Posts by piratul spatiului
-
-
-
Nu va speriați, e ceva normal în ogame, eu am fost banat pt împărțire de cont, am avut un cont și l-am cedat preluând altul și după 3 luni mă trezesc banat, omul căruia îi cedasem contul era din Vrancea, eu din Giurgiu, iar în alea 3 luni nu am mai avut logare pe primul cont, am făcut tichet și răspunsul a fost scurt și la obiect, rămâne banat e ambele conturi ca sa găsit logouri de pe același Ip, am vb și cu Andripopa în privat rugand-ul sa veridice datele logare și mia răspuns ca e confidențial, jalnic
Avertisment verbal. Discutii despre ban.
Tommy- -
nu e nicio regula, crede-ma ca stiu ce spun, poti licita de 10x pe sec nu e niciun spam, cine poate ia licitatia, eu nu am patit nimic , mai bine de 2 luni pe quantum am luat 95% din licitatii
-
-
felicitări, păcat de flota aia, dar se reface, dacă va mai continua, din păcate, domnule booom nu mai sunt pe quantum de ceva timp am dat contul cu tichet rezolvat de andripopa, când ajung la pc o sa-ți pun un print, da, era sa uit, sa nu faci și acum cum ai făcut la atacul pe smookye, tu ai oprit toate resursele și sharky a ramas în vm

-
LA MULTI ANI ! ....la toate lumili

-
salutare și sărbători fericite tuturor, mai scriu câte ceva aici pt urări, dar și a încerca să lămuresc subiectul mai sus discutat, DA, poți apara un jucător (n), eu îi stergeam din lista de prieteni îi puneam sa mă atace cu o proba de spy, devenea proscris (mov) dupa care il acceptam din nou in lista de prieteni, apoi puteam sa-I apar/atac/monshoot, va urez încă o data Sărbători fericite tuturor, voi reveni pe ogame când se va deschide un server de min 5x speed flet, pana atunci bafta la joc

-
Salutare forum, cu acest thread anunt pe toata lumea ca renunt la ogame.ro, am cedat si ultimul cont de pe quantum, poate voi mai reveni pe ro doar daca se va deschide un server cu viteza flotei 6x, pana atunci bafta si spor la toata lumea.
-
Nu îi înțeleg pe cei ce vor 3 x flota, de ce nu joaca pe sirius ???la fel și quantum așteaptă fuziunea, 20 de playeri activi....
-
mie imi place sa fie totul maxim si ar fi (cel putin pt mine) perfect daca nu ar mai fi posibil achizitionarea de MI, atunci se vede adevarata valoare a unui jucator
chiar as fi curios cati vor rezista
nu folosesc MI 
-
Noi suntem în România și ....asta ne cam ocupa tot timpul....
-
-
daca tot se vb in posturile astea despre cu totul alt subiect, sunt liberi toti admini sa ma verifice si pe quantum (e singurul cont de pe RO pe care il mai am, crescut de mine de la 0)

-
Taurus este online.
36 de jucatori :)))))))) de tot rasul, rectific, renunt la ogame pe RO
-
ȘI astea fiind spuse se pare ca e un univers mort din start....mergem pe org...acolo admini au alt comportament fata de jucatori
Warned. Offtopic.
Tommy- -
În concluzie, părerea noastră nu contează, tocmai de acea și în urma unor decizii de tot rahatu luate în ultimul timp, am decis sa renunț la ogame,

- Avertisment
Discuțiile legate despre suspendarea conturilor din joc sau forum
Acest tip de discuții NU își au locul pe forum. Ele se vor desfășura în privat cu Operatorul de Joc responsabil de suspendarea contului sau a superiorilor acestuia.
Discuția este interzisă în primul rând datorită unor clauze de confidențialitate pe care Gameforge și le-a asumat față de comunitățile
pe care le deține.
Mao -
caracteristicile noului univers nu mă încântă deloc, posibil sa-mi fac cont doar de curiozitate sa văd câți playery se vor înscrie :)))
-
Revin cu încă o întrebare: dacă un jucător este acuzat de o posibila infracțiune de către alți jucători, cel ce ia decizia de a sancționa jucătorul acuzat, verifica dacă "infractiunea" chiar a fost infracțiune ????
-
Doar părerea mea, 6X eco, 6X flota, 70% debris