Don_Crys schimbarea exista de mult, doar ca noi fiind o tara unde capitalul nu se poate compara cu cel din Vest, ne-a fost greu sa ne adaptam noilor conditii create de joc, acelea de pay 2 win.
Probabil parerea mea nu mai este relevanta, eu am decis sa renunt la joc si da, inca sunt pe forum si da, probabil voi mai raspunde din cand in cand pe aici. Alegerea a fost asemenea si celorlalti care au plecat mai de vreme sau mai tarziu definitiv. Nu mai este fun deloc sa concurezi cu jucatori care cumpara pachete in nesimtire. Vrei sa mineresti ? Iti arunca cate o fuziune anual unde dai de vreun imbecil precum EAGLE sau alt ratat care nu si-a gasit locul in comunitatea sa fiind un noob farmat zi de zi, asa ca s-a decis sa isi deschida un cont nou la BCR in romania, probabil a auzit de noul bonus referral, si a donat sa fie si el cineva. Cu ce te afecteaza pe tine ca miner ? Pai te afecteaza, ca multi ca el aleg sa faca fleetsave pe tine cu 500k RIPi iar tu stai si privesti SAU procedezi ca rezistenta de pe uriel, deschizi si tu cont la BCR dar probabil cu alt referral primit de la nevasta/vecin/ruda si incepi sa renunti la a mai bea whiskey cu cola si te multumesti cu o bere Zaganu sambata in oras cu baietii.
Pe langa treaba cu P2W, acuma oricine, ABSOLUT ORICINE, isi poate inventa o extensie cu AI sau un script care sa ii faca munca, aceea de a trimite expeditii sau a-si face activitate. Degeaba alegi tu sa pierzi nopti, sa joci cu flota si sa astepti returul ala calculat dupa o noapte alba, daca baiatul din spatele celuilalt ecran are la dispozitie un x1-x3 viteza si un fs cu 5-10%, in care sa deschida calculatorul si sa faca niste socoteli cam de cati euroi ar fi nevoie pt cateva sute de mii plasme sau alte sute de mii ripi Terror stie cel mai bine aici.
Era misto pana acum 4-5 ani sa fiu sincer, cand inca mai mergeau conferintele pe Whatsapp la 3 dimineata dintr-un grup de mai multi, in care ne tineam activitate unul altuia, si aveam satisfactia sa prindem o amarata de flota, insa conta foarte mult tactica, planul initial si executarea. Ah, ce vremuri ![]()
Spor tuturor carora inca le e greu sa se detaseze de joc, va voi sustine de pe margine
Buna ideea cu fuziunea btw, deci de la deschiderea postarii mele DE AICI, pana acum avem asa:
- Fuziune noua anuntata
- Noi moderatori pe forum
- Implicare din partea lui valent, ceva postari noi la activ dupa un lung repaus
- GYLDA care si-a amintit ca trebuie sa mai dea niste atentionari
- Evenimentele sunt insfarsit postate la timp
Nu-i rau, deci se poate si aparent se vrea daca se trage putin maneca, asa-i HalfOp ? Romania anilor 2000 inca ne poarta umbra