nu va mai amarati....lipsa jucatorilor se datoreaza din cauza stresului de zi cu zi....inflatie,grija si frica pierderii locului de munca etc.cum treci la inceput de 500.000 puncte gata esti vanat de cei care din primele zile fac o gramada de puncte si apoi te asteapta....asta e.....romanul este sarac..si se scarbeste de joc....bafta la toti...
Bine punctata faza cu punctele, de mult m-am gândit ca în joc ar trebui adaptat cu o formula de protecție, o rație in care sa nu poți fii atacat de jucători mult prea mari (ex:25x mai mari) sau sa nu poți fi atacat de jucători care sunt mai mici ca tine, o chestie care pe mulți i-ar salva de v mod.
Sincer jocu încă necesita o revizuire din mult puncte de vedere.
Cum în urma cu ceva timp au implementat o piață unde putea serverul sa facă schimb de nave/iteme/resurse, a fost o idee proastă și ma bucur ca nu a ținut. Dar măcar au mai adăugat câte ceva.
Jocul prea stagnează, chiar dacă fata de versiunea de început au mai adăugat Clasele și formele de viață. Este nevoie de mai mult.
Tehnologii revizuite, cineva cu imaginație, mai multe forme de viata, mai multe clase, nivel infinit al firmelor de viață nu doar 100, încă cel puțin 2 tabeluri ale formelor de viață,
Poate niște ofițeri noi care se fac pachet la 5 acumulat.
O pagina de diplomație ar fi o idee buna, acolo sa știm cine cu cine este în război, cine sunt aliați.
Aloooo Gameforge.
Mai baga niște skinuri inutile. Măcar de aveau bonus aferent...
Nu am jucat mult pe servere private de Ogame dar acolo am văzut și altceva față de ce e aici.
Precum neve noi, unități defensive noi, teh de construcții la pachet pentru o producție mai rapida a navelor.
Jocul nu este jucat pentru că este plictisitor, este un șah infinit...