Posts by Ghost1
-
-
sfaturi nu imi mai ceri
Avertisment verbal.
Tommy- -
:))) Dar mare jucator ai ajuns bogdanel .faci si razboi ce a ajuns ogame
-
lasatil sa isi faca damblaua
Avertisment verbal. Spam.
Tommy- -
Esti sigur.
-
Nu uita cine tea invatat ogame bogadane
-
Dar drobeta turnu severin
-
ok mersi mult
-
Salutare am o intrebare daca colonizez o planeta noua primesc +25 campuri la planeta
-
-
da sunt jucatori care folosesc programe ilegale. Si autorefresh si la licitatie
-
Pe univ1 am 5 pot sa mut 5 planete
-
Eu nu am vazut pe forum chestia asta cu stersul conturile. Cei care au in acelasi univ care fuzioneaza multi au zis sa le bag in vm pe cele care nu le mai folosesc le am bagat in vacanta. In urma cu 2 zile am aflat de la un alt jucator ca trebuie sa le sterg le am bagat la sters. Am facut tichet sa raman cu cel din Jupiter. Ce sa mai intelegi din treaba asta
-
-
Ghost1...daca nu ai citit tot ce s-a scris pana aici, ar fi bine sa o faci. daca ai citit dar nu ai inteles ce s-a vorbit, cere-i cuiva de la tn de acasa sa-ti explice.
si daca tot nu vei intelege, poate ca iti va si desena.Vad ca esti supra inteligent
- Warned by Mao
Spam/troll -
Nu va mai bateti capul degeaba. Parerea voastra nu conteaza la inceput sa anuntat ca cei care au conturi pe universurile care fuzioneaza intre ele o sa se caute o solutie sa nu le piarda acum nu mai zice nimeni nimic.
-
eee vin vremuri grele
-
multe conturi se pierd prin fuziunea asta. Cei care au 10kk puncte pe univ1 ce poate sa faca impotriva celor de pe Jupiter care au 200 kk puncte. Vreti competitie in cel mult 5 luni vor ramane sub 100 jucatori activi pe univ1.
-
Eu am pierdut flota pe pegasus am setat sa ajunga la ora 19 si a aterizat la ora 15. ??
-
Sunt mai prost de fel si daca ai explica mai bine as intelege mao. Spor la joc cei care continua