Pana la distrus luna proprie mai putea sa flodeze phalanxul tau cu 5-6pagini,dar oricum dupa spusele piratului avea timp arhisuficient sa fuga cu flota sa....si inajnte de toate astea un fs corect ca la carte cu flota impartita in10-15valuri pe desf scapa pe oricine si daca nu era deajuns din nou flood la phalanx,acum nu e greu sa faci asta ca ago te ajuta si iti salveaza ultima flota,nu ca acum ceva ani in urma cand trebuia sa pui tu cifrele de fiecare data...
Cat despre jucatorii enumerati de tine xp ca ar fi buni,sa stii ca aia is mediocri.. Doar unul din cei enumerati e un jucator bun,insa pe ursa mai sunt cativa la fel de buni sau chiar mai buni ca cel care ziceam adineauri.in fine spor la cheltuit profitul monstruos.
Posts by Scorpio
-
-
ce nap,pai la flota care o aveai si doar inconjurat de inamici sa faci fs din asta....e ca si cum o cauti cu lumanarea...eh macar acu o sa te lasi...dar daca mai ai ambitie sa refaci bv tie.spor in rl.
Atacatori sunt curios la cate secunde a fost atacul si cat lati incetinit sa nu va fie furat cr-ul.oricum 800 ripi cu 5 miliarde profit nu e rau deloc e chiar bine rau de tot:))
Bv xpule pt dominare,acu treci pe ursa unde sunt mai multi jucatori cu nivelul skilului mai mare ca aici si sa vedem daca faci aceasi figura,nu contest skilu' tau ci sunt curios sa vad ce sar intampla:) -
nu stiu ce o sa refaca....dar oricum acum e vulnerabil iar booom poate sa il sparga singur oricand :))
bv nenea hai spor la minereala de acuma.
aparator invata sa folosesti cele 4 luni din acelasi sistem plus cealalta la 1 sistem deparatare pt fs cu desfasurare....la asemenea flota sa faci un fs de noob....nu prea ai scuze. -
-
asa da organizare,au votat 51 de oameni pana acum,ar trebui totusi sa spamati zilnic acel mesaj in joc, ca sunt sigur ca sunt destui jucatori care il ignora...astfel daca il spamati,eventual il vor citi de nervi ca tot apare...
dar felicitari pentru initiativa staffului. -
sincer as prefera sa dispara comunitatea aceasta ca e mult prea mica sa mai joci pe ea.unde mai adaugi ca e si mega toxica.
Sau macar sa se faca ceva in privinta promovarii, sa aduca mai multi jucatori.de ce sa ma multumesc cu ce am cand poate fi mai bn...de prea multe ori ne complacem in anumite situatii... -
ȘI astea fiind spuse se pare ca e un univers mort din start....mergem pe org...acolo admini au alt comportament fata de jucatori
s-o crezi tu ca au alt comportament e acelasi :)) dar te ast acolo

Avertisment verbal. Offtopic.
Tommy- -
Mao nu stiu daca ai fost sarcastic sau ai glumit in ceea ce ai zis.Dar daca ai vorbit serious atunci ce rost a mai avut sa intrebi comunitatea ce vrea, daca tu tot aveai in cap "strategia" formata.Care e rostul, sa ne bagi in seama sau cum...Sincer procedezi gresit facand astfel esti cu atata vechime pe acest joc si stii foarte bine ca tot timpul au fost probleme de genul cand comunitatea e ignorata....si mai ales cand e intrebata si apoi se ignora ce sa dorit...tin minte ca a mai fost asa un episod si halfop a schimbat setarile pe ultima suta de metri...si atunci tot asa sa intrebat si sa dat altceva decat ce ceruse majoritatea...
L.E. rog postacii sa se abtina de la injuraturi sau alte acuzatii....si sa dezbateti problema evidenta...ca nu ne ajutati deloc .... -
nu inteleg ceva Mao,stiu ca nu e vina ta dar totusi poate poti trage la raspundere pe cineva sau de maneca sa ne dea noua un raspuns.
Pai daca ni sa cerut sa spunem ce dorim iar noi neam exprimat dorinta.De ce se face un univ 2x cand doar o persoana a dorit 2x si restu 3/4/6x adica majoritatea a dorit peste 2x...cum si de unde a iesit asta cu 2x nu pot sa inteleg...asta cred ca este a 3-a oara in istoria ogameului romanesc in care se ia o decizie de genu desi lumea dorea altceva...Sau parererile noastre din nou nu conteaza...sau nu sunt luate in considerare si suntem intrebati doar asa din curtoazie.... -
3x flota, 6x eco, 60% in df, acs, 0.5deut redus, 4 galaxii,+25 CAMPURI si +25k dm esp storage on
-
nu mai exista pilory,a fost sters acum un an sau mai mult pt ca incalca nu stiu ce drepturi din t&c.acu sincer nu sunt 100% sigur ca asta era motivul exact dar oricum ar fi a fost scos.
-
Devilut jucatorul care odata demult intr-o alta era a ogameului,se lauda ca nu a fost fermat sau spart niciodata,se pare ca acum anii te-au prins din urma si ai fost si tu spart.
Cand am vazut acel post in care erai laudat ca fiind rank 1 eram sigur ca xp va reusi sa ajunga iar rank 1 dar nu astfel...oricum felicitari pt fair play ai primit o lovitura grea,pacat ca nu iai chemat si pe colegii tai in atac sunt sigur ca altfel ar fi fost deznodamantul.totusi sper ca nu teai dus singur in atac din lacomie ci colegii tai chiar nu au putut sa te ajute desi daca a fost desf retrasa ai fi avut timp sa iti organizezi colegii.
Acum xp fama sa inteleg ceva atacul a fost catre luna aparatorului?sau pe planeta si iati facut o luna si ati distruso ca sa ninjati.Si as avea de criticat faptul ca aparatorii ceilalti au venit la o sec dupa atacul lu devil,cee ce e stupid,daca nu ati fi avut bulan sa se creeze lag ninjaul asta ar fi fost destul de naspa pt ceilalti aparatori...din cauza asta nu as numi echipa asta cea mai buna...pt ca e clar ca inca au de lucrat in momentele de criza in care sigur le-au tremurat degetele si pulsul le-a crescut considerabil,insa ca sa treci peste asta trebuie mai multa experienta.
Insa daca am inteles eu gresit te rog sa ma corectezi,dar eu cam asta am inteles din explicatia data.
Dar oricum de laudat efortul si profitul castigat.succes la dominat univ in continuare spor la spart si flotele care au mai ramas. -
pe org este deja implementata chestia asta de mai bine de 6 luni si inca nu a plans nimeni.Personal chiar am patit sa nu pice lunile jucatorilor din 6 valuri,am patit ca a doua zi sa si dea relocare...si astfel mi-am pierdut sansa...asta e te muti asupra altor jucatori sau il pandesti mai mult si il prinzi pana la urma...trebuie doar putin efort mai mult si mai multa strategie.
Sincer face jocul mai frumos si mai satisfacator cand ii prinzi dupa ce te chinui nitel.
Cu siguranta e si frustrant cateodata dar aia e treci mai departe si te rogi data viitoare sa ai noroc mai mare :)) -
ruthles cheagule dai drumu la munca lasa ogameul :))
te anunt eu cand se deschide stai chill
te ast pe org
-
Scz ca fac bump la topic dar am uitat sa specific si se pare ca primesc fel si fel de e-mailuri.va rog fara e-mailuri.da-ti mesaj aici in acest topic.
-
Contul a fost banat cam 3 luni si zilele trecute a fost scos.Am reusit sa dau de urma proprietarului care a spus ca nu doreste sa mai joace.Insa mi-a dat contul sa ii caut om pt el.
Contul este rank 4 Per total pcte,rank 5 militar cu o teasta destul de mare si cu vreo 400-500 de ripi si binenteles o asezare destul de bunicica a planetelor in care acopera 4 galaxii.
Doresc persoane serioase si nu oportuniste,de asemenea cine va prelua contul,am rugamintea ca in cazul in care se va lasa sa imi dea contul sa ii caut o persoana adecvata.Urmatoarea conditie e sa ramana in alianta.
Aici sunt cateva date despre cont.Mai mult nu as sti sa va mai zic despre el.
Cont -
-
-
ca si profit e de laudat,ca si atitudine la faza cu md-urilr esti naspa devilutz.acolo e doar sansa nu tre sa te dai destept.personal luna trecuta am dat 64de md-uri la un tip din care 32 pe aceasi luna in cateva zile si luna aia tot nu a picat...din cauza asta omul a supravetuit inca aproape doua sapt...
Cu md-ul e in felu urm ai bulan bine,daca nu aia e...stai si te uiti si te miri ca prostu,cazu meu...
Si mi se pare normal sa imparti cu colegul daca el a fost primu de la vazut.daca erai coleg adevarat nu aratai oftica si pe forum.aici ai aratat doar cat de marlan ai putea sa fii...
Felicitari din nou pt profit si succes mai departe. -
daca instalezi si addon-ul trashsim cand spionezi o sa iti apara un S de la speedsim si deci o sa iti incarce si la speedsim toate techurile si flota/defensiva aparatorului
">