Posts by ReeK

si totuși ,pe fidis e al doilea jucător care întra cu un cont în top5 ,la tichet mi s a răspuns, dar a rămas ca se va verifica ,sa vedem și când, nu contează ca sunt în vmode cei doi, ci e vorba de corectitudinea fata de ceilalți amărâți din joc, mai exact "the peasant"

Pai tocmai ce a apărut un cont top 5 pe fidis și nu este primul.

Ma gândeam ca dacă pleci pe alta comunitate, poti alege un server unde sa fi top1, vad ca se practica.

Este contul lui in3xistent ,care a fost banat si debanat

Au fost erori pe org de genul au apărut conturi de 100 miliarde puncte ce au fost scoase

știu ca nu e obligatoriu, este un update bun totuși, dacă s ar implementa ,vad ce fac în functie de decizia cu contul ,și știu ca nu afectează, dar strica interfață contului ,dar mulțumesc de info :S:, cred ca poate ramane deschis topicul pt pareri legate de acest update

Din curiozitate, am făcut cont pe noul univers ,fiind curios cum funcționează farmville, întrebarea este când se va actualiza acest update pe toate universurile? Aveți ceva informații legat de asta ?(întreb mai mult pentru ca sunt între a-mi ceda contul pe care joc de 4 ani, sau a continua sa vad dacă ma pot obisnui cu acest age of empires)

Abia asta e grav, fiind un joc singleplayer, nemernicii au găsit o varianta de a juca multiplayer, aaa stai, sau jocul e gândit sa fie multiplayer 🤔?

In alta ordine de idei, ma repet, în calitate de jucător contra lui Ruth și echipa lui, sunt totuși contra părerilor celor 3 crai de la răsărit, unde nesimțirea a ajuns la un alt nivel

Reaper pare a fi cel mai cerebral totuși, și am avut o discuție chiar plăcută în privat cu el, iar asta se vede din comentariile lui unde a păstrat o limita a decentei în vorbire

Hulk care e un roman plecat în Spania (înțeleg și deficienta de a scrie corect după mulți ani plecați în străinătate, nimic de condamnat) aparent e mai la început, dornic sa învețe, și sa asculte părerea altora, contrar a ceea ce spune Tepes, sfaturile primite de la "inamicii de sânge" o sa îl ajute mult

Tepes care e un polițist, și cam atât, de aici toată cultura lui generala (la pământ fiind, pt el săpunul îl duce cu gândul la pușcărie, nu a auzit de Germania, Hitler, evrei, holocaust, etc) tot ce știe este sa aibă un limbaj vulgar, ofticat pe viata ca statul nu poate sa ii ofere mai mulți bani sa fie și el un smecher în top ca ceilalți, mai trist este ca politia romana în loc sa rezolve adevărate probleme, joaca Ogame în timpul serviciului.

Asa ca Tepes, îți strici complet cei doi prieteni pe care îi ai, va răzvrătiți împotriva unei întregi comunități inutil, și tot ce faceți e sa va asigurați ca nimeni vreodată nu va dori sa aibă nici o legătură cu acest trio fantastic

Stai liniștit, Ruth îmi este cât se poate de antipatic în joc, dar este un joc, nu are nimeni de aici nevoie sa se dea bine pe lângă el, în schimb, absolut toată lumea va repeta un singur lucru, acceptați înfrângerea, faptul ca ati pierdut niște amărâte de numere, și în loc sa urlați pe aici ca sunteți cei mai buni, arătați ne ca sunteti cei mai buni

Reaper, dacă tot ai întrebat, în maxim 3 săptămâni va veni următorul eveniment, dacă tot erai curios

Cred că tu te consideri foarte inteligent acum :)))))

Nici pe departe, dimpotrivă, ma consider medium, în schimb diferența dintre mine și voi este ca cel puțin, de fiecare data când a fost un atac dat pe mine, am fost în stare sa accept soarta, indiferent de metoda în care am fost prins, fără prea mult tam tam, fără sa ma afișez pe forum indiferent de situație, dar voi aveți nevoie de reclama, ați primit reclama, felicitări, v-ați făcut de ras și da acum, asa cum a postat și Tepes, singuri care vor mai dori sa joace cu voi, vor fi aceeași cloaca de oameni penibili

Vezi că "rasist" cum te apelezi tu acum au fost și aia care te au ajutat sa te lauzi cu poporul, referitor la vorbele tale anterioare. Așa că mă gândesc mai bine daca sa îți mai dau atenție sau nu. In orice caz, data viitoare întrebă-ma înainte să îți dau voie sa vorbești.

Vezi că ai dublu post

Tu nu ești în stare sa scrii, și crezi ca ai vreo putere sa îți dai acordul altora sa vorbească? Uite asa devii penibil, împreună cu Tepes, pe care nici măcar colegii de alianta nu îl mai suporta, ți a spus bine, te smiorcai prea mult, sunteți smecheri asa cum ziceți? Hai sa vedem următorul post cu un atac asupra lui Ruth sau oricărui alt player care a comentat aici și v a spus ca sunteți penibili (inclusiv atac la sateliți, ca nici asta nu va tine)

Cum ai ajuns la concluzia asta ?

Apropo, ai așteptat să te insulte cineva și acum daca n-am făcut-o ai dat tu startul. Asta spune ceva și despre tine cu toată mândria cu care te-ai chinuit sa dai un reply "civilizat" mai sus :-j

Faptul ca sunt rasist fata de anumite categorii de oameni (mai exact categoria de oameni cu o mare lipsa de inteligenta) nu este o jignire, poți sa spui ca sunt rasist, nu ma deranjează

GYLDA//Nu este permisa postarea consecutiva de doua sau mai multe ori in mai putin de 24 de ore de catre acelasi utilizator al forumului.

Avertisment pentru postare dubla.

uitati cu totii cresterea de 300kk pe zi a contului Vlad Tepes.

pasted-from-clipboard.jpg

In ideea ca a fost începutul de univers, nu ai cum sa faci multe puncte, atașez și eu un raport în ultimele 30 zile, încep sa cred ca el confunda 300kk cu 30kk

Nu își bate nimeni capul cu minerii, noi ne certăm pe flote, atacuri, strategie ( vyxx ), chestii English... Pricepi ?

Exact cum spuneam, retardism la un alt nivel, păcat de voi, sunteți printre oamenii din tara asta care ar trebui făcuți sapun

Ps: cum va certați pe flote atacuri strategie când voi nu aveți habar de asa ceva? Și singuri care știu sunt chiar cei cu care va certați pe aici (vyxx, sharky, Ruth, squaker, etc, pt ca sunt mulți care s-au abținut de la acest topic)

GYLDA//Atentionare pentru insulta.

Nu te cred, hai cu print screen. Cred ca sunteti doar vorba lunga si atat. Daca ai avea 300kk pe zi profit ar fi mult mai departe contul tau.

Ar fi mult mai departe dacă ar fi în stare sa înțeleagă măcar putina strategie , dar tot ce știu aceste 2 personaje este sa comenteze la un post care nu își are rostul , ma bucur ca ati devenit ferme de top în Ogame.

Acum va aștept cu mare drag insultele la adresa mea, pana la urma, dacă stau bine și ma gândesc, e și asta o strategie, fleeter, miner, cercetător, și noobul care insulta pe toată lumea, suntem singura comunitate de Ogame unde avem aceasta strategie de joc

Un jucător care baga bani și este un mare noob, a reușit totuși sa va spargă flotele, asta e tot ce am înțeles din 5 pagini de postări inutile.

Indiferent dacă a băgat bani sau nu, dacă este noob și nu știe măcar putina strategie, nu ar fi fost în stare sa facă nimic, și totuși, lumea comentează la o postare unde a spart flota cuiva, în momentul de fata inclusiv materia neagra este inclusa în joc, doar va ofticați, fără absolut nici un fel de dovada, am jucat cu Ruth și pe Antares și pe fidis, întotdeauna a fost la fel, are o oarecare aroganta, dar întotdeauna a fost un jucător corect, nu a avut niciodată vreo lansare nefondata pe mine, nu m a prins niciodată, și fiind on, mereu a retras, asta denota un jucător cu strategie și bun simt, legat de ceilalți, va înțeleg frustrarea, dar luați ca atare jocul, ați jucat, ați pierdut și cam aici se încheie povestea, ați pierdut din cauza ca sunteți noobi, din cauza ca Ruth a băgat bani, din x motive, nu contează, ați pierdut, materia întunecată nu îți trimite flota în atac, nu spionează singura, nu face nimic din toate astea, la final este omul din spatele contului care a făcut-o.

Legat de materie, pe Antares am avut aceeași problema la început ca nu ii înțelegeam creșterea brusca, după am început farmari pe inactivi + expediții, am ajuns sa produc din asta 100kk pe zi, dacă v-ar duce puțin mintea, ați putea să vedeți dincolo de ura o strategie de joc, care implica și nu implica materie, nici nu contează, dar preferați sa dati vina pe alții și nu pe voi pt eșecurile voastre

hulk69 ,ma bucur sa te vad împotriva lui Ruth, acum jumătate de an când s a deschis primul univers după fuziune, și a jucat cineva cu numele lui Ruth acolo, ai luat și îl pupai în fund, erai bucuros ca te-a băgat în seama, ii povesteai de conturile cumpărate pe org, și ca o sa aduci unul pe fidis, și de câți bani ai investit în joc ca să îl dai jos pe draqqula, chiar ai vrut sa ii dai un cont ca să te ajute, toată lumea știe discuțiile alea, în afara de tine, și acum faci urat pe aici

Măcar din bun simt, nu va zice nimeni sa băgați bani, dar omul v a arătat un raport din expediții, învățați sa faceți și voi expediții și vedeți unde ajungeti

A nu se înțelege greșit, nici mie nu îmi place de Ruth, dar îl respect, la fel ca pe toți ceilalți fiind vorba de un joc amarat unde ghiciți ce, avem loc cu toții, pt ca s-au dus vremurile în care erau asa mulți jucători ca nici nu mai puteai sa îți faci cont pe un univers

Cool, 3 zile pauza

Mai am o întrebare, mie planetele mi au căzut fix pe fix, unui prieten venind din 9 galaxy, cam toate au picat pe alte poziții, dar el a primit 25 relocari pt 13 planete, și eu nici una, aveți idee care e sistemul cum se dau relocarile?