motane nu fi nebun, sa nu te puna ăl cu coarne sa-i dai contu lu vineri
Avertisment
Tommy-
motane nu fi nebun, sa nu te puna ăl cu coarne sa-i dai contu lu vineri
Avertisment
Tommy-
Din nou aceeasi dicutie ?
nu puteti accepta ,ca sharky de unul singur va dat ceata?
ce doamne iartama
a facut 45 g flota :))
Lone ,crezi ca daca era push ,tocami un jucator ca sharky nu ar fi stiut ce si cum ?
A dat ceata cuiva daca vrei sa ne luam dupa tine. dar nu noua ptc nu e la noi contu, e doar cu numele in F-D. si cred ca sharky e indeajuns de baiat destept cat sa stie ce si cum sa faca sa fie bine sa nu fie rau, daca ma intelegi
vorba aia... "fa sa para un accident" :))
1. pentru cine nu e evident, nu, ala nu e motanel
2. sunt foarte curios la cine e contul avand in vedere ca nimeni nu stie si ii foarte putred, aproape pare ca a ajuns pe mainile cuiva prieten cu tine sharky si ti-a facut un cadou avand in vedere ca ultima oara cand a fost cineva din F-D pe contu ala, flota era la un loc cu ripii si acum badabimbadabum ai prins doar flota ? s-au separat magic ? - aka pushulica ? rog verificarea hitului cu maaaare atentie la cine s-a logat pe contu ala ![]()
3. si daca presupunem ca a ajuns la un noob random total necunoscut noua si voua, sa fim seriosi, in cazul ala nu ar fi mare scofala sa prinzi flota dar na.. sa-i fie tarana usoara
ru aparator?!
Asta este nivelul celor care se cred "Lords" sau nu stiu cum.
AHAHAHAH smooth ! ![]()
Ca fost membru al staff-ului, ar trebui sa stii ce e ala spam... MotanuD
"Rip in pieces" cum s-ar zice. orice bubuiala care nu are in dreapta F-D ma bucura caci usureaza treaba pentru cand va fi F-D in stanga.
Sper ca v-ati coordonat timpii bine baieti, *WINK WINK* altfel...
glirl ambelor echipe, mi-ar placea
ps: ce crezi? here comes... are you ready...? ........ cer verificarea hitului.
A dat cu capul de 2x in Vycky si a plecat cu 6G profit.A scos mai multe resurse decat flota pe care o ai tu... pardon... care ai avut.Dar cand e vorba de FD si ca isi primeste cate unul de pe la voi portia totul pare pe minus.
Si sunt sigur ca or sa mai fie si altii de pe la voi pe viitor intr-o mai mica sau mai mare masura.
Ap... whatever.
pardon... care ai avut.
*PE CARE
e hilar ca virgula carcotasi sunt o caruta dar doar 2 rapoarte postate :))) sa vedeti ce usor o sa se dea premiile alea fara prea mare competitie :)) mai bateti toaca degeaba, ca baietii si-au asigurat locurile si acu sorb din spritz
Sa ploaie cu floate !
stiti ma baieti ca daca te duci pe strada la un politist si ii zici "sa ma *** pe cascheta ta Domnule Agent Politist", iti iei amenda ? pentru insultarea organului justitiei, cu tot dreptul tau constitutional, care apropo, pentru toti cei care flutura pe-aci cuvintele astea, fac pariu ca nu stiti ca e articolul 30 din constitutie care de asemenea zice in alineatul 6:
Quote(6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine.
Eu personal cred ca a fost o greseala din partea lui Mao sa deschida threadul asta acum. cred ca trebuia sa va bage pe gat noile reglementari, sa va dea cu ciocanu' peste maini daca deschideati topicuri de discutie si sa zica in felu urmator. baieti, vrea nu vrea, bea grigore agheazma. doua saptamani testati, dupa aia facem topic si discutati si spuneti cum vi s-a parut.
si la sfarsit, pt toate fetili, cu dedicatie:
cine e intelept o sa stie ce vreau sa zic
De regula pana acum sunt surprins ca echipa orange nu a inteles ca majoritatea vrem sa vedem daca puteti incerca o schimbare in mentalitatea nemtilor si modificarii putin a regulamentului.
Numai băgaț legale băieț.
cred ca ai vrut sa spui echipa verde sau cred ca vrei sa detaliezi
Display MoreCam asa cred eu ca ar trebui sa fie...
Server cu perioada limitata de timp in functie de viteza lui. Daca pentru x1 2-3 ani ar fi o perioada rezonabila, pentru un x5 de exemplu nu ar trebui sa depaseasca un an.
Nu sunt statistician deci aici ar trebui sa isi spuna parerea unul de meserie.
La terminarea timpului alocat serverului ar trebui sa se declare persoana castigatoare de server la general, economie militar si cercetare. As acorda cate 3 premii pt fiecare categorie constand in MI cam asa 300k mi pt locul 1, 200k MI pt locul 2 si 100k MI pt locul 3 cu precizarea ca sunt premii unice. Adica poti acorda unei persoane un singur premiu.
In cazul in care sa zicem ca primul d ela general ar mai avea si alt premiu la alta categorie acesta nu se v a acorda ci se va acorda urmatorului clasat.
As mai da premiu pt cel mai mare damage pe flote la Individual si la ACS. Aceste nefiind premii unice. Adica daca cineva va avea si la damage premiu si la alta gategorie din clasament premiile se vor cumula. As acorda premiu 500k MI la ambele categorii pt cel mai mare damage urmand ca la ACS sa se imparta intre participanti.
Nu vor exista locul 2 si 3 premiate la aceasta categorie.
SI as mai da un premiu constand in 300K MI pt cea mai buna dezvoltare fara folosirea de MI.
Daca sunt adepti ai ideilor mele astept pareri si propuneri pt imbunatatirea constructiei mele.
MAO daca consideri ca e interesant sa discutam pe un subiect separat te rog sa muti discutie pe un subiect nou.
Poate nu ar strica si un sondaj de opinie daca ne dorim server cu perioada limitata in timp.
Multumesc!
Premii, premii, premii ! Mii de premii !
Hai ma citro nu te mai intepa, fii mai chill. Uite, eu sunt de acord cu ideea ta.
Valeuu ce prajeala de hit...
si ati mai si iesit pe minus. Cel mai prost no1 din ogame.ro ati putea spune, stealth... Fara suparare. Daca erau sparti aparatorii si voi faceati profit si ieseati frumos ziceam jos palaria.. Ca stiti ca nu imi e rusine sa aplaud un hit (ca cel dat pe mine spre exemplu). Dar asta serios chiar a fost total useless.. Vorba cuiva de mai jos, dat doar pt cifre. Ru aparatori desi in hitu asta cred ca mai degraba e ru atacatori..
*later edit*
Tommy & Bogdan, e ok, se intampla si la case mai mari :)) (vezi cateva threaduri mai jos
)
Multumeste-i lui xmediastudio care m-a tinut de vorba pe chat o ora.... Am fost uituc si neglijent, de altfel stii cat m-ai vanat. E funny ca fermele F-D vin ingame sa mi se laude ca ma gasesc la hof :)))) all in all, ti-ai castigat premiul guguta dupa saptamani de vanatoare, deci felicitari. Probabil nu mai refac flota pana in vara caci nu am timp decat de minerit.