pe care le am in g6, g7, g8 si g9?
Cred că glumești. Băieții de pe Virgo vor merge pe X10 xalynh cel mai probabil. Cine va vrea sa joace contra conturi de 30,100,10 miliarde ?
Xanthus și Yildun vor merge pe Uriel
Nu chiar tot Xanthus 
Eu cu Saladin vom merge pe Xalynth (+/- alti 3 jucatori)![]()
Nu neaparat, incercam doar sa ma justific vis-a-vis de faptul ca votez un om cu care ma identific macar din punct de vedere al valorilor morale daca nu si intelectuale...
Chiar daca am mai fost tagg-uit in discutie, nu am vrut sa mai revin, drept urmare acesta este doar o postare explicativa. Urmaresc doar forumurile Xalynth (cel mai vechi univers) si Xanthus (universul unde joc) si nu de putine ori am vazut discutii controversate in care el si altii erau implicati si de aceea nu doresc sa continui a pune paie pe foc.
Defectul meu este ca am incredere in oameni si in faptul ca putem ajunge undeva, candva, la un numitor comun insa momentan nu se prea poate; de aceea, din respect fata de fiecare in parte aici, nu doresc sa mai spamez cu idei in contradictoriu.
Va salut si multumesc celor care m-au inteles! ![]()
Sa-mi explici si mie ce inseamna triplu compostat, caci nu stiu la ce faci referire prin acest limbaj de lemn. ![]()
Cat despre ceea ce incerci tu sa zici, e trist, dar iti voi explica, desi am aproape 35 de ani, am fost crescut cu anumite valori morale de catre parintii mei, m-au invatat sa ma comport civilizat in societate iar pe langa asta m-au invatat ce e onestitatea (vezi fenta cu case la 35k euro). Imi doresc sa fiu condus de un intelectual (probabil singurul potential presedinte de asa natura de dupa 90). Persoana GS nu este nici onesta, nici intelectuala si nici nu denota bun simt ( vezi aici https://www.facebook.com/reel/1226772195687026 ). Am fost crescut si educat astfel incat nu ma identific cu acest individ.
Restul e propaganda de oameni incuiati la minte pe care-l vad pe ND omul sistemului desi el s-a luptat ani de zile pentru Bucuresti si contra sistemului corupt in care era ingropat.
Te las in bezna mintii (sau a fumului
) ... maestre!
Cu atat ai ramas dupa dezbateri? ![]()
Aveam un oareșce respect pe care nu mi-l exprimam pe forum cand iti vedeam postarile...
Pana azi cand ai scris "Hai GS"... ![]()
GLOTR aparator ![]()
Problema pare sa se fi rezolvat in jurul orei 12:40 a.m.