1.Cele +25 campuri nu sunt alocate.
Adevarat,poate dupa ora 0,cand se va finaliza fuziunea,asteptam..
2.Ofiterii activati si pierduti in ultima saptamana din cauza ca nu am putut fuziona (avand cont pe universul tinta si pe alt univers care trebuia sa intre acolo) se pot recupera cumva,sau sunt pierduti
Aveam si eu boostere de toate felurile(pe toate planetele)au expirat odata cu fuziunea,eu fuzionand in prima zi..am cam avut de pierdut cu vm acela instant.
3.Acum ca s-a terminat cu fuzionarea,chiar vrea toata lumea sa continue cu caracteristicele serverului U1? 4 eco/flota este prea mult pt conturi atat de dezvoltate 4X eco si 2 cel mult 3X flota cred ca era mai bine ...9G?...cred ca 7 erau de ajuns tinand cont ca universurile care au fuzionat aveau mai putine si oamenii si-au facut coloniile in functie de nr de sisteme
Bineinteles ca ne place viteza,nu stiu cum vezi tu lucrurile,dar privind din prisma unui miner,economia si flota trebuie sa fie identice,viteza pe masura productiei.
Ce spui tu e gen...producem si ne ia 2 sapt sa facem un trade sau sa colectam,si nu ne taca nimeni.
La cum vad eu lucrurile,urmatoarea fuziune va fi tot pe u1 tinta si 5-6E/F:))
Se vor mai deschide si d'alea mici pt atleti miopi.
Ce ma deranjeaza pe mine e faptul ca se acorda relocari celor ce sunt deja acolo,la trecuta fuziune nu s-a acordat +ca cei care veneau din exod au avut 8 relocari,nu max 5 ca si acum.
Acum prind o fuziune unde am 3 locari,ca poate aveam 5,ca am avut proasta inspiratie de a ma "inscrie"printre primii