Posts by Hellrazor

  La cat mai multi ani va doresc,incep printr-un scurt "post hunt",sper sa ma vada ahilles,caci este un mod de nota 2000,a invatat meserie de la vali si pana si profesorul l-a "certat"(public),cand a preluat stafeta,ca ar fi prea exigent.La multi ani moldovene!(robertino bv tata)bine ca te distrezi,nu'i asculta pe pupisti,da-le sa pupe!
  Ru dreptaciului,merita pt vocabularul "inregistrat"de la gulie.
  Eu am intrat sa dau comm pt ca'mi amorteau ochii de la atata emoicons si spam!

  Un scurt update azi, fara lucruri deosebite, doar de fundal.


  Echipa

  De cand cu acest ultim update,nu mi se mai elibereaza sloturile de flota,nu pot da spy,nu-mi aparar rapoarte,nu sunt singurul care intampina aceasta problema,si aceasta se manifesta pe mai multe universuri

  Done sau NeDone eu chiar nu stiu ce sa-nteleg ! Merge sau... va urma sa functioneze ?! Nu e cine stie ce si cu IRC-ul dar totusi mai ajuta la ceva cand prindeai un sef de joc. Nu spun ca nu-i bun dar, unde-i bunaciunea ?! Apoi mai era optiunea unde vedeai jucatorii banati si pentru ce erau banati. A disparut facilitatea. Intrebarea este: se va mai implementa sau nu ? Era corect sa stim cu ce a gresit un anume jucator atunci cand era banat, acum... ceata totala !!!


  "Inteligența este viteza cu care poți vedea lucrurile așa cum sunt"


  By George Santayana

  Discutam noul server Rigel

  Nu stiu daca discutia se refera strict la opiniile de dinaintea deschiderii,insa as vrea sa-mi exprim parerea vis a vis de ceea ce se intampla la cateva zile dupa ce s-a luat startul..
  Te uiti in stanga-dreapta vezi aceleasi fete pe care le vezi si'n alte universuri,nimic nou,aceeasi oameni,aceleasi obiceiuri,atat ingame cat si pe forum,practic aceeasi ciorba nesarata+niste "fete noi"ascunse la umbra anonimatului pt ca stiu foarte bine de ce sunt "capabile".
  Dupa parerea mea nu ar mai trebui sa se deschida universuri noi pe ro,pt ce se face asta,doar de dragul pistonarii materiei cateva ore la inceput de univers?ca sa-ti faci o poza ca esti rank 3 ca andy cateva ore ca apoi sa ti'o adaugi la semnatura?
  In max 2 sapt se termina si asta.


  Le:aceleasi topuri peste tot cu acelasi clasament, luam la intamplare un moldovean..sa zicem..future #7-10,asta e valuarea lui,mai putin pe jupiter unde este pe pozitia #V-mode cu tente voyor-iste,ca el sunt multi si d'aia si'a pierdut si lumea interesul:)
  Eu sunt pe la 20 asa...si recunosc ca ajung top 20 datorita lasarii altora de joc,altfel nu's capabil.
  Ma intreba Versace da' pa' rugel,daca poa'sa-si puna semnatura ca nu a folosit materie:)
  Daca va dau timpul meu se face ziua de 25 h:)

  De 2 ore astept punctele de pe o cercetare.
  +ca atunci cand finalizez o mina,nu-mi scade din energie pe moment..ma trezezc dupa cateva minute cu ea pe rosu,acelasi lucru si'n meniul setari resurse,degeaba setez minele intr-un fel sa fiu pe +cu energia,dureaza 2-3 min pana-si revine comanda,apoi iar tre'sa umblu la ele.
  E foarte stresant.

  De data asta, sunt de acord cu CITRO

  Ceea ce nu mi se pare chiar ok

  Sunt de acord cu gusty,am trimis si eu ieri pe event 4 expeditii si oha M.I.


  1.Urmatoarele nave fac acum parte din flota:Proba de spionaj: 239
  Vanator usor: 54
  Transportor mic: 5
  2.In ciuda primelor, foarte promitatoare scanari ale sectorului, din nefericire ne-am intors cu mainile goale.
  3.Pe un planetoid izolat am gasit niste campuri de resurse usor accesibile si am strans cateva cu succes.
  Cristal 450.000 au fost capturate


  4.Pe o luna mica cu propria atmosfera expeditia ta a gasit niste depozite uriase de resurse in stare bruta. Echipajul de la sol incearca sa ridice incarcatura de comoara nationala.
  Metal 1.850.000 au fost capturate
  M-am enervat si am iesit la un paysafe card.

  In aparare tre'sa bage toata lumea la asemenea economie,inclusiv fleeterii,deoarece nu te poti baza doar pe flota,prevad niste luni fortificate si burdusite de aparare ale fleeterilor cu tupeu,depinde doar de playerii care vor juca,cum vor decurge actiunile

  la un moment pur si simplu nu mai aveam ce sa fac cu flota,

  Vezi tu,problema ta o expui acum(plictisul),daca nu ma'nsel ai disparut din peisaj o buna bucata de vreme,acum ai chef dar n'ai cu cine..rabdare si baga flota,daca gandesti pe termen lung.
  La o eventuala fuziune,o sa zicem ca nu se potrivesc universurile..ca aia de pe x sau y au flote mai mari si nu se cadea sa se'ntample asta,iar nu'i bine.
  Sa nu uitam ca s-a plans lumea cand au migrat cei de pe nekkar,caracteristicile le cunoasteti,aia cum au avut rabdare sa joace fara sa stie unde ajung?

  Poporu' a ales.
  Acum sa faca bine sa-si asume alegerea!


  A ales poporul in mare parte care nu va juca acolo si nici nu avea cel putin degand sa faca asta..  In sprijinul acesta vin si cu o mica ..spovedanie sa zic asa..  Am incercat sa influentez doi electori,care nu prea sunt la curent cu ce se intampla pe forum si nici nu aveau cunostinta de deschiderea unui nou univers daca nu'i puneam in tema...  I-am rugat sa aleaga varianta 1,cea care a si pierdut la diferenta de 2 voturi,anume 6xE/3xF, ACS, 70% DF, 30%DiDF, 6G ,de votat au votat cu ce vedem acum ca a iesit:))
  Inclusiv eu am ales varianta 2 ,din greseala pt ca m-am grabit:))
  Nu vreau sa se inteleaga cumva ca datorita mie avem ce aveam...fiecare vot a contat intr-o directie sau alta,numa'ca putea iesii altceva:))
  Oricum nu tre'sa ne plangem de viteza flotei...pt ca si minerii au aceeasi viteza,iar fleeteri vor avea nevoie de mai mult timp liber decat deobicei,asadar cred ca se va practica stilul v-mode de ambele tabere in lipsa timpului,si nimeni nu este avantajat sau dezavantajat  Spor!