Posts by Ip Man

  cea mai dezorganizata flota pe care am vazut-o.
  De ce sa pierzi deuteriu?...cand ai putea sa pierzi doar metal si cristal.


  In fine.....


  felicitari de atac,de profit,etc


  Si ce stii tu despre tinele lui sau flotele inamice ca sa-ti dai parerea despre flota ? :-??
  Eu zic ca e cea mai buna flota de pe universul asta.

  Felicitari pentru atac mendis !
  DejaVu, sa ai parte doar de bucurii in RL !

  Respectivul, nu primeste nimic, nu vede nimic ^^ Returul, poate fi calculat doar daca ti se da luna jos, sau ti se termina astrofizica, nu esti atent si colonizezi un slot gol, iar cineva e atent la detalii :)

  Pilotii vor constata ca slotul este ocupat, iar flota se intoarce inapoi :) daca respectivul nu sterge colonia nu o sa mai poti da fs cu colonizare pe slotul respectiv. Acelasi principiu e valabil si pe universurile noi, nu ti s-a intamplat in aglomerarea de colonizari sa trimiti nava si sa ajunga altul inainte ? :)
  Cat priveste partea cu miscarea flotei, din cei stiu eu, NU !

  Si sa nu uitam ca exista masini de 100 de ani care valoreaza cat 3 'batmobile' de azi. Adica si-au crescut valoarea prin vechime si nu prin update-uri.

  Au mai fost evenimente cu materie, nu s-a plans nimeni pana acum. Eu personal am renuntat de foarte mult timp la expeditii fie ele cu sau fara eveniment. Ultima data am trimis vreo 20 pe parcursul catorva ore. Cateva resurse, ceva nave useless, in rest nimic, si am mai si asteptat dupa unele expeditii ca s-au pierdut. Deci, mai bine lansam atacuri pe inactivi in timpul respectiv. Ceea ce vroiam sa zic e ca n-am motive sa ma plang de eveniment ^^

  Squaker
  Nu poate fi vorba de acs, nu prea ai cum sa imparti premiul.


  HalfOp


  Inteleg ce spui. Dar sunt 2-3 flote atat de mari incat e suficient sa atace o teasta mare ca sa creeze un TD de cateva G si e suficient sa castige locul 1 :)
  As fi preferat sa impart fondul de priemiere in 4 categorii. pe rank sau pe puncte si sa premiez cel mai mare TD in fiecare categorie gen intre 60 si 40m puncte... apoi de la 20 la 40m puncte.. de la 10 la 20 si pana la 10m sau pe clasament... tot ar fi fost mai multe persoane incadrate in eveniment :)


  vineri13


  E cam aiurea sa ceri sa fie premiat un jucator care nu a bagat materie, mai degraba unu care a bagat materie. E o regula comerciala in general, ca sa castigi o promotie sau sa beneficiezi de vreo reducere, intai trebuie sa cumperi produsul/produsele. Nu prea vezi sa beneficiezi de ele doar ca te plimbi prin magazin

  Strict opinia mea e ca acest concurs angreneaza doar o mica parte din comunitate. Cei care au deja flote si mai ales flote mari (acolo 20-30 de oameni) poate nici atat. As fi premiat pe ala care are cea mai mare pierdere intr-un atac, ar fi fost mai funny :) Lasand gluma la o parte, cred ca ar fi fost benefic un concurs cu aceleasi sanse pentru toti jucatorii din comunitate :) daca tot se aniverseaza insasi comunitatea :)

  Cateva mici precizari.
  - In prezent suntem inapoi in alianta :)
  - Sunt in primii 200 si am fost farmat de vreo 10-12 ori pierzand aproximativ 1kk resurse. Destul de mult.
  - Roman fruntas, il vad pe veveritoiul. care are ceva dublu puncte fata de mine. Nu poti spune ca a bagat bani. E relativ usor sa faci punctele alea.
  - Ar mai fi de mentionat faptul, ca sunt pe locul asta doar din constructie de mine, nu am nave decat cele de la tutorial. Deci pentru cineva care a construit o flota si face farm insistent cele 3k puncte diferenta dintre mine si veveritoiul s-ar acoperii intr-o zi, poate nici atat :) deci lucru posibil si fara bani.


  Cu ceva mai multa atentie si mai mult timp alocat acolo, poti prinde top 100 doar din minerit. As tinde sa cred ca doar primele 3 locuri au bagat bani. Si locul 2 si 3 tind sa cred ca e posibil si fara, iti trebuie doar vointa si timp :)

  Cum a zis si alta persoana inaintea mea... pana si penalizarile de la carnetul de conducere nu sunt permanente... si acolo poti sa gresesti de 100 de ori in 10 ani si tot sa ai carnet... intelegi ce zic?  Exista tari, in care ti se poate suspenda permisul pe viata pentru nerespectarea regulilor privind condusul.
  Per totalul, regulamentul stabileste niste reguli si nu e rau oricum ar fi el.


  Ideea e ca nu ingradeste nimeni dreptul la nimeni. Unul ar fi T&C pe care i-ati acceptat iar al doilea ar fi faptul ca unele persoane nu sunt de acord ca alti oameni au opinii diferite (nu trebuie sa-ti explice de ce, pur si simplu au o viziune diferita) iar din acest motiv arbitreaza buna desfasurarea a forumului, altfel ar face fiecare ce vrea si ne-am injura ca porcii, doar pentru ca avem idei diferite.


  Daca eu imi exprim o opinie in legatura cu ceva si o alta persoana are o viziune diferita, nu vad util sa-l acuz sau sa-l fortez abuziv sa creada ca opinia mea e cea mai buna. Si aici pot da exemplu de utilizatori care posteaza dupa fiecare opinie contra personal ti se pare ok, nu e evident ca lucrul asta duce uneori si la nerespectarea regulamentului ?
  Nu ar fi mai corect, sa analizezi opinia celuilalt, sa cauti un punct comun agreabil de ambii pana se gaseste ceva concret ?


  Acum, ca utilizator al forumului, incerc sa pastrez un echilibru si stiu ca in acelasi timp niste oameni, au o calitate si se ocupa de functionarea corecta a serviciilor. Eu ca utilizator, imi expun parerea, imi place sau nu imi place si argumentez sau ma abtin. Dar, daca nu imi place, nu ma apuc sa deschid 10 threaduri si sa ma cert cu toata lumea, ca ideea mea e mai buna.


  Eu asa gandesc, la unele postari si am putine comparativ cu timpul petrecut pe forum, ma gandesc ulterior, de ce am postat ? Era absolut necesar ?


  La fel si cu votul, avem dreptul la vot, dar nu tot timpul iasa cum vrem noi si nu tot timpul se face ce am vrea noi, doar ca in politica, cele mai multe rezultate sunt impotriva noastra, aici lucrurile se gandesc pentru functionarea comunitatii, dar noi avem obiceiul sa ne certam inainte sa vedem rezultatele.


  Cam asa vad eu lucrurile. Cei care le vad altfel sunt liberi sa le exprime, dar sa nu-mi bage pe gat ca trebuie sa cred viziunea lor, la fel cum nici eu nu o fac. Respect ceea ce se cere si imi vad de treaba.


  Si cu asta inchiei sa mai postez vreun post legat de lucrul asta si cine are dreptate sau nu.
  In plus nici macar nu s-a schimbat regulamentul ci sistemul de aplicare al sanctiunilor