Salut, felicitari. Probabil ma voi retrage o perioada din cauza altor aspecte mai importante in RL. Momentan nu ma pot imparti, drept urmare nu mai sunt atat de grijuliu pe cat este necesar in joc.
Posts by Mitzaxon
-
-
Ripper, aflat in vmode de un an de zile. A iesit din vmode, m-a intrebat daca vreau sa il sparg, am refuzat ca era ilegal. Sinnerman a refuzat si el magaria. L-a spart "partea buna".
Am vazut si eu ca a picat The Ripper, cam dubios.
Avand in vedere ca v-a propus pe fata pushul, presupun ca tu si/sau Sinnerman ati deschis ticket, nu ?
-
Brandon, ai facut live pe Facebook ?
-
Pe unii vad ca i-a afectat carantina asta rau de tot.

Felicitari Gale pt profit, intra bine acum pe criza.
Din exterior, de abia astept sa mai pice cineva din AFGB sau din tabara cealalta. Nu de alta, dar mai avem si noi parte de entertainment in perioada asta.

-
-

-Avertisment verbal !
Este reclama indirecta asupra script ului.
ti am.inteles buna intentie dar este interzisa publicarea scripturilor interzise pe forum
-zackey
-

-Avertisment verbal !
Iti intelegem intentia dar te rog sa fi mai atent pe viitor. Este reclama indirecta..
-zackey
-
Salut,
Sunt constient de toate diferentele care au dus la ruptura.
De la conduita si onestitate pana la integritate si etica; puncte cheie pe care le impartasesc. ( Dovada ca eu am fost cel mai vocal, care semnalat necinstea si neregulile care au dus la ruptura in Empire si nu cei cu ani de ogame in spate. Cei care acum si-au dorit o alta alianta mai "eleganta" si "indreptata spre corectitudine" au fost extrem de tacuti cand un fost membru de alianta a fost data afara si atacat de catre Samurai la vremea respectiva ( era Empire ). Eu am fost primul cel care i-a cerut socoteala public.
Insa in virtutea timpului petrecut in Empire & AFGB, m-as fi asteptat totusi la o alta abordare din partea voastra. Nu dezbat alegerea de a merge intr-un grup mai restrans, insa modul de prezentare a fost lipsit de orice fel amicitie si elganta. L-as numi chiar extrem de grosolan.
Mult succes in tot ceea ce va propuneti.
Mitzaxon
-
-
-
-
-
Au intrat din plin atacurile pe Zion :)) Cat ai facut profit pe ei saptamana asta ?

-
Frumos profit Sinn, ca de obicei :))
RU aparator.
-
Ma bag.

-
-
-
- Warned by Mao
-
-
Ai crede ca unu' care spioneaza de sute de ori pe saptamana are capacitatea sa retina niste detalii atat de banale.
Daca tot ne legam de modul in care abordam jocul ( nu ma definesc a fi miner, este un mod in care imi cresc contul sa zicem... 2.5 trimestre.)
Dar e ok; e complex probabil pt tine, nu-i nimic.
Cat despre fletereala, daca am chef sa vad ceva, ma mai uit la hiturile lui Ruthless.
La cum se misca lucrurile si pe la vecinii din Hades, ai zice ca tu le-ai dat lectii de fletereala ( zeci de mii de spy-uri si atat. Daca prinzi ceva bine, daca nu.. nu).Cat despre schimbarile survenite, le salut.

#StopBeeingAhater