Display MoreIn urma bataliei de pe Xalynth, putem concluziona cateva aspecte:
1. Ogame inseamna : TIMP: 60%, STRATEGIE: 20%, PSIHOLOGIE: 15%, MATERIE: 5%.
2. Sa vrem sa pice un jucator, nu conteaza care ar fi el, si la urmatoarea fuziune/univers deschis sa propunem ATAC SAL= 0, e echivalent cu propunerile baietilor care au scris, au cerut si au plecat, fara a lua in calcul aspectele principale ramase.
3. In urma testelor de pe Xalynth rezulta faptul ca nimeni nu e pregatit pt fuziunea dintre Xalynth si Uriel (ca si jucatori, nu ca si absortie de caracteristici), iar majoritatea jucatorilor, in afara de smiorcaiala, jigniri grosolane, bani aruncati pe geam si amenintari la viata privata, altceva nu au de oferit.
Felicitari pt fair play Soferas, alegerea iti apartine pt postarea celui de-al 2lea atac!
Data viitoare va fi sigur mai bine!
Refacere rapida, ai economie puternica!
Poate voi ăștia mai mari nu sunteți pregătiți de o fuziune cu Uriel, nu noi ăștia mici, noi suntem obișnuiți sa fim băgați cu forța la fuziuni cu conturi care u avans ani în fata noastră. Ironia e ca te contrazici singur în comentarii, spui de bani ca sunt importanți doar în proporție de 5%, de aia nu vrei pe Eagle, ca au 5% importanta banii =)). Știu ca Eagle e slab dar faptul ca are bani + contul foarte dezvoltat, e greu sa fie spart, mai ales dacă tine toată flota unita, cam asa cum nici eu nu am ce sa îți fac ție pentru ca ai ani în față mea pe contul ala + cine știe câți bani bagati. Asa ca nu mai spune tu ca nu e nimeni pregătit, ca noi suntem pregătiți de ceva ani, voi ăștia mari nu sunteți pregătiți, noi suntem deja obișnuiți sa rămânem fără luni și flote de cineva care are de 15 ori mai multa flota ca și economia contului propriu, deci nimic nou sub soare. Asa ca nasul în batistă și nu mai plângeți, sa vina fuziunea, sa vina Uriel, sa vina Eagle.
. . Multumesc din nou pentru raspunsul elaborat si ghidare, dau o bere de deuteriu.