Posts by triplu belea
-
-
multumesc
-
pe care server a fost implementat noua versiune?
-
bafta in RL vechii echipe ...poate ca cei noi vor fi mai deschisi ,cooperanti si vor gestiona CORECT problemele dintre jucatori si cele din joc
-
bafta in rl si nu-ti uiti niciodata prietenii
-
-
-
daca am mancat un a este vre-o problema domnule ?
u ne-ai mancat nervii de atatea ori cand erai admin ...dar asta e alta problema
multumesc de lamurire
imi cer scuze fata de ceilalti pentru ca am deviat de la subiect
-
exista undeva vreo regula care sa-mi interzica sa lansez un atac MD cu viteza redusa ?
fiind nevoit sa fac asta pentru a se putea alatura si alti colegi
-
triplu e doamna
-
De cel putin 30 minute.....exista un bag de joc la flota....intru oriunde in joc....dar la flota....da eroare....ma da afara din joc........remedieri ceva...sau poate fentez sistemul...???....idei...???....uni gamined.......
cred ca ai vrut sa spui BUG.....iar serverul gamined nu exista .....poate GANIMED
-
-
-
- Rezultatul Expeditiei: 25.01.2021 17:57:51
De la: Control Flota Pe o luna mica cu propria atmosfera expeditia ta a gasit niste depozite uriase de resurse in stare bruta. Echipajul de la sol incearca sa ridice incarcatura de comoara nationala.
Cristal 25.200.000 au fost capturate
Inregistrare din primul jurnal de bord al comunicantilor: Se pare ca aceasta parte a universului nu a fost explorata inca. -
Rezultatul Expeditiei: 25.01.2021 17:57:07
De la: Control Flota Pe o luna mica cu propria atmosfera expeditia ta a gasit niste depozite uriase de resurse in stare bruta. Echipajul de la sol incearca sa ridice incarcatura de comoara nationala.
Metal 45.150.000 au fost capturate
Inregistrare din primul jurnal de bord al comunicantilor: Se pare ca aceasta parte a universului nu a fost explorata inca.
- Rezultatul Expeditiei: 25.01.2021 17:57:51
-
vorbesti cam pe langa subiect avand in vedere ca eu sunt on mereu iar tu doar ma spy si nu ai curajul sa ataci domnule phenom
-
ru aparator
aparitie cam rara pe aici pentru un no:1
-
eeee asa mai viii de acasa moshule
ru aparator
-
toti e numai gura de ei pana se vad in functie ...dupa
-
salata de gulie ?!?!?
ru aparator
-